Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog

Proiect
6/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1288
Mărime: 18.10KB (arhivat)
Publicat de: Zaharia Moldoveanu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Dumitru Rosella
proiectul a fost prezentat in cadrul universitatii romano americane

Extras din proiect

1. INTRODUCERE

Concept de talie internationala, cu un istoric bine fundamentat pe taramurile americane, American Hot Dog se lanseaza si pe piata europeana in sistem de franciza, odata cu importul cart-urilor hot dog mobile pe teritoriul Ungariei.

Activitatea de baza consta in comercializarea directa de produse de tip fast-food (hot-dog) folosind diferite modele de cart-uri (remorci confectionate in intregime din otel inoxidabil, complet utilate si care functioneaza independent nefiind necesara racordarea la utilitatile publice.

Dupa un succes categoric in Croatia, Polonia, Slovacia, Ungaria , cu aproape 1000 de Parteneri in aceste tari , franciza „American Hot Dog” ( master francizor SC AMHODO DISTRIBUTION SRL ) s-a lansat pe piata Romaneasca in ianuarie 2007.

Ideea comertului ambulant in cadrul unui sistem de franciza a avut un impact deosebit si in Romania, ajungindu-se pina la sfarsitul anului 2007 la un numar de peste 20 de parteneri in toata tara .

Prin intermediul acestui targ, firma AMERICAN HOT DOG doreste sa aduca in atentia intreprinzatorilor cateva avantaje pe care aceasta afacere de tip franciza le-ar putea asigura cheia succesului, cum ar fi cele de mai jos:

- Partenerii primesc „de-a gata” o afacere deja incercata cu succes

- Consulting permanent legat de procurarea autorizatiilor, demararea afacerii

- Imaginea uniforma a punctelor de lucru respectiv folosirea unitara a retetelor trezesc in clienti increderea in produsele „American Hot Dog”

- Asigurarea cu materii prime de calitate

- Distributia materiilor prime catre Parteneri in lanturi de distributie

Venind in intampinarea expozantilor, organizatorii Salonului International de Franciza RoFrancize ofera acestora o serie de servicii menite sa faciliteze inscrierea, alegerea si amenajarea standului, mediatizarea marcilor etc. Pentru editia actuala, organizatorii ofera:

Servicii logistice

- Servicii de constructie si amenajare stand

- Standuri standard

- Standuri personalizate

- Servicii turistice

Organizatorii ofera participantilor RoFrancize:

- Oferta cazare si rezervare hotel

- Transfer aeroport – hotel

- Turul orasului

- Bilete de avion

Servicii publicitare

- Catalogul RoFrancize:

- Publicitate on-line.

Salonul International de Franciza ROFRANCIZE se va desfasura in perioada 22-24 februarie 2008 in Complexul Expozitional ROMEXPO- Targul International Bucuresti.

Complexul Expozitional ROMEXPO- Targul International Bucuresti este situat pe Bd. Marasti, nr. 65-67, sector 1, Bucuresti

In cadrul salonului va avea loc un simpozion dedicat francizei, ce va trata atat teme teoretice, cat si aspecte practice din acest domeniu. Consultanti si francizori de talie nationala si internationala vor sustine pentru dumneavoastra prelegeri prin care va puteti informa asupra nivelului de dezvoltare a francizei in lume si in Romania.

Sonoritatea obtinuta de a doua editie a RoFrancize garanteaza prezenta unui numar sporit de expozanti pentru actuala manifestare ce va avea loc in perioada 21- 23 februarie 2008. Bazat pe experienta acumulata la editia anterioara si pe profesionalismul organizatorilor, RoFrancize 2007 va gazdui francizori din tari precum: Ungaria, Spania, Franta, Italia, Olanda, Austria, SUA.

Vizita la standul Francizorului ofera posibilitatea clientului de a se prezenta direct Francizorului si de a pune bazele unei viitoare colaborari.

Schimbarile sociale si economice din ultimii 15 ani din Romania au crescut posibilitatile de demarare a unei afaceri, indiferent de tipul si structura acesteia. Mirajul marcilor cunoscute in afara granitelor Romaniei, in conditiile libertatii de miscare, a alimentat si continua sa alimenteze cu o forta din ce in ce mai evidenta dorintele, atat ale oamenilor de afaceri cat si ale consumatorilor obisnuiti, de a avea parte de «nume recunoscute», de branduri celebre.

Preview document

Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 1
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 2
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 3
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 4
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 5
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 6
Program de marketing privind participarea firmei American Hot Dog - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Program de Marketing privind Participarea Firmei American Hot Dog .doc

Ai nevoie de altceva?