Creare bancă Romcredit Bank

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2561
Mărime: 46.27KB (arhivat)
Publicat de: Tinca Oros
Puncte necesare: 6
ASE FABBV

Extras din proiect

SCURT ISTORIC

ROMCREDIT BANK a fost infiintata la Bucuresti in data de 15 iulie 1999. In urma cu zece ani, la initiativa unor oameni de afaceri si a unor reprezentanti ai mai multor societati private romanesti si straine, pe piata bancara din Romania a luat nastere un nou concept al calitatii.

ROMCREDIT BANK promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

ROMCREDIT BANK este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti. De asemenea, datorita bunelor performante inregistrate, Agentia de evaluare financiara "Moody's" a revizuit in sens pozitiv calificativele acordate ROMCREDIT BANK, fapt ce imbunatateste ratingul care evalueaza situatia financiara a institutiei si presupune sporirea increderii investitorilor in soliditatea si siguranta financiara a ROMCREDIT BANK.

Valori

ROMCREDIT BANK este o institutie financiara cu vocatie nationala care se impune printr-un spirit european. Clientul reprezinta pentru ROMCREDIT BANK partenerul sau egal de afaceri.

Pozitionarea acestuia in centrul atentiei, situarea in permanenta la inaltimea asteptarilor sale, buna comunicare intre banca si clienti, actiunile inteligente sustinute de strategii eficiente de marketing sunt cateva dintre valorile in care ROMCREDIT BANK crede si pe care le promoveaza.

Segment tinta

Segmentul de piata vizat de ROMCREDIT BANK il constituie intreprinderile mici si mijlocii, precum si persoanele fizice, carora ROMCREDIT BANK le ofera o gama larga de produse si servicii bancare. Banca pune la dispozitia firmelor facilitati de creditare provenite atat din surse proprii, din finantari externe, si ca urmare a semnarii unor acorduri de finantare cu Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Eximbank Romania, Fondul German Roman, Banca Mondiala, Fondul International de Dezvoltare Agricola, Black Sea Trade and Development Bank, European Fund for Southeast Europe.

PRODUSE SI SERVICII

I. Credite:

1. Credite de nevoi personale

Creditele pentru nevoi personale de la ROMCREDIT BANK au fost concepute pentru acoperirea nevoilor tale de disponibilitati banesti fara a conditiona destinatia acestor bani. Aceste credite se acorda rapid si au o documentatie redusa pentru aplicare.

• credite de nevoi personale cu garantii

• credite de nevoi curente

• credite pentru pacienti

2. Credite ipotecare

Vrei sa-ti cumperi o casa sau un teren si nu dispui de banii necesari? ROMCREDIT BANK te ajuta sa-ti indeplinesti visul prin intermediul unui credit ipotecar.

3. Creditul auto

Ti-ai gasit automobilul viselor? Nu stii daca sa optezi pentru o masina noua sau second hand, daca sa cumperi de la un dealer sau de la o persoana fizica?

Pentru achizitia unui autoturism nou, sau second hand iti oferim creditul auto, fara avans si cu perioada maxima de rambursare de 10 ani.

Preview document

Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 1
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 2
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 3
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 4
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 5
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 6
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 7
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 8
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 9
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 10
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 11
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 12
Creare bancă Romcredit Bank - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Creare Banca Romcredit Bank.doc

Ai nevoie de altceva?