Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2686
Mărime: 845.20KB (arhivat)
Publicat de: Eric Ghiță
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Informaţii despre expoziţie

COSMETICS BEAUTY HAIR 2012, Expoziţie Internaţională de Produse şi Echipamente pentru Cosmetică, Ȋngrijire Corporală şi Coafură care va avea loc în perioada 20.09- 23.09.2012, în pavilioanele C1 şi C2.

Complexul Expoziţional ROMEXPO- expoziţia Cosmetics Beauty Hair 2012

COSMETICS BEAUTY HAIR reprezintă o îmbinare între pragmatismul afacerilor, cu care ROMEXPO şi-a obişnuit expozanţii şi notă aparte în care frumuseţea este situată la loc de cinste.

Punctul forte al expoziţiei îl reprezintă tematica variată, care acoperă fiecare domeniu de activitate al industriei cosmeticelor de pretutindeni. Astfel, COSMETICS BEAUTY HAIR reuneşte producători, importatori şi distribuitori de produse, mobilier şi echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală şi coafură.

Standul nostru va fi amplasat în pavilionul 15, în locul specificat în imagine:

Introducere

Prezentare Chocolat Salon

Salonul de îngrijire şi înfrumusetare are în ziua de astăzi rolul pe care îl aveau în vechime încăperile secrete de îngrijire de la curţile regale. Este firesc însă ca într-o societate care pune din ce în ce mai mult accentul pe estetic şi pe nevoia de frumos, serviciile de înfrumuseţare să fie disponibile unei categorii din ce în ce mai largi de oameni. Ele nu sunt nici pe departe rezervate numai persoanelor din lumea showbiz-ului sau a podiumurilor de modă, ci constituie o activitate utilă şi necesară oricărei persoane care preţuieşte aspectul său fizic şi doreşte să îşi îmbunătăţească tonusul general. O modalitate prin care femeia şi bărbatul modern se respectă pe sine şi implicit pe cei din jurul său.

Prin multitudinea serviciilor oferite, Chocolat Salon se adresează deopotrivă femeilor, bărbaţilor şi copiilor, iar amplasarea sa într-o zonă centrală, dar liniştită şi prietenoasă, aproape de barurile, cafenelele şi boutiqurile dvs preferate, îl face ideal de vizitat la orice oră a zilei. Ȋn conceperea şi organizarea salonului am avut în vedere pe de o parte profesionalismul echipei de tehnicieni şi calitatea produselor folosite, şi, pe de altă parte, amenajarea unui spaţiu cât mai intim şi confortabil. Experienţa Chocolat înseamnă o atmosferă stylish, creată atât prin atenţia acordată detaliilor de interior cât şi prin muzică şi băuturile pe care vi le punem la dispoziţie. Ȋn curtea interioară a casei de la nr. 19 am pregătit un spatiu semiînchis, cu cafenea şi proiecţii de film, un soi de lounge de care va puteţi bucura între două sedinţe de îngrijire.

Preview document

Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 1
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 2
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 3
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 4
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 5
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 6
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 7
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 8
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 9
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 10
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 11
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 12
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 13
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 14
Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012 - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Marketing - Expozitie. Cosmetics Beauty Hair 2012.doc

Ai nevoie de altceva?