Proiect GUAP - Chianti Club

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 3260
Mărime: 1.65MB (arhivat)
Publicat de: Cornel Stroe
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Amplasare, localitate, adresa si categoria unitatii :

,,Chianti Club’’ situat in incinta Mall Terra Center se afla in localitatea Roman, judetul Neamt, pe strada Stefan cel Mare nr.178 si este un restaurant occidental cu o oferta occidentala.

Elemente de istoric, evolutie :

Ce inseamna de fapt ,, Chianti Club’’ ?

Pentru cunoscatorii si degustatorii rafinati ai licorii lui Bacchus- vinul- numele ,,Chianti’’ desteapta placute amintiri gustative, despre un vin italian, de o caldura aparte, cu o aroma distinsa, eleganta, si cu o prospetime deosebita, care, odata ce-l gusti, devine o prietenie eleganta.

Restaurantul a luat fiinta pe 15 decembrie 2006. Numele restaurantului ,,Chianti Club’’ , provine de la vinul imparatiilor Romei antice, un vin din regiunea Toscana , foarte apreciat in Italia si , de-a lungul istoriei, in Europa.

,, Chianti Club’’ a avut o evolutie uimitoare si afirm acest lucru deoarece am lucrat timp de patru luni( full time) si part time timp de 5 luni la acest restaurant unde am invatat foarte multe lucruri privind munca in echipa, satisfacerea clientilor, am participat la diferite evenimente(nunti, aniversari, cununii, sarbatori) si totodata mi-am dat seama ca in momentul in care angajatul este multumit, stimulat si apreciat la adevarata sa valoare, reusita este asigurata.

Cum am spus si mai sus restaurantul are o evolutie uimitoare, proprietarii Gabriel si Diana Luncanu facand sute de schite si de calcule financiare, numeroase planuri de marketing inainte de finalizarea proiectului.Acestia au stiut de la inceput ca intr-un peisaj cu multe oferte de alimentatie publica, numai ceva deosebit poate atrage clientii si, ce este in principal, poate sa-i determine sa aleaga oferta cea mai buna ,, Chianti Club’’.

Unicitatea restaurantului este data de :

- ,,cardul cont client Chianti’’ pe care se acumuleaza puncte, in urma consumatiei, puncte care genereaza diferite surprize si reduceri de pret ;

- petreceri organizate cu mult entuziasm atat de manageri cat si de personal ( karaoke , petreceri in pijamale , petreceri pentru copii in fiecare sambata , petreceri pentru studenti) ;

CHIANTI JUNIOR

PASTE 2007

8 MARTIE 2008

KARAOKE

VALENTINE’S DAY

- preparate savuroase pe care clientul le poate avea si acasa intr-un timp foarte scurt ;

- muzica pentru toate varstele si diferite concursuri ;

- diverse bauturi pentru toate varstele ;

- echipa unita si implicata in desfasurarea activitatilor in cadrul restaurantului ;

- diferite vedete invitate de sarbatori pentru a concerta in interiorul clubului.

TRUPA AKCENT

Structura interioara a restaurantului ,,Club Chianti’’ :

Restaurantul este structurat pe doua niveluri , la subsolul Mall Terra Center, poate oferi servicii de alimentatie publica unui numar de peste 400 de clienti , care au la dispozitie o larga paleta de atractii culinare si de distractie.

In mijlocul spatiului generos a fost amplasat barul , realizat dupa un proiect original , care aduce atmosfera barurilor din occident pe meleagurile judetului Neamt Deasupra barului exista trei televizoare cu vedere in orice parte a barului.

De jur imprejurul barului, atat la primul nivel cat si la al doilea sunt amplasate mesele.La al doilea nivel exista 25 de mese si la primul nivel 10 canapele.

Preview document

Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 1
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 2
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 3
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 4
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 5
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 6
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 7
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 8
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 9
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 10
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 11
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 12
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 13
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 14
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 15
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 16
Proiect GUAP - Chianti Club - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Proiect GUAP - Chianti Club.doc

Ai nevoie de altceva?