Proiect de marketing Miere Dom SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 23 în total
Mărime: 37.93MB (arhivat)
Publicat de: Diana B.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

PREZENTARE GENERALA A COMPANIEI

Construită pe locația unei foste ferme, mânăstirea beneficiază de un spațiu considerabil, de livezi, spațiu numai bun pentru albine.

Părintele Stareț Ghenadie, fost student la facultatea de medicină, a construit de la zero o frumoasă și călduroasă mănăstire. O data cu trecerea anilor a decis să comercializeze miere. Astfel, a fost înființata firma MIERE DOM S.R.L

Societatea comercială a fost infintată în 2021, iar primii clienți au fost pelerinii, care așteptau cu drag să achiziționeze mierea dulce realizată chiar în ograda manstirii.

Unicul produs comercializat de către această societatea, este mierea polifloră de albine.

Obiective strategice

Clienții nostri sunt tot ceea ce contează. Prioritatea numarul 1 este sa intelegem si sa satisfacem necesitatile specifice ale clientilor nostri. Vom colabora indeaproape cu clientii si cu partenerii nostri de business pentru a satisface la cel mai inalt nivel cerintele de performanta tehnologica, mentenanta si viteza de reactie.

Lucrul in echipă este esențial! Marian Alexandru, pasionat de apicultură este anagajatul cel mai implicat si mereu informat despre cele mai noi echipamente.

Suntem dedicati imbunatatirii continue a produselor pe care le oferim. Folosind cele mai bune practici de management, vom lua decizii participative bazate pe fapte si informatii relevante.

Piața de desfacere

Principalul segment de piață vizat îl reprezintă hipermarketurile din Bacău, dar și micile magazine locale, din satele vecine localității Plopana.

Cantitatea medie vândută este de 250 borcane/luna de 500 ml.

- Prețul, unul mic, este de doar 35ron.

Inovarea și creativitatea sunt factori esențiali pentru success.

Respectăm și recunoaștem beneficiile diversității personalității umane și a convingerilor.

Ne conducem pe noi înșine într-o manieră etică și morală, dar cel mai important ortodoxa.

Suntem responsabili pentru acțiunile și performanțele noastre față de mediul economic și social și suntem devotați unor standarde morale și etice general apreciate.

Conținut arhivă zip

  • Proiect de marketing Miere Dom SRL.pptx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?