Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2512
Mărime: 643.14KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. 1. Informaţii generale despre produs
  2. 2. Informaţii referitoare la clienţi
  3. 3. Informaţii referitoare la concurenţă
  4. 4. Mixul de marketing
  5. a. Produsul ales
  6. b. Preţul produsului ales
  7. c. Plasarea produsului ales
  8. d. Promovarea produsului ales
  9. Bilbliografie

Extras din proiect

1. Informaţii generale

Epilatul este procesul prin care firele de păr sunt smulse de la rădăcină. Rădăcina în sine nu este smulsă şi, de aceea, părul va reapare după câteva săptămâni. Oricum, când reapare, el este mai subţire şi mai fin.

De-a lungul timpului au fost utilizate o multitudine de produse pentru îndepărtarea părului nedorit. Procesul a început în Antichitate, când femeile utilizau dureroasa ceara, şi a continuat până în prezent, femeile fiind din ce în ce mai interesate de felul în care arată. Astăzi există o multitudine de produse (ceara, folii de ceară, creme depilatoare, aparate de ras ş.a.), mai dureroase sau mai puţin dureroase, care vă ajută să îndepărtaţi părul nedorit.

Cu ajutorul produsului nostru, epilarea vi se va părea în scurt timp uşoară şi comodă. Deoarece părul este îndepărtat de la rădăcină prin smulgere, unele femei ar putea resimţi un uşor discomfort. La început, această senzaţie este mai puternică, dar se diminuează pe măsură ce pielea se adaptează procesului de epilare. Mai mult decât atât, deoarece părul care reapare creşte la intervale diferite, în funcţie de faza ciclului de creştere în care se află, după primele câteva şedinţe, vor fi şi mai puţine fire de îndepărtat.

Iniţiaţi-vă în epilare cu noul Philips, care îndepărtează de la rădăcină chiar şi firele scurte de păr, lăsându-vă pielea mătăsoasă timp de săptămâni. Acesta este dotat cu un set unic de accesorii pentru utilizatorii începători, care vă ajută să obţineţi cele mai bune rezultate.

Discurile ceramice hipoalergice unice sunt ultra-rapide şi eficiente, îndepărtând firele de păr de la rădăcină, lăsând o piele delicată şi catifelată timp de până la 4 săptămâni. Bucuraţi-vă de o piele netedă de durată cu acest epilator nou, cu capac Opti-start pentru o epilare mai eficientă. Pentru o persoană frumoasă, încrezătoare!

2. Informaţii referitoare la clienţi

Dacă prezenţa părului este indispensabilă în anumite zone pentru echilibrul corpului, deoarece el se costituie ca un baraj la agresiunile exterioare, în alte zone el apare dizgraţios şi inutil. Părul de deasupra buzei superioare, de la subsuori sau de pe picioare nu mai are drept de existenţă în universul feminin.

• De ce ne epilăm?

Dorinţa de puritate? Femeile de astăzi preferă rafinamentul şi delicateţea. Deci nici vorbă de păr pe corp! Dar epilarea este şi un gest social pentru a te pune în valoare, pentru a apărea cu o piele netedă în confruntarea cu privirile celorlalţi.

• Cine se epilează?

Înainte de toate, epilatul este un gest de igienă corporală. 70% dintre franţuzoaice se epilează, iar 65% utilizează cu prioritate cel puţin două metode de epilare.

În Europa, 55% dintre femei se rad, 9% folosesc aparate de ras electrice, 8% creme depilatoare, 13% ceara, iar 1% alte metode de epilare.

De când lumea şi pământul, reprezentantele sexului frumos s-au supus unui întreg ritual de proceduri de înfrumuseţare. Însă, studiile arată că în ultimii ani bărbaţii au descoperit şi se bucură tot mai mult de beneficiile esteticii. Totuşi, ei aleg metode mai puţin dureroase (dar mai costisitoare) : epilatul cu laserul. Potrivit statisticilor, numai în 2006, 170.000 de bărbaţi au ales epilarea definitivă. O astfel de intervenţie costă între 200 şi 600 de euro.

La 1 ianuarie 2008 România avea o populaţie de 22.526.096 ( aproape de cea din Venezuela sau din Malaiesia), situându-se pe locul 43 în lume şi pe locul 13 în Europa din acest punct de vedere. În mediu urban trăiesc 12.387.000 locuitori ceea ce înseamna un procent de 55,0% din populaţia totală a ţării, iar în cel rural 10.139.000 locuitori, adică 45,0%. Populaţia pe sexe: bărbaţi 11.027.000 (49%) şi femei 11.499.000 (51%). 24 de oraşe au peste 100.000 de mii de locuitori; în ele trăiesc 7.007.000 locuitori, care reprezinta 56% din populaţia urbană.

Din cele 11,5 milioane de femei, din păcate, doar 65% dintre ele se epilează, 58% utilizând aparatele de ras.

Preview document

Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 1
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 2
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 3
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 4
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 5
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 6
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 7
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 8
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 9
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 10
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 11
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 12
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 13
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 14
Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Plan de Marketing - Epilatorului Philips Satinelle Soft.doc

Ai nevoie de altceva?