Proiect practică an3

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1560
Mărime: 21.47KB (arhivat)
Publicat de: Grigore Rus
Puncte necesare: 5
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE FACULTATEA DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE

Extras din proiect

PREZENTAREA FIRMEI

Firma se numeste Voest-Alpine Intertrading SRL Bucuresti si are ca activitati principale: productia de metale, comert cu produse agro-alimentare, cu produse chimice si aditivi agro-alimentari. Sediul firmei este în Bucuresti, Strada Teheran, nr. 17.,etaj 2, sector 1.

Managerul comercial (Grain Commercial Manager) este domnul Gabriel Cristescu. Tot acestuia îi apartine procesul decizional în firma. Durata societatii este nelimitata.

Firma Voest-Apline Intertrading SRL este o reprezentanta a firmei austriece Voest Alpine Intertrading AG.

Pozitionarea Austriei in inima Europei i-a conferit acesteia bazele unei indelungate traditii in comert. Localizarea geografica care strabate importante rute intre vestul si estul Europei, dar si intre nord si sud, a facut posibil ca Voest-Alpine Intertrading Alpine, infiintata in 1978, sa obtina un uimitor renume ca firma de comert international si lider in comertul austriac, devenind astfel un partener ideal pentru consumatorii din lumea intreagai

Partenerii companiei beneficiaza de activitatiile de comert derulate de catre Voest-Alpine, dar si de credeibilitatea si extinderea acesteia in lumea intreaga.

Pe langa activitatiile de comert, Voest-Alpine Intertrading ofera si servicii de transport si logistica. Pentru a-si asigura succesul incearca sa fie pioner in domeniul comertului, sa dezvolte noi activitati de comert si sa deschida noi piete.

Printr-o larga gama de produse, Voest-Alpine Intertrading reuseste sa-si extinda oportunitatile, si sa si garanteze un echlibrul al portofoliilor necesare derularii activitatiilor de comert. Varietatea de bunuri si posibilitati le creaza o independenta fata de ciclurile economice. Utilizeaza sinergia dintre diferitele domenii de activitate pantru a creea beneficii pentru consumatori.

Desi comunicatiile prin intermediul tehnologiei usn foarte eficiente, nimic nu poate inlocui comunicarea directa dintre oameni, in special in comert. Voest-Alpine Intertrading detine o retea compacte de filiale si reprezentante in intreaga lume: 28 de birouri in 18 tari care asigura un bun acces producatorilor, consmatorilor si pietelor.

Firma Voest-Alpine Intertrading a stabilit o relatie durabila cu producatorii de otel din CSI, Europa de Est si America Latina, ca surse pentru derularea activitatiilor.

In intreaga lume , departamentul pentru otel Voest-Alpine Intertrading AG a inregistrat o o productie anuala in jur de 2 milioane tone de produse din otel.

Cu acest volum, Voest-Alpine Intertrading AG se clasifica printre lideri in comertul cu otel. Ama de produse se clasifica in: produse semi-fabricate(palete, blocuri de otel ,dale), bare, tuburi, folii si produse fine(galvanizate si folii prevopsite). Activitatiile pe piata otelului sunt extinse in Orientul Indepartat si Sud-Estul Asiei, In Orientul Mijlociu si pe continentul american.

In 2003 comertul cu grane nu a deecurs nrmal, datorita frigurilor aprige si secetelor din timpul verii, in special in Europa de Est.

Pe parcursul anului 2003 firma Voest-Alpine Intertrading a derulat tranzactii in valoare de 1,268 milioane Euro.

Numarul persoanelor angajate la sediul pricipal din Linz, Austria a crescut de la 150 la 155. Iar in filiale si joint-ventures numarul angajatiilor a crescut de la 223 la 234. Prin urmare nivelul personalului a crescult de la 373 la 389 de angajati.

Preview document

Proiect practică an3 - Pagina 1
Proiect practică an3 - Pagina 2
Proiect practică an3 - Pagina 3
Proiect practică an3 - Pagina 4
Proiect practică an3 - Pagina 5
Proiect practică an3 - Pagina 6
Proiect practică an3 - Pagina 7
Proiect practică an3 - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Proiect Practica An3.doc

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri - SC Ambient SRL

Plan de afaceri - S.C. AMBIENT S.R.L. S.C. AMBIENT S.R.L. este o firmă ce are ca obiect de activitate producerea și comercializarea obiectelor...

Ai nevoie de altceva?