Plan de Afaceri - SC Compmob SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 2252
Mărime: 315.45KB (arhivat)
Publicat de: Eugenia Mihai
Puncte necesare: 6
FACULTATEA DE STIINTE ECONIMICE SPECIALIZAREA: MARKETING

Extras din proiect

„SC CompMob SRL”se constituie sub forma societatilor cu raspundere limitata si este localizata intr-un unic sediu in Zona Industriala Ocna-Sibiului,str. Salinelor,Nr 8, judetul Sibiu.

„SC CompMob SRL”este un producător privat specializat in mobilier de birou pentru utilizatorii de calculatoare care îşi doresc un spaţiu de birou elegant mobilat.

Domeniile de activitate ale firmei sunt:import,productie si distributie de mobilier pentru birouri.

„SC CompMob SRL”are ca linie principala de produse birouri tehno pentru computer, in diferite variante precum si piese complementare care se incadreaza in spatiu cum ar fi: sertare, masuta pentru imprimanta si biblioteca.

Ca arie geografica „SC CompMob SRL”isi propune sa acopere un segment important al pietei din judetul Sibiu, urmand ca pe viitor sa se extinda prin diverse canale de distributie.

Firma are un numar de 62 de angajati iar pe viitor se prevede o usoara crestere a acestora. Sediul companiei include birouri şi spaţii de producţie, are acces la ruta locală de autobuze şi o parcare.

Firma nu are filiale dar urmareste sa se extinda in viitorul apropiat.

Principalul vehicul de marketing este reteaua de internet. Promovarea produselor se face de asemenea prin trimiterea directa de cataloage prin posta sau prin internet.

„SC CompMob SRL”dispune de un web-site propriu prin intermediul caruia isi face cunoscute produsele. Prin intermediul telefonului si al internetului se preiau comenzile si se pastreaza legatura cu clientii. Se mizeaza pe o cerere lunara medie de 25 de bucati. Capacitatea de productie se poate mari prin concentrarea pe noile canale de distribuitie si in urma angajarii de personal auxiliar.

Ca arie geografica deservita „SC CompMob SRL” doreste sa acopere un segment important al pietei din judetul Sibiu iar mai apoi sa se extinda si in alte judete din tara in functie de posibilitati.

Produse si servicii

„SC CompMob SRL” produce mobilier de calitate pentru birouri. Linia principală de produse este biroul techno pentru computer, în diferite variante. Cheia succesului liniei este biroul ergonomic, de efect, care păstrează designul unui birou executiv, dar care se poate utiliza şi într-un birou amenajat acasă, birou proiectat pentru incorporarea calculatorului personal. De asemenea, produce şi piese complementare care se încadrează în spaţiul destinat, cum ar fi: sertare, măsuţă pentru imprimantă şi biblioteca.

Capitolul II

Piata

Ca aspecte demografice, piata tinta a „SC CompMob SRL” are urmatoarele caracteristici:

- intervalul de varsta: peste 18 ani

- intervalul de venituri: peste medie

- sexul: nu conteaza

- nivelul de educatie: studii medii sau superioare

- altele: corporatii, societati comerciale, asociatii, universitati

Piaţa ţintă este reprezentată de acele persoane care îşi doresc o mobilă de calitate cu tehnologie de ultimă oră, combinată cu un stil rafinat şi o elegantă prelucrare a lemnului. Aceste persoane fac parte fie din marile corporaţii, din întreprinderile mici şi mijlocii, fie îsi desfăşoară activitatea într-un birou amenajat acasă. Trăsătura comună a acestora constă în aprecierea calităţii, şi în dorinţa de a plăti pentru aceasta.

Referitor la stilul de viata al clientilor, acestia sunt:

- dispusi sa plateasca pentru acest tip de produse

- persoane dinamice,care pun accentul pe calitate si pe imaginea lor.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Compmob SRL - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Compmob SRL.doc

Ai nevoie de altceva?