Practică SC Sedachim SRL Târgoviște

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2753
Mărime: 61.64KB (arhivat)
Publicat de: Fiodor Aldea
Puncte necesare: 7
UNIVERSITATEA VALAHIA FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE

Cuprins

  1. CAPITOLUL 1 – AGENTUL ECONOMIC
  2. • Obiectul de activitate al firmei
  3. • Scurt istoric al firmei
  4. • Oraganizarea firmei
  5. CAPITOLUL 2 - PIATA FIRMEI
  6. • Furnizori
  7. • Clientii
  8. • Principalii concurenti
  9. • Evolutia cifrei de afaceri pe ultimii 2 ani
  10. CAPITOLUL 3 – SORTIMENTUL PRODUSELOR / SERVICIILOR FIRMEI , MODUL DE DISTRIBUIRE SI MIJLOACE DE PROMOVARE
  11. • Gama sortimentala a produselor/serviciilor
  12. • Scurta caracterizare a fiecarui tip de produs
  13. • Modalitatea de distributie a produselor
  14. • Mijloace de promovare utilizate de firma

Extras din proiect

CAPITOLUL 1

Realizarea obiectului de activitate al oricărei societati, în esenţă generator de venituri, reclamă importante eforturi materiale, de muncă şi băneşti concretizate, de regulă, în cheltuieli „în sfera producţiei materiale, serviciilor şi prestaţiilor, «exploatarea» se regăseşte în procesul de transformare a valorilor materiale, sub acţiunea forţei de muncă şi a potenţialului tehnic de producţie, în produse finite sau servicii care, prin vânzare, aduc din nou ciclul economic la forma de «bani»... iar aceştia trebuie să fie neapărat mai mulţi decât cei avansaţi pentru a putea supravieţui societatea comercială de producţie, în sfera circulaţiei mărfurilor «exploatarea» vizează procesul de cumpărare a mărfurilor şi ambalajelor, precum şi cheltuielile de circulaţie pe care le ocazionează, urmat de vânzarea lor ... din nou urmând obţinerea unui excedent bănesc ca expresie a avansului veniturilor dobândite asupra cheltuielilor efectuate.”

Firma SEDACHIM din Targoviste, cu o bogata experienta in fabricarea produselor chimice, produce lacuri si vopsele, diluanti, produse chimice de uz general.

Cu o rezistenta sporita, produse intr-o gama variata de culori, vopselele "Sedachim" satisfac orice exigenta pastrand un pret accesibil

Societatea comerciala SEDACHIM SRL, are sediul social in Municipiul Targoviste, str. Cooperatiei,nr.11, judetul Dambovita ,avand puncte de lucru in Targoviste,Str. Independentei, nr.12 si str. Cooperatiei,nr.6.

SC SEDACHIM SRL a fost inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J15/118/26.03.1997, si are cod unic de inregistrare 9308749, atribut fiscal RO.

Compania are capital integral romanesc, partile sociale fiind impartite in mod egal intre doi asociati. Structura actionariatului nu s-a schimbat in timp.

Cei doi actionari sunt doctori in chimie si tehnologie chimica, avand o experienta in domeniul productiei de vopsele de 20 ani, unul avand functie de director general iar celalalt de director tehnic.

Principalul obiect de activitate al SC SEDACHIM SRL este cel de productie lacuri,vopsele diluanti si alte produse chimice de uz general,conform clasificarii activitatilor din economia nationala, in codul CAEN 2030 – fabricarea voselelor, lacurilor, cernelii tipografice si masticurilor.

Incepand cu anul infiintarii firmei, 1997, aceasta a fost cea mai importanta activitate economica desfasurata de firma. Dezvoltarea activitatii a dus in 2005 la o cifra de afaceri de circa 740.000 euro, cu un profit net de 4%.

Pornind de la strategia pe termen lung a firmei, s-a efectuat o analiza a activitatii acesteia, in stransa interdependenta cu contextul economic, politic si social in care SC SEDACHIM SRL este constransa sa functioneze. In acest mod, tinand seama de propriile capacitati de productie, dar si informatiile detinute despre firme concurente, furnizori, potentiali clienti, despre piata vopselelor dar si despre schimbarile politice importante carora Romania va trebui sa le faca fata.

Au fost gasite solutii care tin in general de asigurarea nivelului calitativ corespunzator pentru produsele realizate, eficientizarea activitatii, alinierea la normele europene de protectie a mediului, marirea capacitatii de distributie, etc.

SC SEDACHIM SRL a fost infiintata in anul 1997 ca o afacere de familie, avand ca scop fabricarea produselor chimice de uz general.

De-a lungul timpului activitatea de productie a fost diversificata prin fabricarea produselor peliculogene, astfel din anul 1998 se produc grunduri alchidice, email bronz aluminiu, din anul 1999 vopsele alchidice, iar in anul 2000 s-au fabricat vopsele lavabile pentru zugraveli.

Conducerea firmei este asigurata de personal cu studii superioare, profesionisti in domeniu, cu experienta in producerea lacurilor si vopselelor.

Firma are 20 de salariati: operatori chimisti, mecanici, electricieni, contabili.

Clienti firmei sunt in general firme particulare care au ca obiectiv comertul en gros si en detail cu produse chimice pe intreg teritoriul tarii.

Preview document

Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 1
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 2
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 3
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 4
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 5
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 6
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 7
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 8
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 9
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 10
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 11
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 12
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 13
Practică SC Sedachim SRL Târgoviște - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Practica SC Sedachim SRL Targoviste.doc

Ai nevoie de altceva?