Sexual Discrimination at Eastern Airlines

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 4716
Mărime: 38.44KB (arhivat)
Publicat de: Achim Petre
Puncte necesare: 6
UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA DIN SIBIU FACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE MASTER B4, ANUL I

Extras din proiect

I. Despre Eastern Airlines

Compania EASTERN AIRLINES este o companie a cărei vechime datează încă din 1927. În accea vreme, compania era un compozit de corporații ce furnizau servicii de transport aerian, incluzând Florida Airways și Pitcairn Aviation. Pe la sfârșitul anului 1920, Pitcairn Aviation câștigă un contract de a furniza servicii de transport aerian între New York și Atlanta, Georgia. Ulterior, are loc o achiziție din partea magnatului Clement Keys, proprietarul companiei nord americane către Pitcairn. Dorind să se facă remarcat pe acestă piață și reusind să facă o achiziție mai mare redenumește firma în ceea ce avea să devină ” Eastern Airlines” după ce au fost achiziționate de General Motors și având o experiență în transportarea contractelor din Statele Unite ale Americii.

Compania aeriană a început activitatea, cu adevărat în decembrie 1997 , cu un serviciu regulat între Humberside și Aberdeen urmare a retragerii KLM de la traseu .

Ca și locație ea este situată pe proprietatea Humberside în Kirmington, North Lincolnshire, Anglia. Acesta operează servicii regulate interne și externe, precum și servicii de charter privat. În jur de 800.000 de pasageri pe an sunt transportati în rețeaua de rute programate.

Acesta dispune de baze la echipajul de la Aeroportul Newcastle, Durham Tees Valley Airport, Aeroportul Humberside, Aeroportul East Midlands, Aberdeen Airport, Aeroportul Wick, Warton Aerodrome, Aeroportul internațional Norwich, Aeroportul Southampton și Aeroportul Dijon, în Franța.

Airlines deține în Marea Britanie un tip de licență, afliată la Autoritatea Aviației Civile unde i se permite să transporte pasageri, marfă și servicii poștale la bordul aeronavelor cu mai bine de peste 20 de locuri.

În Marea Britanie acesta este considerată o rampă de lansare pentru multe din aeroporturile din Regatul Unit, devenind astfel baze de aeronave.

II. Cod etic și reguli de conduită al personalului Eastern Airlines

Codul Etic este creat pentru a asigura un punct de referinţă în soluţionarea problemelor în ceea ce priveşte comportamentul etic. Valorile şi regulile incluse în acest Cod se aplică tuturor angajaţilor şi partenerilor de afaceri ai companiei Eastern Airlines. În mod evident, Codul Etic nu poate face referire la fiecare problemă care ar putea apărea şi este doar o parte a sistemului pe care se bazează cultura comportamentului etic. Astfel, aptitudinile personale de conducere ale managerilor joacă un rol vital, ei dovedindu-şi angajamentul faţă de valorile companiei prin fiecare decizie pe care o adoptă şi prin conduita personală. Interesul şi ţelul nostru comun este acela de a consolida şi păstra fundamentul etic al operaţiunilor noastre şi de a proteja valorile specificate în Cod.

În ceea ce priveşte Codul, trebuie să subliniem că:

-Codul nu poate şi nu oferă soluţii pentru fiecare situaţie posibilă sau nu acoperă fiecare subiect în detaliu. Dacă părţile au vreo neclaritate referitoare la modul de evaluare al unei anumite situaţii, trebuie să solicite indicaţii practice

-legile şi/sau reglementările care se aplică companiei (denumite de aici înainte „regulile”) prescriu şi ele cerinţe şi oferă sprijin cu privire la anumite subiecte discutate în Cod; prin urmare, este important ca părţile să cunoască şi să acţioneze în conformitate cu aceste reguli;

-simpla lectură a Codului nu înlocuieşte manifestarea unei conduite conform regulilor;

-Codul nu abordează în mod deosebit toate normele care se aplică unui anumit tip de conduită. În cazul în care Codul impune cerinţe mai severe decât legile care sunt în vigoare într-o anumită ţară, se vor aplica prevederile Codului.

Codul adoptat de compania noastră definește valorile și principiile de conduită care trebuie aplicate în relațiile cu clienții, partenerii, colegii, etc, în același tip ne servește drept ghid pentru cresterea reaspunderii personalului din cadrul companiei Eastern Airlines. Principiile detaliate acestui cod etic nu exhaustive însă asociate cu simțul răspunderii față de client și parteneri, aceștia stabilesc reguli esențiale de comportament și de etică aplicabile întregului personal angajat.

Preview document

Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 1
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 2
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 3
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 4
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 5
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 6
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 7
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 8
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 9
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 10
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 11
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 12
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 13
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 14
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 15
Sexual Discrimination at Eastern Airlines - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Sexual Discrimination at Eastern Airlines.doc

Ai nevoie de altceva?