Plante și Zodii

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Birotică
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 16 în total
Mărime: 9.04MB (arhivat)
Publicat de: Sabin-Laurian Luca
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

O recunoaştem sau nu, aşezarea planetelor ne influenţează viaţa, sănătatea, destinul. Dar ea influenţează şi forţa tămăduitoare a plantelor. Este şi motivul pentru care plantele se culeg unele pe lună plină, altele la răsăritul soarelui sau, dimpotrivă, când e soarele drept pe cer. Plantele si planetele concurează prin urmare in a ne ajuta cât mai bine. De aceea, în funcţie de zodie, o anumită plantă de leac are efect maxim pentru fiecare dintre noi.

Berbec

GUVERNAT DE: Marte (Plante amarui, acre, majoritatea cu spini).

CARACTERISTICI: Berbecii sunt firi dinamice si aventuroase, care au nevoie de exercitiu fizic.

BOLI SPECIFICE: Marte guverneaza capul, mai putin nasul, inclusiv creierul. In plus, Marte este asociat cu fierul, de aceea influenteaza si sangele. Bolile specifice zodiei sunt depresiile, durerile de cap acute, ranirile accidentale si probleme legate de circulatia sangelui.

PLANTA CEA MAI BUNA: PADUCELUL. Calmeaza starile de nervozitate (mai ales la femei) si regleaza tensiunea arteriala. Paducelul este foarte eficace in tratarea problemelor cardiace cu substrat nervos.

ALIMENTATIE: Ceapa, prazul – recomandate Berbecilor pentru ca au un usor efect sedativ si contribuie la fluidificarea sangelui – si condimentele. Cu masura, ardeiul iute si mustarul le sunt benefice. La fel si berea, pentru ca hameiul ii fortifica.

Taur

GUVERNAT DE: Venus (Plante frumos mirositoare, fine).

CARACTERISTICI: Cu un temperament calm, dar marcat de izbucniri colerice, Taurii savureaza placerile vietii.

BOLI SPECIFICE: Venus guverneaza gatul, limba, maxilarul inferior, glanda tiroida, vertebrele cervicale, o parte a nervului optic, iar la femei, organele interne. Taurii se imbolnavesc cel mai des de stomac, amigdalita, laringita, dar si de afectiuni genitale. In plus, chiar daca sunt calmi, e bine sa-si supravegheze tensiunea arteriala.

PLANTA CEA MAI BUNA: MENTA. Regleaza functiile intestinale, este recomandat in afectiunile aparatului respirator, combate laringita si durerile menstruale.

ALIMENTATIE: Taurii, gurmanzi prin excelenat, trebuie sa-si supravegheze cu atentie alimentatia. Foarte bune pentru ei sunt sparanghelul, anghinarea, cerealele si fasolea de orice fel. Li se recomanda de asemenea strugurii, merele, perele si fructele de padure.

Conținut arhivă zip

  • Plante si Zodii.pptx

Te-ar putea interesa și

Studiul analiza cercetarea și evaluarea zonei turistice Lepșa - Soveja Vrancea

INTRODUCERE Mediul rural – atractie de vis pentru turisti Stresul si poluarea sunt factori nocivi tot mai prezenti in orase. Orasenii resimt, din...

Anasonul

Alte nume: Engleza: Anise, Aniseed, Sweet Cumin Franceza: Anis vert, Boucage Germana: Anis Italiana: Anice, Anice verde Spaniola: Anís,...

Etnologie generală și etnologia vârstelor

Viaţa individuală, oricare ar fi tipul de societate, constă din a trece succesiv de la o vârstă la alta şi de la o ocupaţie la alta. Acolo unde şi...

Fitoterapia

Introducere Din aprecierile de zi cu zi, de-a lungul secolelor, s-a constat valoarea inestimabila a unui organism viu, complex, a unui miracol, a...

Ai nevoie de altceva?