FloraHolland

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 31 în total
Cuvinte : 20169
Mărime: 4.73MB (arhivat)
Publicat de: Felix Neagu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Corodeanu Daniela

Cuprins

  1. I. Partea intai – prezentare generala 3
  2. I.1. Descrierea firmei
  3. a) Domeniu de activitate şi tendinţe 3
  4. b) Cifra de afaceri şi produse/servicii principale 3
  5. c) Numărul de angajaţi 7
  6. d) Misiunea firmei 8
  7. e) Planificare strategică 8
  8. f) Corelaţii între obiective, matrice SWOT, strategia concurenţială 8
  9. I.2. Cultura organizaţională 11
  10. a) Sistem de valori 11
  11. b) Prezentarea elementelor vizibile ale culturii 11
  12. c) Prezentarea relaţiilor existente între elementele vizibile şi sistemul de valori 12
  13. I.3. Sistem organizatoric 13
  14. a) Niveluri ierarhice 13
  15. b) Identificarea posturilor manageriale şi prezentarea responsabilităţilor şi autorităţii pentru fiecare 14
  16. II. Partea a doua – studiu analitic 18
  17. II.1. Definirea problemei analizate 18
  18. II.2. Stabilirea ipotezelor de lucru 18
  19. II.3. Elaborarea instrumentelor de culegere a datelor 19
  20. II.4. Prelucrarea statistică şi interpretarea datelor 22
  21. III. Partea a treia - verificarea ipotezelor, concluzii si recomandari 30
  22. Bibliografie 31

Extras din proiect

FloraHolland

I.1. Descrierea firmei

Olanda este centrul international pentru comertul de flori si plante. La FloraHolland, cumparatorii au optiunea de a alege dintr-un sortiment international extreme de bogat si multi-colorat de plante si flori. Produse de top sunt aduse din tari precum Kenya, Etiopia, Israel si America de Sud. Multumita contactelor cu furnizorii, se pot sustine cumparatorii nostri internationali cu servicii logistice aditionale.

Furnizorii au acces la piata globala de flori si plante prin FloraHolland. Mesajul transmis potentialilor clienti este: “daca produsele dumneavoastra sunt livrate la FloraHolland in maniera corecta, noi vom face restul: Vom asigura pastrarea in conditii excelente a bunului si prezentarea ideala a bunului. In acest fel, puteti fi sigur de realizarea unui profit cat mai mare”.

FloraHolland ofera de asemeni flori, in diverse forme si cu diferite moduri de ambalare precum si materiale, substante necesare ingrijirii florilor.

Flori la ghiveci

Florile la ghiveci sunt tot timpul umede si pamantul din interior este format numai din pamant special folosit pentru flori , ca si ingrasamantul, asta in general la florile mici, la cele cu floare. Toate produsele in magazine sunt inflorite sau cel putin in aproprierea acestui momentul. Fiecare are cate o eticheta unde se precizeaza temperatura la care trebuie tinuta si locul in apartament. Ghivecele sunt in general din plastic cu farfurioara (acestea fiind ghivecele de transport, dupa 2 saptamani urmand sa fie mutate de catre client intr-un alt ghiveci corespunzator florii). Frunzele sunt cosmetizate, unse cu ulei de maslina si udate pentru a arata bine. Ghivecele sunt de la flori simple de sezon pana la carnivore si exotice.

Ghivecele mari cu plante de interior sunt formate in general din frunze, ca si cactusii, phoenix, palmieri si bananieri si sunt deasemenea in ghivece de plastic in schimb se comercializeaza si ghivece din ceramica, ornate. Comenzile se fac direct pe site-ul din Olanda pentru aceste ghivece.

Flori taiate

Florile taiate reprezinta baza financiara a afacerii. Florile taiate sunt proaspete si sunt distribuite in magazine in functie de cererea din momentul respectiv deoarece termenul de expirare este foarte scurt. Exista o sala speciala a florilor taiate, inchisa ermetic si prevazuta cu aer conditionat de mare putere, permitea mentinerea lor la o temp adecvata pentru prelungirea calitatii lor. Deoarece era un depozit en-gros, acitivitatea era totdeauna, mai ales in timpul sarbatorilor, cand participau toti angajatii.

Bonsai

Bonsaii sunt cele mai pretentioase plante comercializate de FloraHolland. Sunt de altfel o atractie si merita toata atentia, sunt foarte buni pentru diversi clienti care cauta flori numai pentru a avea cu ce se lupta pentru a-si dovedi puterea de a intretine ceva anume.

Ghivece

Ghivecele pot fi de 2 categorii: simple cele complexe din punct de vedere fiziologic, deasemenea uz continuu si ornamentale, rerspectiv plastic si ceramica. Ghivecele din plastic, sunt protective spre exemplu la plantele mari, iar in mom achizitionarii , unii clienti cer un ghiveci ceramic frumos ornat, in momentul acela se taie cel din plastic se pune cu tot cu pamantul lui in cel de ceramica si se adauga pamant special adus din Olanda dupa care se toarna apa cu ingrasamant pentru a se adapta mai repede. Ghivecele ornamentale sunt o atractie.

Substante hranitoare, ingrasaminte, pamant

Substantele hranitoare, ingrasamintele si pamantul sunt necesare pentru plantele de apartament care nu au acces la mediul exterior, acesta avand efecte negative asupra frunzelor si florilor.

Ca servicii anexe agriculturii, FloraHolland se ocupa si cu urmatoarele activitati: gazon, arbori si arbusti, proiectare 2D, 3D, amenajari si intretinere gradini, sisteme de drenaj, de irigare, iluminare, iazuri si cascade, plante cu forme artistice.

Preview document

FloraHolland - Pagina 1
FloraHolland - Pagina 2
FloraHolland - Pagina 3
FloraHolland - Pagina 4
FloraHolland - Pagina 5
FloraHolland - Pagina 6
FloraHolland - Pagina 7
FloraHolland - Pagina 8
FloraHolland - Pagina 9
FloraHolland - Pagina 10
FloraHolland - Pagina 11
FloraHolland - Pagina 12
FloraHolland - Pagina 13
FloraHolland - Pagina 14
FloraHolland - Pagina 15
FloraHolland - Pagina 16
FloraHolland - Pagina 17
FloraHolland - Pagina 18
FloraHolland - Pagina 19
FloraHolland - Pagina 20
FloraHolland - Pagina 21
FloraHolland - Pagina 22
FloraHolland - Pagina 23
FloraHolland - Pagina 24
FloraHolland - Pagina 25
FloraHolland - Pagina 26
FloraHolland - Pagina 27
FloraHolland - Pagina 28
FloraHolland - Pagina 29
FloraHolland - Pagina 30
FloraHolland - Pagina 31

Conținut arhivă zip

  • FloraHolland.doc

Te-ar putea interesa și

Țările de Jos - Olanda

- 1. Introducere. Prezentare generală. Țările de Jos (în neerlandeză Nederland), informal Olanda , este o țară situată în Europa de Vest cu...

Ai nevoie de altceva?