Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 3114
Mărime: 53.06KB (arhivat)
Publicat de: Nelu Constantinescu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristache Nicoleta
Universitatea Dunarea de Jos Galati” “Facultatea de Stiinte Economice Galati”

Cuprins

  1. 1.Etapa 1- Situatia Companiei
  2. 2.Etapa 2 - Obiective
  3. 3.Etapa 3 - Strategie
  4. 4.Etapa 4 - Tactici
  5. 5.Etapa 5 - Actiunile
  6. 6.Etapa 6 – Controlul
  7. 7.Lucrare aplicativa 1 - Planul comunicarii integrate de marketing pentru marca Kinetech Industry
  8. 8.Lucrare aplicativa 2 - Propunerea unei campanii B.T.L. pentru marca Kinetech Industry

Extras din proiect

Etapa I – Situatia companiei

Scurt istoric

Kinetech Industry SRL Galati este o societate comerciala cu capital privat infiintata in anul 2006 fiind in prezent unul dintre cei mai mari distribuitori de produse industriale din tara si din sud-estul Europei.

Pornind de la un capital social subscris si varsat de 200 de lei,firma a devenit in aproape 5 ani de activitate una dintre cele mai importante societati in domeniul importului si distributiei de echipamente si dispozitive de ridicat si cantarit sarcini.

Nascuta din dorinta de a oferi mediului de afaceri romanesc produse de inalta calitate la presturi accesibile si prin activitatea sa creand clientilor sai un avantaj concurential important,societatea Kinetech Industry s-a impus rapid pe aceasta piata.De la an la an compania a reusit sa-si dubleze cifra de afaceri si sa atraga noi clienti.

Obiectul de activitate

Firma SC Kinetech Industry SRL are ca obiect de activitate distributia se comercializarea echipamentelor si dispozitivelor de ridicat sarcini la carlingul macaralei,specialistii firmei oferind solutii tehnice pentru diversele aplicatii in ridicarea,transportul si asigurarea marfurilor.

Calitatea si fiabilitatea produselor oferite de Kinetech Industry este garantate prin nume de rezonanta ale producatorilor din Europa de Vest,Japonia si Correa de Sud,siguranta privind ridicarea si manipularea marfurilor fiind o preocupare constanta a firmei.Promptitudinea livrarilor cu care firma raspunde solicitarilor clientilor este atuul prin care firma vine in intampinarea nevoilor acestora.

Misiune si valori

Misiunea firmei are in vedere orientarea in mod prioritar catre client,datorita preocuparii permanente pentru gasirea solutiilor optime si satisfacerea cerintelor clientilor combinata cu know-how-ul din domeniul echipamentelor si dispozitivelor de ridicat sarcini.

Devotată principiilor calităţii şi trăind cu intensitate pasiunea investită în satisfacţia lucrului bine făcut, Kinetech Industry îmbină cele mai importante valori caracteristice unui distribuitor de produse industriale: calitate, siguranţă, garanţie, responsabilitate, performanţă.

Societatea poate livra din stoc sau pe baza de comanda produsele pe care compania le solicita. Printre produsele oferite de firma Kinetech Industry noastra amintim : bride, chei de tachelaj, chingi textile si lant de ridicat sarcini, clesti, gafe, cleme, sufe metalice, cantare de macara dar si multe altele.Toate aceste produse sunt componente ale unor marci consacrate la nivel mondial precum Green Pin,Van Beest si Terrier.

Sistemul de identitate al firmei

Sistemul de identitate al unei organizaţii este un concept care transmite audienţei, în mod unitar, informaţii despre misiunea, obiectivele, valorile, modul de lucru al organizaţiei. Din acest motiv poate fi văzut şi ca un instrument care trebuie inclus în planul de marketing al organizaţiei. Sistemul de identitate reprezintă modul în care firma îşi utilizează resursele pentru a exprima identitatea sa, având ca elemente componente: logo-ul, marca, simbolurile, design-ul interior, arhitectura, elementele tipografice, papetăria, vehiculele companiei, materialele utilizate.

Logo-ul exprima unicitatea firmei ,este in ton cu domeniul de activitate al firmei ,este usor de retinut si poate fi folosit in toate domeniile publicitare. Detinerea unui logo nu reprezinta varful calitativ al unei companii, ci rolul sau este de a ramane intiparit in mintea persoanei ce il priveste si de a transmite un mesaj catre aceasta, mesaj caracterizat printr-o usurinta a perceptibilitatii.

Sloganul reprezinta semnatura firmei Kinetech Industry si consta intr-un grup de cuvinte concentrand intreaga imagine a companiei.Acesta este original,credibil si scurt, spune un singur lucru despre produs si este usor de memorat pentru companiile concurente si partenere.

Preview document

Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 1
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 2
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 3
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 4
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 5
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 6
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 7
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 8
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 9
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 10
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 11
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 12
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 13
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 14
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 15
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 16
Sistemul planificării Sostac-Kinetech Industry - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Sistemul Planificarii Sostac-Kinetech Industry.doc

Ai nevoie de altceva?