Tehnici promoționale - Bon Mariage

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2431
Mărime: 100.51KB (arhivat)
Publicat de: Simi Avram
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

I.Analiza preliminara a produsului/serviciului ales

1. Analiza conjuncturii de macromediu (PEST)

Infiintata la 15 august 2000, Bon Mariage este prima agentie full service din Romania care ofera solutii optime de consiliere, de organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale.

Lansata sub formula “Viata in doi incepe cu noi”, agentia ofera tuturor cuplurilor orice tip de servicii de specialitate , consacrand in acelasi timp o serie de pachete care poarta marca agentiei.

Agentia Bon Mariage este reprezentata de un colectiv de tineri profesionisti specializati in diverse domenii, colaboratori cu un inalt grad de experienta, o sfera de servicii din cele mai diverse, cele mai multe unice pe piata romaneasca a serviciilor de acest gen si peste 1000 de nunti organizate pana acum.

Bon Mariage se ocupa de programarea cununiilor civile, religioase, de rezervarea de locuri in cele mai bune restaurante, se ocupa chiar de tortul miresei - care poate fi personalizat. Decorarea localului intra tot in atributia acestei firme, care se face responsabila de absolut tot ceea ce tine de acest aspect: aranjarea localului cu baloane in forma de inima, umplute cu aer sau cu heliu, de aranjarea ghirlandelor, a aranjamentelor florale, de "ploaia" cu confetti.

Firma Mariage va asigura si inregistrarea video a evenimentului, inregistrarea pe banda fotografica, veti beneficia de un album artistic sau digital, in care vor fi imortalizate cele mai frumoase, mai hazlii momente ale evenimentului. De sonorizare, de invitarea unui DJ profesionist de efectele luminoase se va ocupa tot firma. Si tot pe mana ei puteti merge si in ceea ce priveste buchetul miresei si chiar tinuta de gala, coafura si machiajul. Pentru a fi siguri ca totul va fi un succes si din punctul de vedere al look-ului miresei, cea mai pretentioasa in asemenea momente, colaboratorii firmei Mariage realizeaza inainte un machiaj de proba si abia apoi, in ziua nuntii, vor machia mireasa chiar la domiciliu. Grija invitatiilor - sute de modele clasice, romantice, de orice culoare si cu orice element stilistic, carduri de confirmare - cade tot in grija firmei. La fel si organizarea calatoriei nuptiale - in care mirii pot pleca fie cu limuzina, fie cu o caleasca - si a lunii de miere.

De spectacolul de artificii de interior si/sau exterior, de servicii complete pentru invitati, de rezervarea de microbuze sau autobuze pentru transportul grupurilor de invitati are grija tot Mariage.

Printre serviciile oferite de firma noastra se numara si prezentarea unui portofoliu complet in care se gasesc diferite modele de verighete, invitatii, rochii de mireasa, costum pentru mire, set de 2 pahare pentru miri, cosulet nunta, marturie nunta, pernute pentru verighete, decoratiuni pentru masini, decoratiuni pentru mese, jartiere mireasa si posete mireasa.

2.Analiza conjucturii de micromediu(furnizori, clienti, concurenti, distribuitori, public)

2.1. Concurenti

A organiza o nunta inseamna a consuma o gramada de timp, nervi si bani. Si daca te inhami la o asemenea actiune fara a fi cat de cat un spirit descurcaret, acest eveniment special se poate transforma intr-un fiasco. De aceea, multi prefera sa recurga la serviciile unei agentii specializate, care sa preia toata bataia de cap, de la A la Z.

Fiind un tip de servicii relativ noi in tara noastra, nu este un numar impresionant de firme in domeniu. Dar unii dintre aceia existenti si-au dezvoltat deja afacerea intr-un mod impresionant.

Sunt companii specializate intr-un singur domeniu de activitate. De exemplu, departamentul nostru de nunti concureaza in mod direct cu: Cochet Group ,Total Happy, Party Time.

Factorii cheie spre succes sunt : calitatea, promptitudinea, creativitatea si o buna comunicare cu clientii.

Concurenta este conditia necesara pentru fundamentul politicii preturilor, relatia intre pret si produs, constituind singurul element ce diferentiaza competitorii.

Pentru inceput, Bon Mariage va aplica politica orientarii preturilor dupa concurenti, ceea ce inseamna stabilirea preturilor prin luare in considerare, ca punct de incepere, pretul concurentilor cerut pentru servicii similare.

2.2 Clientii

Pe langa serviciile pe care firma le ofera, prezentate mai sus, aceasta pune la dispozitia clientului posibilitatea de a alege modul in care doreste sa se desfasoare nunta. Astfel, dispunem de posibilitatea de a desfasura cununia civila in avion sau de a organiza petrecerea de nunta pe iaht, in functie de preferintele si dorintele clientului. De asemenea, avem disponibilitatea de a organiza noaptea nuntii prin rezervarea celor mai bune camere ale hotelelor de renume, camere care sunt amenajate de angajatii firmei noastre prin decoratiuni si aranjamente in functie de optiunea fiecarui client.

Bon Mariage ofera consultanta de specialitate gratuita pentru toti aceia care doresc sa-si organizeze singuri nunta, iar rezolvarea oricaror probleme legate de organizarea unui astfel de eveniment este facuta in regim de urgenta. In cazul in care sunt solicitari venite de la tineri care provin din alt oras sau judet, reprezentantii firmei Mariage se deplaseaza acolo, numai pentru partea de decoratiuni.

Preview document

Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 1
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 2
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 3
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 4
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 5
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 6
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 7
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 8
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 9
Tehnici promoționale - Bon Mariage - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Bon Mariage.doc

Te-ar putea interesa și

Plan de Marketing - Bon Mariage

Introducere Desfasurarea unei activitatii de marketing moderne nu se poate limita doar la producerea serviciilor, stabilirea unui pret atractiv si...

Piața organizatorilor de nunți. marketing-ul și nuntă - Bon Mariage

Introducere A organiza o nunta inseamna a consuma o gramada de timp, nervi si bani. Si daca te inhami la o asemenea actiune fara a fi cat de cat...

Ai nevoie de altceva?