Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 20 în total
Cuvinte : 4786
Mărime: 3.23MB (arhivat)
Publicat de: Doru Gal
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1. DENUMIRE, LOCALIZARE, CATEGORIA UNITĂŢII, DATĂ, ISTORIC, ORGANIGRAMĂ

Paşcani este un municipiu din judeţul Iaşi şi este al doilea centru urban ca mărime din judeţ, cu o populaţie de 42.057 locuitori (2002). Este un important nod de cale ferată. Dezvoltat mai întâi în jurul cartierului Vatră, oraşul a prins a creşte mai apoi la Gară şi, rând pe rând, s‑a tot extins, până a înglobat şi zonele suburbane Blăgeşti, Boşteni, Sodomeni, Gîşteşti şi Lunca. În octombrie 1892, târgul a devenit reşedinţă a plasei Şiretul de Jos, iar în comună urbană s‑a transformat în urma unei legi emise în 1923. Pe 5 iunie 1995, oraşul a devenit cel de‑al doilea municipiu al judeţului Iaşi. Înainte de ’89, Paşcaniul era considerat un fel de rai al României, "o oază în deşert", după cum a fost numit într-o emisiune difuzată la Europa Liberă. Cu o industrie în plină dezvoltare, oraşul a adunat forţă de muncă tânără mai ales din nordul Moldovei, fapt care a dus la creşterea numărului de locuitori şi la expansiunea localităţii. Acum, unele dintre vechile întreprinderi, construite în anii ’80, încă există, dar au apărut şi altele noi. Paşcani, un oraş al Moldovei, un simbol al zonei, care ascunde multă istorie şi multă bucurie. Este o aşezare care merită să fie văzută şi apreciată la întreaga valoare, pentru ce a fost, ce este şi mai ales pentru ce ar putea deveni.

Restaurantul CFR Paşcani a fost înfiinţat în anul 1992 de către Sindicatul CFR Unirea Paşcani.La începuturi acest restaurant a funcţionat şi în regim de club/discoteca pentru tinerii din acest oraş în timpul weekend-urilor ,dar aveau loc diferite evenimente importante pentru municipiul Paşcani cum ar fi adunări ale diferitor directori de la uzină din apropiere,adunări ale membrilor sindicatului.Deşi este într-un oraş mic în care concurenţa a crescut în ultimii ani ,Restaurantul CFR Paşcani încă are puterea să rezite şi să atragă clienţi prin frumuseţea localului,ofertele puse la dispoziţie pentru diferite evenimente ce au loc aici , prin intimitatea pe care o oferă fiind într-un loc mai retras şi prin facilităţile de bună calitate pe care le oferă acestora.

RESTAURAT CFR PAŞCANI

Localizare:Restaurantul CFR Paşcani este situat în zona de vale a municipiului Paşcani pe strada Gării, nr: 18, jud:Iaşi.

Persoana de contact:Nadia

Nr de telefon:

Restaurantul CFR Paşcani se încadrează în caregoria restaurantelor clasice datorită faptului că este o unitate recreativ-distractiva şi este destinată consumului de preparate şi băuturi având asortimente bogate şi variate.

Facilităţi oferite de restaurant:

Restaurantul CFR Paşcani oferă clienţilor săi o gamă variată de servicii şi facilităţi, menite să întâmpine nevoile celor mai pretenţioşi vizitatori.În timpul săptămânii clienţii vin aici pentru a se relaxa după o zi obositoare de munca ,să se distreze şi să sărbătorească evenimentele importante din viaţa lor.De obicei, în weekend localul este închiriat penru a sărbători evenimente precum nunţi ,botezuri ,aniversări ,banchete şi alte evenimente importante.Pe lângă toate acestea se poate pune la dispoziţia clienţilor şi o formaţie care să asigure petrecerile cu muzica bună,de calitate,formaţie cu care restaurantul are un mic parteneriat.

Preview document

Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 1
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 2
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 3
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 4
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 5
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 6
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 7
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 8
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 9
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 10
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 11
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 12
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 13
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 14
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 15
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 16
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 17
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 18
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 19
Gestiunea unității alimentare - Restaurant CFR Pașcani - Pagina 20

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea Unitatii Alimentare - Restaurant CFR Pascani.doc

Ai nevoie de altceva?