Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 4168
Mărime: 19.23KB (arhivat)
Publicat de: Marius Ionut G.
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

INTRODUCERE

Obiectivul studiului consta in identificarea “momentelor adevarului” in relatia dintre o importanta companie, S.C. Impact S.A., care activeaza in domeniul constructiilor si cei care beneficiaza de serviciile prestate de aceasta. Se doreste, de fapt, identificarea situatiilor concrete in care beneficiarii vin in contact cu aspectele afacerii si in urma carora isi contureaza pareri referitoare la calitatea serviciilor prestate.

Ca mod de abordare, accentual se va pune, in special, pe descrierea contactelor dintre clientii si angajatii companiei prestatoare de servicii, dar se vor avea in vedere si alte momente in care clientii iau contact cu afacerea. In acest scop, se va incerca o identificare cu beneficiarii, prestarea serviciilor fiind vazuta prin ochii acestora.

INFORMATII GENERALE DESPRE ORGANIZATIE

IMPACT S.A. este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral privat, ce activeaza in domeniul constructiilor de locuinte. A fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica. Din anul 1996 este cotata la Bursa de Valori Bucuresti, iar din 1998 este membru al National Association of Home Builders – USA.

IMPACT S.A. este prima companie din Romania care a inceput sa construiasca vile in ansambluri rezidentiale. Principalele categorii de servicii oferite sunt dezvoltarea si contractarea de locuinte, vile DeLuxe, Prestige, Freedom si vile Junior, in propriile ansambluri rezidentiale.

In cei 15 ani de activitate, societatea a ctionat in directia diversificarii tipurilor de servicii oferite. La inceput, IMPACT S.A. s-a ocupat de inchirierea imobilelor proprii dar, pe parcurs, activitatea societatii s-a concentrat in principal pe construirea vilelor amplasate in ansambluri rezidentiale proprii. Programele de dezvoltare imobiliara pentru vile cu vanzarea in rate se adreseaza atat tinerilor, cat si familiilor din clasa medie si peste medie.

Pe parcursul celor 15 ani de axistenta, IMPACTS.A. a inregistrat numeroase succese: 15 ansambluri rezidentiale, 1.000 de case, peste 2.000 de angajati, peste 100 de distinctii obtinute, extindere la scara nationala – Constanta, Oradea, Ploiesti.

Actiunile IMPACT S.A. se tranzactioneaza in prezent la Bursa de Valori Bucuresti. Valoarea pe piata a companiei este de aproximativ 100 milioane de Euro, iar valoarea totala a proiectelor dezvoltate pana acum in Bucuresti si Constanta se ridica la 80 milioane Euro.

IMPACT S.A. a pornit de la un vis aparent intangibil: recladirea imaginii si sentimentul acelui camin, care fac sa vibreze in fiecare senzatii noi, dar totusi cunoscute, vechi, dar totusi dorite, obisnuite, dar totusi intense. Acest proces complex a implicat mult mai mult decat o operatiune tehnica, a fost mult mai semnificativ decat orice strategie de dezvoltare si mai efervescent decat orice idee entuziasta: a fost un proces de creatie, de daruire, in care s-au investit emotii, impliniri, sperante si bucurii. Iata ca acest proces continuu este si va fi in continuare o provocare pentru intreaga companie. Cele 14 ansambluri rezidentiale construite, cele peste 900 de familii care au redescoperit caminul mult dorit, cei peste 1.000 de profesionisti ai echipei Impact, dar si cele peste 100 de distinctii obtinute constituie dovada vie a implinirii unui vis.

Misiunea societatii Impact este sa transforme in realitate visele imobiliare ale clientilor prin profesionalismul angajatilor care se dezvolta continuu implinind expectantele investitionale ale actionarilor proprietari.

In calitate de lider in domeniul constructiilor rezidentiale din Romania, Impact a impus noi standarde de calitate, a afisat transparenta in toate relatiile cu clientii, a promovat performanta si a fost in avangarda introducerii noilor tehnologii de constructii. Prefigurand integrarea in UE, compania a constientizat rolul de actor social responsabil si considera implicarea in cadrul societatii in care isi desfasoara activitatea ca pe o datorie sociala.

Pentru a impune respect si a depasi asteptarile pe piata imobiliara, compania Impact si-a promovat valorile respectandu-le in orice activitate: satisfactia clientilor, comunicarea eficienta, oamenii (grija pentru angajati si actionari), proactivitatea, invatarea continua, etica in afaceri.

Preview document

Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 1
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 2
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 3
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 4
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 5
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 6
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 7
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 8
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 9
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 10
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 11
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 12
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 13
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 14
Identificarea momentelor adevărului în cadrul unui serviciu prestat de compania SC Impact SA - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Identificarea Momentelor Adevarului in Cadrul unui Serviciu Prestat de Compania SC Impact SA.doc

Ai nevoie de altceva?