Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL

Proiect
8.3/10 (3 voturi)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2585
Mărime: 26.85KB (arhivat)
Publicat de: Alis Iacob
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. Sinteza planului de afaceri.3
  2. 1. Profilul organizatoric.4
  3. 2. Planul de Marketing.5
  4. 3. Management si organizare.8
  5. 4. Analiza financiară.9
  6. Concluzii.12

Extras din proiect

Sinteza planului de afaceri

Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri și anume, deschiderea unui local, Anytime Café care va fi situat in zona de est a oraşului Bistriţa pe strada Constantin Roman Vivu, nr. 5. Acest spatiu are o suprafata de 130 mp.

SC Anytime Café SRL este organizată sub formă de societate cu raspundere limitată (S.R.L.) fiind administrata de catre unicul asociat Istrate Ionuţ.

Aceasta idee de afacere este un concept nou pe piata din Bistriţa preluat din cafenelele din Cluj-Napoca, unde acestea s-au dovedit a avea un real succes. SC Anytime Café SRL este o cafenea care oferă atât tradiţionalele băuturi răcoritoare, alcoolice sau pe bază de cafea, cât şi o serie de preparate culinare de tip „fast food”. Datorită faptului că este localizat in partea de est a oraşului se asteaptă să atragă clienţi loiali cu varietatea de produse de cafea pe care le oferă, cât şi prin produsele alimentare şi gama de băuturi racoritoare şi slab alcoolizate servite de un personal prietenos. Societatea doreşte să construiască o poziţie puternică pe piaţa din Bistriţa.

SC Anytime Café SRL işi propune să ofere produsele sale la preţuri competitive, care să întâlnească cererile clienţilor cu venit mediu spre mare, acţiunea desfăşurandu-se pe piaţa locală, deci, destinându-se rezidentilor dar si turiştilor aflaţi in vizită.

Societatea intentionează sa angajeze 2 barmani, un bucătar care să se ocupe de preparatul produselor alimentare, precum şi 3 ospătari care sa se ocupe cu servitul clienţilor şi de operaţiunile zilnice. Investiţia pentru deschiderea acestui punct de lucru este estimată la suma de 30 000 euro.

1. Profilul organizatoric

SC Anytime Café SRL este o societate cu raspundere limitată având sediul in oraşul Bistriţa, strada Constantin Roman Vivu, nr. 5, jud. Bistriţa Năsăud, fiind condusă de catre unicul asociat care are şi calitatea de administrator.

Capitalul social al societăţii este în sumă de 1000 euro şi apartine asociatului unic, Istrate Ionuţ Gabriel.

Societatea intenţionează să işi construiască o poziţie puternică pe piaţa din oraş, prin practicarea unor preţuri concurenţiale, precum şi prin servire ireproşabilă.

Obiectul de activitate

Obiectul principal de activitate conform statutului il constituie “Baruri si alte activităţi de servire a băuturilor” ( cod CAEN 5630). Societatea va mai servi şi produse alimentare, preparate în unitatea proprie.

Scopul și obiectivele

Scopul

SC Anytime Café SRL doreşte să ofere cafea de cea mai bună calitate, produse alimentare (sandwich) şi produse răcoritoare la preţuri competitive care să fie în conformitate cu cererea clienţilor cu venit mediu spre mare de pe piaţa locală a oraşului Bistriţa.

Obiectivele

Obiectivele societatii SC Anytime Café vor include:

• Asigurarea calităţii superioare a produselor

• Un personal bine pregătit

• Preţuri competitive

• Asigurarea îndeplinirii cerinţelor clienţilor

Un kilogram de cafea Aroma Club Caffé Espresso costă intre 20-30 de euro (cu TVA inclus). Cum dozarea aparatelor de cafea ale firmei se va face la 7,5-8 g pentru o cafea, rezultă între 125-133 porţii de cafea dintr-un kilogram de cafea Aroma Club Caffé Espresso. Un calcul simplu ne arată că costul cu TVA al unei cafele se situează intre 0,15-0,25 euro.

În ceea ce priveşte echipamentul şi accesoriile cu ajutorul cărora se va pregăti cafeaua, firma Meinl oferă o gamă largă de materiale promoţionale: echipament complet (espressor, rasniţă, dedurizator), accesorii (ceşti de espresso si cappuccino, ceşti de colecţie, şervetele, pahare, zahăr, suporturi pentru serveţele şi pentru zahăr, semne luminoase etc), astfel vom alege ca furnizor această firmă.

Preview document

Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri SC Anytime Cafe SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri SC Star Style SRL

Sinteza planului de afaceri Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri si anume, deschiderea unui...

Plan de Afaceri pentru Evaluarea Ideii de Afaceri SC M’jewelry SRL

1. SINTEZA PLANULUI DE AFACERI Acest plan de afaceri a fost elaborat cu scopul implementării ideii de afaceri care presupune realizarea de...

Plan de Afaceri - SC Cafa SRL

Sinteza planului de afaceri Prezentul plan de afaceri a fost intocmit pentru demararea unei noi afaceri. Scopul proiectului il constituie...

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Plan de Afaceri Cafenea

1. Sinteza Planului de Afaceri Istoricul firmei si activitatea curenta Societatea .............. si-a început activitatea în anul ..... cu un...

Ai nevoie de altceva?