Punctele mele

Punctele se pot folosi în sectiunea Bibliotecă pentru a descărca documente (proiecte, cursuri, referate, etc). Informațiile despre obținerea punctelor și valaibilitate găsesti în această pagina.

De asemenea, daca mai ai nelămuriri, citește întrebarile și răspunsurile frecvente.

Cum se obțin punctele?

Poti obține puncte în contul tău prin una dintre urmatoarele trei modalități simple:

Încărcând documente:

Avantaje: nu trebuie să plătești bani. Bonus 50 puncte la fiecare al 5-lea material acceptat de către moderator.

Dezavantaje: documentele încarcate trebuie analizate de către echipa noastră și dacă acestea vor fi acceptate, contul iți va fi creditat cu punctele aferente documentelor încarcate. În funcție de câte documente trebuie analizate, acest lucru poate dura câteva zile bune.

Recomandări: folosește această metodă dacă nu ai nevoie urgent de puncte.

Încărcând puncte:

Avantaje: poți plăti prin card sau cu portofelul electronic. Vei obține imediat punctele în contul tău și te vei folosi de ele. Prețurile sunt foarte mici, raportul puncte/bani este foarte bun și poți alege dintre 3 pachete de puncte special gândite.

Dezavantaje: trebuie sa plătesti câțiva banuți din buzunarul tău.

Recomandari: aceasta metoda este ideală dacă te grăbești.

Prin transfer:

Avantaje: punctele sunt transferate imediat și tu, ca membru primitor, nu trebuie să plătești nimic.

Dezavantaje: trebuie să găsești un membru dispus sa iți transfere punctele respective (indicat este să discuți cu prietenii tăi care au cont și au puncte). Poți de asemenea să pui un mesaj pe pagina ta de Facebook. Sigur ai prieteni cu cont pe RegieLive.

Recomandări: este frumos să îi înapoiezi punctele prietenului când vei avea.

Valabilitate

Punctele sunt valabile pe toată perioada de existență a site-ului, cu condiția să fii activ în cadrul site-ului, adică să te autentifici cel puțin o dată la 180 de zile (~6 luni).

Detalii complete despre puncte, valabilitatea lor și funcționarea sistemului de puncte, găsești în pagina Termeni și condiții.