Fornetti - Prezentarea Brandului

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 4106
Mărime: 896.88KB (arhivat)
Publicat de: Eusebiu Rusu
Puncte necesare: 8
UNIVERSITATEA “ALEXANDRU IOAN CUZA”, IAŞI

Cuprins

  1. 1) Prezentarea brandului şi produsului 2
  2. 2) Auditul comunicării comerciale 4
  3. 3) Probleme de comunicare 5
  4. 4) Obiectivele urmărite 6
  5. 5) Categoria de public ţintă 6
  6. 6) Axul comunicaţional al campaniei 7
  7. 7) Strategia de comunicare şi mixul de promovare 8
  8. 8) Mediile de comunicare folosite în campanie 10
  9. 9) Elementele mixului de marketing 11
  10. 10) Modalităţi de evaluare şi control ale rezultatelor campaniei 12

Extras din proiect

Prezentarea brandului și produsului

este cea mai extinsă reţea de franciză din România cu peste 730 de magazine, cu 1900 de cuptoare plasate în 210 de oraşe ale ţării, cu 18 milioane de kg de produse vândute în anul 2007.

Fornetti România este o societate maghiară cu capital integral privat, înființată în anul 2001 ca urmare a extinderii Fornetti KFT cu sediul in Kecskemet, Ungaria. Fornetti este prezent în peste 20 de țări, ca Slovacia, Polonia, Germania, Ucraina, Cehia, Kuvait, Spania etc.

În România, Fornetti a apărut în anul 2000, iar succesul înregistrat pe piața românească datorită conceptului nou de coacere la vedere a făcut necesară înființarea unei unități de producție în România. Fabrica Fornetti a fost construită lânga Timișoara în numai 3 luni, astfel încât în luna mai a anului 2002 a început producția în România.

Fornetti România dezvoltă un parteneriat în sistem de franciză, un sistem care elimină din start orice risc pentru partener. Succesul îl însoțește pe partener chiar din prima zi de funcționare a punctului său de lucru, succes bazat pe renumele firmei francizoare și pe calitatea garantată a produselor. Simplitatea (în sensul clarității clauzelor contractuale), riscul minim pentru parteneri și veniturile constante generate de parteneriatul cu compania noastră au fost atuurile cuceririi pas cu pas a pieței de profil. Unul din doi locuitori ai României are posibilitatea de a cumpăra Fornetti de la el din localitate.

Fornetti produce o sortimentație bogată de pateuri dulci și sărate, vândute la kilogram sau la bucată, iar mai nou s-a asimilat în producție și gama Pontino (produse de tip mini-pizza).Partenerii valorifică produsele proaspete la kilogram, coapte la faţa locului în cuptoarele cu coacere la vedere.

Fabrica Fornetti a cunoscut modernizări succesive pentru a susține prin producție o cerere tot mai mare a pieței. Numărul de muncitori din fabrică este de 450 persoane, toți din comunele aflate în zona de proximitate a fabricii. Este un motiv de mândrie pentru Fornetti că a creat locuri de muncă în mediul rural, mediu deseori compătimit dar rareori ajutat de factorii economici.

Fabrica dispune de mijloace de transport moderne, dotate cu instalație de frig pentru a transporta produsele congelate la ușa magazinului partenerului.

Colaborarea cu Fornetti România asigură certe avantaje - o afacere sigură, cu o investiție minimă și un profit consistent, apartenența la un sistem unitar și organizat (rețea de franciză), asigurarea succesului afacerii prin renumele mărcii și calitatea produselor.

Parteneriatul pe care îl promovează este activ și constructiv, cota de pe piață fiind constant crescătoare. Ca urmare a eforturilor de ridicare a calității în toate departamentele companiei, aceasta a fost certificată prin sistemele de calitate și siguranță alimentară ISO 9001, HACCP și IFS.

Pizza Fornetti

“ Triunghiul a început geometria, cu triunghiul de pizza începeți o nouă zi, dinamică și plină de realizări! ”

Pizza Fornetti este după părerea mea unul dintre cele mai bune produse, în ciuda numărului mare de calorii pe care îl deține.Înainte de a o încerca trebuie avute în vedere ingredientele din care este alcătuită deoarece sunt persoane care poate prezintă intoleranță la unele dintre acestea.

Astfel, pe lângă ingredientele de bază pe care le conține ca de exemplu: făină de grâu, apă, salam, potențiator de aromă, ciuperi, cașcaval, concentrat de roșii, ketchup, ardei gras, condimente, conservanți, arome, uleiuri și grăsimi vegetale mai găsim și gluten, produse derivate din lapte și produse derivate din soia.

Eu consider această pizza gustarea ideală atunci când suntem grăbiți, când mergem la serviciu sau la școală, iar aroma îmbietoare și forma apetisantă ne fac cu ochiul din raft de fiecare dată când trecem pe lângă Fornetti.

Auditul comunicării comerciale

Pentru stabilirea strategiei de comunicare încercăm întotdeauna să înţelegem comportamentul potenţialului cumpărător, căutând să comunicăm cu el într-o asemenea manieră încât să fie îndemnat în mod natural spre o decizie favorabilă produsului promovat.

Având în vedere că am introdus de puțin timp pe piață pizza printre produsele Fornetti, era nevoie să adoptăm anumite strategii și mixuri comunicaționale pentru a promova noul produs.Astfel ne-am gândit că pentru început publicitatea este cel mai la îndemâna mod prin care ne putem afirma produsul, iar dacă este realizată bine și gândită până la cel mai mic detaliu, ne putem bucura în final de un mare succes.

Preview document

Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 1
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 2
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 3
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 4
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 5
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 6
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 7
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 8
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 9
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 10
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 11
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 12
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 13
Fornetti - Prezentarea Brandului - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Fornetti - Prezentarea Brandului.doc

Alții au mai descărcat și

Comunicarea în Cadrul Grupului

Oamenii traiesc organizati în grupuri deoarece sunt fiinte sociale. Un grup social reprezinta un ansamblu de indivizi între care exista relatii...

Comunicare verbală și non-verbală

COMUNICAREA NONVERBALA Intr-un sens foarte larg acest termen desemneaza orice proces prin care o informatie este transmisa de la un element la...

Te-ar putea interesa și

Prezența Firmelor Multinaționale în România în Ultimii 20 Ani

REZUMAT Una dintre cele mai mari forţe de presiune cu care se confruntă evoluţia ţărilor şi a uniunilor de comerţ internaţional este reprezentată...

Ai nevoie de altceva?