Relații publice - Organizația Garbage Hunters

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1922
Mărime: 188.61KB (arhivat)
Publicat de: Costel Cazan
Puncte necesare: 6
Ase-Bucuresti

Extras din proiect

I.Conferinta de presa

Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, pe data de 5 Mai 2010. Evenimentul va fi dezvoltat de Organizatia Garbage Hunters , sub patronajul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului si Garda Nationala de Mediu, în parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. Se lanseaza invitatia publicului larg la participarea in numar cat mai mare pentru a sustine campania „Race for the green” ce se va desfasura intre 7- 9 mai 2010 în Parcul Herastrau din Municipiul Bucuresti.

Conferinta de presa va avea loc in Academia de Studii Economice, Bucuresti, Cladirea Ion N. Angelescu, in Aula Magna - Caderea Bastiliei nr. 2-10 intre orele 10:00-10:30. La conferinta de presa vor fi prezenti primarul orasului Bucuresti, domnul Sorin Oprescu, alte oficialitati si artistul Stefan Banica Jr. ce vor discuta problemele legate de mediu cu toti cei prezenti in sala. Evenimentul dispune de o sala cu un numar de aproximativ 250-300 locuri, primele doua randuri de scaune fiind rezervate oficialitatilor prezente. De asemenea, un numar de 50 de studenti din organizatii studentesti si-au anuntat prezenta la aceasta conferinta.

Prezente vor fi si posturile de televiziune nationale precum TVR 1, TVR International,PRO TV, Antena 1, Prima TV, Antena 3, Realitatea TV, acestea difuzand intreaga conferinta si vor lua interviuri persoanelor participante la intalnire. Publicul din toata tara va putea urmari aceasta initiativa luata de Patlagica Infuriata. Jurnalisti de la editoriale precum Jurnalul National, Adevarul, 24 Fun vor lua parte in ziua de Miercuri, 5 mai la ceea ce se estimeaza a fi cea mai puternica ofensiva de constientizare a necesitatii unui mediu ambiant mai curat in Municipiul Bucuresti. O firma de catering se va ocupa de receptia acestui eveniment.

Evenimentul va fi sponsorizat de Sprite, Coca – Cola, Orange si BCR. Bugetul disponibil pentru organizarea acestei conferinte de presa atinge suma de 6000 de RON. Cheltuielile vor fi efectuate astfel:

- Inchirierea salii 2000 RON

- Catering 1500 RON

- Materiale promotionale (agende, pixuri, bannere, flyere, tricouri, sepci, stegulete) 1200 RON

- Inchiriere echipamente audio- video 1300 RON

Principalul obiectiv al acestei campanii îl reprezinta constientizarea celor din jurul nostru ca o viata mai buna nu înseamna neaparat un serviciu mai bun, nu înseamna întotdeauna o relatie buna în familie, o viata mai buna înseamna inclusiv un mediu înconjurator mai curat.

Oricine locuieste in capitala tarii poate observa indiferenta autoritatilor publice in ceea ce priveste salubritatea orasului. Masinile sunt pline de praf, strazile sunt spalate in batjocora, camasa alba intr-o ora devine gri, probleme de sanatate - mortalitate prematura fata de media nationala. Minciunile si atitudinea zeflemitoare a decidentilor locali, lipsa de reactie a locuitorilor, inconstienta parintilor care isi cresc copiii in acest oras.

Indraznim sa credem cu tarie ca putem schimba aceasta realitate, ca avem ambitia necesara pentru a ne implica mai mult si ca putem sensibiliza primarii actuali !

Noi vrem un minim de respect pe care natura si noi oamenii il meritam. La aceasta conferinta de presa se vor discuta probleme legate de :

- Strazi curate, spalate

- Reducerea prafului, a noxelor

- Amenzi usturatoare celor care nu mentin curatenia

- Amenzi aplicate asociatiilor de proprietari

Preview document

Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 1
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 2
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 3
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 4
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 5
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 6
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 7
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 8
Relații publice - Organizația Garbage Hunters - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Relatii Publice - Organizatia Garbage Hunters.doc

Ai nevoie de altceva?