Marketing internațional - studiu de caz la Boeing

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 2104
Mărime: 25.87KB (arhivat)
Publicat de: Olimpiu Tănasă
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Tomescu Crenguta

Extras din proiect

Boeing

„Forever New Frontiers”

Boeing este compania aerospaţială lider in lume şi cel mai mare producator de avioane comerciale şi aeronave militare. În plus, Boeing, proiectează şi produce giravioane, electronice,sisteme de apărare, rachete, sateliţi, vehicule de lansare şi sisteme de comunicare avansate. Ca un furnizor de servicii majore la NASA, Boeing opereaza Naveta Spaţiala şi Staţia Spaţială Internaţională. Compania oferă, de asemenea, numeroase servicii comerciale si militare aeriene de sprijin. Boeing are clienti in peste 90 de ţări din întreaga lume şi este unul dintre cei mai mari exportatori din SUA în ceea ce priveşte vânzările.

Boeing are o tradiţie îndelungată de leadership şi de inovare in domeniul aeronauticii. Compania continuă să extindă linia de produse şi servicii pentru a satisface nevoile clientului. Gama largă de servicii include integrarea platformelor militare, sistemele de apărare şi Warfighter prin operaţiuni de reţea-centrice; crearea de soluţii tehnologice avansate, precum şi organizarea de soluţii inovatoare de finanţare client.

Cu sediul în Chicago, Boeing are mai mult de 158 de mii de angajati pe terotoriul Statelor Unite şi în alte 70 de ţări. Aceasta reprezintă una dintre cea mai diversa, talentata şi inovatoare forţă de muncă.

Boeing este organizat în doua unităţi de afaceri: Boeing Avioane Comerciale şi Boeing Defense, Space & Security. Sprijinirea acestor unităţi este facuta de catre Boeing Capital Corporation, un furnizor global de soluţii de finanţare.

Boeing Commercial Airplanes a fost cel mai important producător de avioane comerciale pentru mai bine de 40 de ani. Cu fuziunea dintre Boeing si McDonnell Douglas, în 1997, conducerea Boeing în ceea ce priveste avioanele comerciale s-a alăturat cu linia de avioane Douglas ceea ce confera companiei un patrimoniu de 70 de ani de conducere în domeniul aviaţiei comerciale. Astazi, principalele produse comerciale sunt 737, 747, 767 şi 777 familii de avioane şi Boeing Business Jet. Noi eforturi de dezvoltare a produselor sunt axate pe Boeing 787 Dreamliner, şi 747-8. Compania are aproape 12.000 de avioane comerciale la nivel mondial, ceea ce reprezinta aproximativ 75% din flota mondială. Prin Boeing Commercial Aviation Services, compania oferă suport de neîntrecut, tehnică pentru a ajuta operatorii să menţină avioanele lor în stare de funcţionare de vârf.

Boeing Defense, Space & Security, (BDS) oferă servicii end-to-end la scara larga pentru sisteme care îmbunătăţesc platformele aeriene, terestre, maritime şi spaţiale pentru guvern şi pentru clienţii comerciali. În plus faţă de proiectarea, producerea, modificarea, bombardiere, transporturi, giravioane alimentarii aeriene, rachete, muniţii şi nave spaţiale pentru uz militar, civilă şi comercială, BDS este în curs de dezvoltare de capabilităţi sporite prin intermediul operaţiunilor de reţea-centric, de comunicaţii şi de informaţii, supraveghere recunoaştere şi tehnologii. BDS sprijină, de asemenea, guvernul SUA ca un integrator de sistem pe mai multe programe de importanţă naţională - de transfer de la naveta spatiala NASA si programele International Space Station,programul Missile Defense Agency's Ground-Based Midcourse Defense ,programul Army's Brigade Combat Team Modernization and SBInet , o componentă critica a securizării frontierelor gestionata de către Departamentul pentru Securitate Internă.

Boeing Capital Corporation este un furnizor global de soluţii de finanţare. Lucrând îndeaproape cu Boeing Avioane Comerciale şi Boeing Defense, Space & Security , Boeing Capital Corporation organizează structurile şi / sau oferă finanţare pentru a facilita vânzarea şi livrarea aeronavelor Boeing comerciale şi militare, sateliţi şi vehicule de lansare.La sfârşitul anului 2009 Boeing avea un portofoliu de aproximativ 5.7 miliarde dolari, Boeing Capital Corporation combină puterea financiară Boeing şi la nivel global, o cunoaştere aprofundată a clienţilor Boeing şi a echipamentelor, precum şi prin expertiza unui grup de analisti financiari profesionisti.

Preview document

Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 1
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 2
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 3
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 4
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 5
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 6
Marketing internațional - studiu de caz la Boeing - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Marketing International - Studiu de Caz la Boeing.doc

Ai nevoie de altceva?