Parteneri

Încă din anul 2002, RegieLive a încheiat parteneriate frumoase cu multe de organizații studențești, cu echipe interesate de creșterea nivelului de educatie în România, dar și cu alte companii care sustin și îndrumă studenții în cariera lor. O parte dintre parteneri și colaboratori îi găsiți afișați în această pagină.

Suntem bucuroși de fiecare dată când cineva ne propune un parteneriat și că putem să îi ajutăm cu proiectele lor. Astfel, dacă și tu ai un proiect frumos pentru tineri, trimite-ne un mesaj și povesteste-ne despre el.

e-scoala

http://www.e-scoala.ro/

E-scoala - Cursuri, Referate, Jocuri, si multe altele.


BEST Bucuresti

http://www.bestbucuresti.ro/

BEST Bucharest is a non-governmental student organization present in University POLITEHNICA of Bucharest. BEST Bucharest organized in its 18 years of activity numerous events with and for students. We counted 17 career events, 13 engineering competitions, 8 cultural exchanges and 25 academic courses, which have provided opportunities of learning and personal development for students from Bucharest and not only.


HIPO

http://www.hipo.ro/

Platforma online Hipo a inceput sa isi desfasoare activitatea in anul 2006, dupa ce a fost infiintata de catre compania specializata in domeniul recrutarilor Catalyst Solutions. Portalul pune la dispozitie utilizatorilor sai posibilitatea de a aplica pe baza CV-ului la joburile care ii intereseaza. Hipo.ro este dedicat atat celor care isi cauta un loc de munca cat si angajatorilor. Compania care a pus bazele platformei se ocupa si cu organizarea mai multor evenimente printre care se numara si Angajatori de Top, Top Talents si Dev Talks. Hipo.ro ofera utilizatorilor sai accesul la ultimile stiri dar si articole despre cariera.


LSAC

http://www.lsacbucuresti.ro/

LSAC este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică ce are ca scop principal reprezentarea drepturilor şi intereselor studenţilor prin mijloace specifice şi prin reprezentanţii săi în diferitele foruri din Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi Universitatea Politehnica Bucureşti.


SiSC

http://sisc.ro/

Sindicatul Studentilor din Cibernetica (SiSC). SiSC este cea mai veche organizatie studenteasca din ASE si desfasoara, in fiecare an, o serie de proiecte cu traditie in mediul studentesc si nu numai.


ISIC

http://www.isic.ro/

Cel mai tare card de reduceri pentru studenti, din Romania si din intreaga lume.<br/>ASYST - Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor detine licenta nationala exclusiva pentru administrarea in Romania a proiectului cardurilor ISIC (International Student Identity Card), IYTC (International Youth Travel Card) si ITIC ( International Teacher Identity Card). ASYST. ASYST este o organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, membra a confederatiei internationale World Youth Educational Student Travel Confederation (WYSE TC), avand scopul de a le oferi elevilor, studentilor si cadrelor didactice din Romania o identitate internationala si de a le fi de ajutor in perioada de dezvoltare personala si profesionala. In acest sens, ASYST dezvolta facilitati unice plan international, national si local pentru posesorii de carduri internationale ISIC, ITIC si IYTC.


Zodiac24 - Totul despre zodia ta!

https://zodiac24.ro/

Zodiac24 este un portal de astrologie complet care iti calculeaza zodiile gratuit in toate zodiacele lumii. De asemenea, te ajutam sa afli interpretare visului sau numelui tau. Citeste articolele zilnice si afla raspunsurile intrebarilor tale prin intermediul etalarilor de tarot.