Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2578
Mărime: 133.60KB (arhivat)
Publicat de: Adi Bălan
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. 1.Titlul cercetării ce va fi efectuată 3
  2. 2.Problema decizională 3
  3. 3. Obiectivele cercetării 4
  4. 4. Metoda cercetării 5
  5. 5. Operaţionalizarea 9
  6. 6. Rezultatele cercetării 9
  7. 7. Bugetul 10
  8. 8.Anexe 11
  9. 9.Chestionare 16

Extras din proiect

1 Firma Rock`n`rollers intenţionează să lanseze pe piaţă un nou model de patine cu rotile. Pentru aceasta trebuie să cunoască dacă va fi profitabilă lansarea acestuia.

2 „Mens sana in corpore sano” este un vechi dicton latin care reflectă încă de la începuturile umanităţii realitatea şi care îşi găseşte rostul din ce în ce mai mult în perioada contemporană. Cele două componente ale sale, „corpul”, conceptul material, pe de o parte şi „mintea”, cel intagibil, pe cealaltă parte, intercondiţionează, având ca rezultat o dezvoltare deplină şi armonioasă a tuturor indivizilor.De aceea, firma noastră „Rock’n’rollers” îşi propune să vină pe piaţă cu un nou tip de patine cu rotile, care să îmbine utilul, ajutându-vă să vă menţineţi în formă prin folosirea acestora, cu plăcutul, condiţionat de faptul că utilizarea acestui nou tip de patine cu rotile nu va face nici mai mult nici mai puţin decât să vă aducă zâmbetul pe buze ceea ce vă va determina să doriţi să utilizaţi din ce în ce mai des produsul nostru.

Bazându-ne pe spiritul inovativ şi pe libertatea de creaţie pe care o acordăm angajaţilor noştri din departamentul „Design si inovaţie”, am ajuns la concluzia că produsul pe care vi-l vom descrie este exact ceea ce vă doreaţi de mult timp şi nu aţi putut avea.

Firma noastră vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un set de patine cu rotile revoluţionar. Astfel, clienţii noştri se vor bucura de avantajele pe care le oferă produsul nostru. Siguranţa dumneavoastră a fost dintotdeauna una din preocupările noastre majore şi, de aceea, vom îmbunătăţi sistemul de rulare prin două caracteristici noi. Confortul contează la fel de mult, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră, determinându-ne să aducem noi inovaţii la gheata patinelor. Şi, pentru ca totul sa fie pe placul dumneavoastră, acest model va putea fi personalizat în proportie de 100%.

În cele din urmă, sperăm că v-am atras atenţia şi că produsul nostru se va bucura de o popularitate cât mai mare în rândul utilizatorilor cu patine de rotile.

Şi, nu uitaţi, „Mens sana in corpore sano”!

3 Cercetarea pe care dorim să o întreprindem în rândul dumneavoastră, al utilizatorilor de patine cu rotile are ca obiectiv final crearea unei imagini de ansamblu asupra popularităţii de care s-ar putea bucura noul nostru produs şi care vizează în principal următoarele aspecte:

- identificarea percepţiei consumatorilor asupra patinelor cu rotile; din acest punct de vedere sunt urmărite caracteristicile care vizează utilizarea generală a patinelor cu rotile, frecvenţa utilizării acestora de către cei care practica atât sportul de performanţă, cât şi de cei care sunt doar amatori, locul de utilizare al patinelor cu rotile, ţinând cont că ţara noastră are încă lacune în ceea ce priveşte spaţiile special amenajate pentru rolleri, şi nu în ultimul rând, varietatea patinelor cu rotile la care apelează în general rollerii;

- identificarea aşteptărilor consumatorilor în ceea ce priveşte caracteristicile patinelor cu rotile; în general, cei care utilizează patinele cu rotile sunt atenţi la aspecte precum manevrablitatea, rollerii dorind să deţină o libertate cât mai mare de mişcare, pe care noi le-o garantăm prin produsul nostru. Confortul este un deziderat în general şi asta ne propunem să oferim clienţilor noştri alături de multe alte avantaje. Echipamentul vă va oferi un maxim de confort, fără dureri de tălpi sau încheieturi, chiar şi după perioade şi distanţe mari de utilizare. Siguranţa este iarăşi un lucru pretins de mulţi dintre cei care utilizează patinele cu rotile- firma noastră promovează un echipament care va revoluţiona normele de siguranţă şi protectie pe piaţa patinelor cu rotile;

- evaluarea noului produs ce se vrea a fi lansat pe piaţă; acest ultim aspect este la fel de important ca şi cele mai sus precizate şi care vizează caracteristici precum limitele în cadrul cărora s-ar putea situa preţul unei perechi de patine cu rotile, importanţa caracteristicilor care contează la patinele cu rotile din perspectivele utilizatorilor, cât şi conturarea unei viziuni asupra modelului ideal de patine cu rotile.

Preview document

Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 1
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 2
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 3
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 4
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 5
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 6
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 7
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 8
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 9
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 10
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 11
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 12
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 13
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 14
Cercetarea pieței patinelor cu roți de către Rock-n-Rollers - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Cercetarea Pietei Patinelor cu Roti de Catre Rock-N-Rollers.doc

Ai nevoie de altceva?