SC Tepol SRL - Plan de Afaceri

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 35 în total
Mărime: 935.88KB (arhivat)
Publicat de: Simina Oroș
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Melinda Plescan

Extras din proiect

Golden Tulip Hotels Inns & Resorts este o companie care s-a nascut in Olanda, in 1962. In prezent, are cartierul general in Elvetia si detine 630 de hoteluri in toata lumea, inclusiv in locatii exotice la mare cautare, cum ar fi Arabia Saudita sau Asia-Pacific.

In cei 45 de ani de experienta, grupul olandez s-a extins la nivel mondial prin sistem de franciza pe trei nivele: Golden Inns cu hoteluri de trei stele, Golden cu hoteluri de patru stele si Royal Golden Tulips cu hoteluri de cinci stele.

Un design modern si unitar, realizat de un designer italian, un hotel de trei stele si o franciza – aceasta ar fi pe scurt povestea Sunny Hill Hotel , deschis la sfarsitul anului 2006 si care din 14 februarie 2007 este franciza Golden Tulip.

Hotelul Sunny Hill se afla la 2 km de municipiul Cluj-Napoca, in Colonia Faget, o zona de agrement bine cunoscuta si apreciata de clujeni.

Societatea comerciala S.C. Tepol S.R.L., cu sediul in localitatea Cluj-Napoca, Colonia Faget F.N, a fost infiintata in anul 2001 sub conducerea oamenilor de afaceri Tusa Eugen si Tusa Rodica. Forma de proprietate juridica aleasa a fost cea de Societate comerciala cu raspundere limitata(S.R.L), avand ca obiect de activitate Hoteluri si restaurante.

Cei doi asociati detin fiecare cate 50% din partile sociale si participa egal la beneficii si/sau obligatii, fiind totodata atat administratori si reprezentanti legali ai acesteia, cat si angajati ai societatii. Bucurandu-se de un mare succes pe partea de restaurant si constienti de evolutiile pietei si de cerintele clientilor, ei si-au propus sa isi extinda afacerile, prin ridicarea unui hotel impresionant atat prin design cat si prin calitatea serviciilor pe care le va oferi. Motivele pentru care compania a considerat ca este o buna investitie sunt: nesatisfacerea cererilor care existau in acel moment pe piata cazarilor, lipsa calitatii din acest domeniu si nu in ultimul rand, interesul oamenilor de afaceri straini de a investi in Romania.

Misiunea hotelului Tulip Inn Sunny Hill din Cluj-Napoca este satisfactia oaspetilor.

Oferim oaspetilor nostri luxul de a se simti cel mai important oaspete al Hotelului Tulip Inn Sunny Hill in oricare din cele 50 de camere atent mobilate si decorate, dotate cu toate facilitatile necesare pentru un sejur de exceptie.

Obiectivele sunt in primul rand urmatoarele:

Dobandirea unui grad de notorietate de 45 % pentru complexul hotelier in termen de 6 luni

Pozitionarea complexului hotelier Sunny Hill ca un complex destinat clasei business,in afara aglomeratiei urbane si in acelasi timp, situat la doar 15 minute de centrul orasului

Atingerea unui grad mediu de ocupatie intre 66 % si 69 % intr-o perioada de 12 luni

Fidelizarea clientilor actuali si dobandirea de noi clienti

Atingerea unei cote de piata de cel putin 45% pentru complexul hotelier intr-o perioada de 6 luni

Conținut arhivă zip

  • SC Tepol SRL - Plan de Afaceri.ppt

Ai nevoie de altceva?