Proces Pugetar Public

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Finanțe
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2012
Mărime: 71.47KB (arhivat)
Publicat de: Bogdana Kovacs
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. 1. Introducere 2
  2. 2. Criza 2
  3. 3. Planul de comunicare 3
  4. 3.1. Scop şi obiective ale comunicãrii 5
  5. 3.2 Trecerea în revistã a publicurilor 6
  6. 3.3 Stabilirea mesajului.Axa evenimentului 6
  7. 3.4 Mesaje pe categorii de public 7
  8. 3.5 Plan cronologic si stabilirea bugetului campaniei 8
  9. 3.6 Evaluarea acţiunilor 9
  10. 4. Parteneri potenţiali 10
  11. 5.Conferinta de presa 11
  12. 6. Bibliografie 12

Extras din proiect

1. Introducere

Primãria Municipiului Iaşi

Situat în partea esticã a României, „oraşul de pe şapte coline” este oraşul unde istoria, cultura, viata spiritualã şi dezvoltarea economicã coexista în mod armonios. Atestat documentar în secolul al XIV-lea, Iaşul a fost şi rãmâne capitala istoricã şi culturalã a Moldovei.

Actualul sediu al Primăriei Municipiului Iaşi, fostul Palat Roznovanu, este situat în inima Iaşului, în apropierea celor mai semnificative monumente ale oraşului. Cladirea impresionantă prin somptuozitate şi fastul interioarelor, a fost construită în deceniile 7 - 10 ale sec. XVIII-lea şi restaurată între 1830 - 1833 de către cunoscutul arhitect Johan FREYWALD, cel care a proiectat şi Catedrala Mitropolitană.

Dacã în trecut, oraşul Iaşi avea un numãr limitat de strãzi, în prezent acesta şi-a extins aria geograficã în toate direcţiile cuprinzând şi unele suburbii care se aflã tot în administrarea primãriei Iaşi.

2. Criza

Orice organizaţie se poate confrunta cu o situaţie de crizã în mãsurã sã punã în pericol funcţionarea ei normalã şi reputaţia de care se bucurã într-o anumitã comunitate. Unele crize sunt previzibile, altele nu pot fi bãnuite şi nu pot fi anticipate în mod corect. Ȋn general se considerã cã o crizã afecteazã profund imaginea unei organizaţii

Motivul care a declanşat criza este numãrul tot mai mare de plângeri fãcute de cetãţeni la adresa primãriei privind calitatea strãzilor. Cetãţenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi din cauza faptului ca lucrãrile de reparaţii a şoselelor dureazã foarte mult ceea ce conduce la aglomerarea traficului, la o circulaţie îngreunatã în orele de vârf, timp pierdut inutil şi nervi întinşi la maxim.

Persoanele nemulţumite de situaţia din prezent a strãzilor sunt: salariaţii care se deplaseazã zilnic la locul de muncã şi care deseori întarzie datoritã lucrãrilor stradale neterminate , studenţii, navetiştii, persoanele care circulã zilnic în oraş pentru a-şi rezolva problemele.

Analizã statisticã privind evoluţia lucrãrilor de infrastructurã realizate la nivelul oraşului Iaşi:

Din datele furnizate anterior se poate observa cã de-a lungul timpului numãrul de lucrãri efectuate la nivelul strãzilor a crescut considerabil. Criza instauratã la nivel mondial în anul 2008 a determinat luarea unor mãsuri anticrizã de cãtre autoritãţile publice locale, prin efectuarea de lucrãri publice, reuşind astfel modernizarea şi reabilitarea strãzilor precum şi crearea de locuri de muncã pentru cetãţeni.

Preview document

Proces Pugetar Public - Pagina 1
Proces Pugetar Public - Pagina 2
Proces Pugetar Public - Pagina 3
Proces Pugetar Public - Pagina 4
Proces Pugetar Public - Pagina 5
Proces Pugetar Public - Pagina 6
Proces Pugetar Public - Pagina 7
Proces Pugetar Public - Pagina 8
Proces Pugetar Public - Pagina 9
Proces Pugetar Public - Pagina 10
Proces Pugetar Public - Pagina 11
Proces Pugetar Public - Pagina 12
Proces Pugetar Public - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Proces Pugetar Public.doc

Ai nevoie de altceva?