Creativitatea și Productivitatea Resurselor Umane în Cadrul Companiei Coca-Cola

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptm
Pagini : 24 în total
Mărime: 7.05MB (arhivat)
Publicat de: Voicu Nagy
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producătoare de băuturi răcoritoare din lumea.

-prezenta de 126 de ani

-in peste 200 de tari

-peste 3500 de produse

Coca-Cola este creditata cu inventia imaginii moderne a lui Mos Craciun care este vazut ca un batran purtand haine colorate in rosu si alb.

Compania a inceput sa promoveze aceasta imagine inca din 1930.

Desenatorul Haddon Sundblom i-a conturat o burtă durdulie, un aer jovial, un costum roșu și o atitudine tolerantă.[ Compania folosește aceeași imagine a lui Moș Crăciun în campaniile publicitare realizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acel moment până în prezent.

Sticla autentica Coca-Cola cu pereti drepti, poate fi descrisa ca fiind facuta din sticla transparenta de cremene sau din sticla cu chihlimbar maro. Sticla purta marca inregistrata "Coca-Cola" stantata cu scris de mana pe marginea inferioara sau in jurul gatului. Design-ul sticlei cu contur, pe care o cunoastem astazi, se bazeaza pe un concept original sugerat de catre un sticlar suedez, Alexander Samuelson, angajat al Root Glass Company din Terre Haute, Indiana. Acest concept al lui Samuelson pentru design-ul de sticla a fost propus in anul 1913 si acceptat mai tarziu, in principiu, de catre un comitet special compus, printre altii, dintr-un numar de imbuteliatori Coca-Cola. Design-ul pentru aceasta sticla a fost brevetat de catre Oficiul American de Brevete la data de 16 Noiembrie 1915. Aceasta sticla care a suferit modificari ulterioare a fost pusa efectiv in uz in 1916.

Incepand cu anul 1963, marca "Coke" a aparut pe sticla intr-un chenar diferit de acela care contine marca "Coca-Cola."

In 1955 si dupa aceea, au fost introduse diferite forme mai mari ale clasicei sticle conturate -- in doze de 0,30 l, 0,35 l, 0,47 l si 0,76 l -, 10, 12-, 16- si 26-uncii

Începând cu luna ianuarie 2013, în baza unui contract multianual de sponsorizare încheiat cu echipa Lotus F1, Compania Coca-Cola revine în Formula 1 prin intermediul băuturii energizante burn.

Conținut arhivă zip

  • Creativitatea si Productivitatea Resurselor Umane in Cadrul Companiei Coca-Cola.pptm

Ai nevoie de altceva?