Analiza Firmei Aquafin

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 2817
Mărime: 436.97KB (arhivat)
Publicat de: Ovidiu Demeter
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Prezentarea Firmei

Societatea studiata in cadrul acestui proiect este SC AQUAFIN ROMANIA SRL cu sediul social in Str. Conului (Parc Industrial) , Nr. 8 ,Ploiesti , Prahova . Compania Aquafin Romania SRL este un joint venture romano-german, realizat in anul 2005 cu o firma de prestigiu din Germania, firma AQUAFIN International GmbH, parte a grupului de firme SCHOMBURG ce are o traditie de peste 60 de ani in dezvoltarea de sisteme complete de produse pentru constructii: sisteme de hidroizolatii, sisteme epoxidice, sisteme de reparatii si aditivi pentru betoane si mortare.

Grupul-Schomburg este o afacere de familie, aflata la a doua si a treia generatie, condusa de catre Albert Schomburg ,Ralph Schomburg si Dr. Jens Hofele.

Albert Scomburg, nascut în aprilie 1938, a preluat în 1961 afacerea tatalui sau. În anii urmatori Grupul-SCHOMBURG s-a dezvoltat sub conducerea sa de la un producator regional de materiale de adaos la o întreprindere internationala de sisteme finisate de materiale de constructie pentru izolarea constructiilor, renovari, montarea gresiei si pentru acoperirea de suprafete industriale. Disponibilitatea sa de a aborda diferite cai inovatoare, a dus la cizelarea acestei afaceri. De mai multi ani, acesta pregateste în mod sistematic predarea stafetei catre urmatoarea generatie de conducere.

Ralph Schomburg, nascut în mai 1971, si-a început activitatea în cadrul întreprinderii în anul 1999 dupa absolvirea a International School of Management din Dortmund, cu semestre de studiu la Londra si San Diego si dupa obtinerea diplomei în economia a întreprinderilor. Dupa înfiintarea unui nou domeniu de activitate, în anul 2003 a preluat conducerea filialelor din regiunea sudica a Germaniei a SCHOMBURG GmbH. Începând cu anul 2003 a devenit responsabil cu Marketing-ul grupului. De la începutul anului 2005, Ralph Schomburg a fost numit în conducerea întreprinderii SCHOMBURG GmbH si raspunde, astfel, de aproximativ jumatate din întreaga afacere.

Dr. Jens Hofele, nascut în februarie 1968, a fost angajat în 1997 ca proaspat absolvent al Universitatii Paderborn în calitate de chimist pentru cercetare si dezvoltare. În timpul activitatii sale de dezvoltare a unor produse de etansare, acesta a preluat în continuare noi si noi sarcini în domeniul proiectarii instalatiilor, iar din 1999 s-a ocupat si de export. Din 2002 centrul de greutate al sarcinilor sale s-a mutat pe dezvoltarea pietelor externe unde a fost responsabil de livrarea produselor în Statele Unite si în Europa de est. La începutul lui 2004 a preluat conducerea holding-ului din strainatate AQUAFIN International si a devenit director executiv al societatii SCHOMBURG GmbH & Co. KG.

Societatea SCHOMBURG GmbH & Co. KG are ca puncte de distributie intr-o mare parte a Europei sip e celelalte continete ale lumii cu ar fi : Brazilia, Bulgaria, China, Estonia, Guinea, Croatia, Letonia, Norvegia, Olanda, Polonia, Romania, Rusia , Slovacia, Corea de Sud, Elvetia,Ucraina , USA , Ungaria, Vietnam.

Promovarea produselor firmei SC AQUAFIN ROMANIA SRL se realizeaza prin intermediul Reprezentantilor comerciali . Ei sunt selectati dupa anumite criterii :

- Studii medii sau superioare

- Cunostinte limba engleza

- Cunostinte PC (Word, Exel ,Outlook, Explorer etc.)

- Carnet de conducere categoria B si minim 1 an experienta

- Experienta in vanzari

- Flexibilitate la program prelungit si deplasari in tara

- Domiciliul in zona de actiune in care isi desfasoara activitatea

Rolul firmei este de a veni in intampinarea nevoilor firmelor de constructii si de a va oferi informatii referitoare la statutul nostru de furnizor de produse si solutii, in speranta sincera de a pune bazele unei relatii bilaterale durabile cu potentialii nostri parteneri si clienti.

Pachetul care insoteste produsele noastre este rezultatul analizei necesitatilor unei companii de constructii si elaborarea unui raspuns la acestea:

• livrarea la santier a comenzilor

• acordarea in 24 de ore a asistentei tehnice la santier

• reducerea costurilor de manopera prin scolarizari atat la sediul nostru, cat si direct la santiere pentru aplicatorii produselor noastre

• elaborarea de solutii tehnice profesionale in domeniile: hidroizolatii, sisteme epoxidice, sisteme de reparatii, aditivi pentru betoane

• garantie pentru toate produsele

Cheile succesului sunt concretizate prin munca , dezvoltarea relatiilor interpersonale si profesionale , respectarea regulilor firmei si respectarea detaliilor.

Preview document

Analiza Firmei Aquafin - Pagina 1
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 2
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 3
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 4
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 5
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 6
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 7
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 8
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 9
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 10
Analiza Firmei Aquafin - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Analiza Firmei Aquafin.doc

Ai nevoie de altceva?