Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 3911
Mărime: 1.40MB (arhivat)
Publicat de: Nicodim Nechifor
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Daniel Moise-seminar, Cruceru Anca-curs
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE FACULTATEA DE COMERŢ

Extras din proiect

Partea I. Analiza comunicării de marketing pentru mărcile UPC şi Romtelecom

Demersurile comunicaţionale ale mărcii UPC si Romtelecom în perioada 2007-2008

Analiza comunicării de marketing pentru Romtelecom si UPC

ROMTELECOM VOCE UPC TEL

1. Emiţătorul

Romtelecom este o companie în mişcare pe piaţa comunicaţiilor din România. În ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privată, conectată la tehnologia sofisticată a acestui mileniu.

Romtelecom oferă astăzi servicii de încredere, inovatoare şi uşor de folosit, de la tradiţionala telefonie fixă, la Internet de cea mai bună calitate, televiziune digitală, dar şi cel mai sigur spaţiu de găzduire de date din România, servicii combinate de date şi voce şi un program permanent controlat şi îmbunătăţit de Customer Care. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992,UPC a investit peste 600 de milioane EURO, devenind astfel cea mai mare investiţie americană din România.

UPC este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din România şi oferă servicii de televiziune prin cablu şi prin satelit, internet de mare viteză şi telefonie fixă digitală.

2.Publicitatea

Comunicate de presă

UPC lansează în premieră în România pachetul de servicii 2Play - televiziune şi telefonie

"Cu noul pachet de servicii 2Play clienţii UPC beneficiază de competitivitatea / avantajul unei oferte financiare 2 în 1 primind o singură factura pentru serviciile de televiziune şi telefonie fixă deţinute în plus, ei au posibilitatea de a-şi păstra vechiul număr de telefon fix, indiferent de reţeaua din care vine, precum şi pachetul de servicii de televiziune UPC deja ales", a declarat Lucian Lupascu, senior Marketing Manager UPC.

"Prin aceasta ofertă nu facem decât să răspundem solicitărilor venite din partea clienţilor noştri, care vor să profite rapid de toate avantajele pe care dezvoltarea pieţei româneşti de comunicaţii prin cablu le oferă. Acest nou pachet analog şi digital a fost gândit în spiritul viziunii noastre simplu.Pentru fiecare dorind să le oferim clienţilor noştri libertate în alegere şi simplitate", a mai adăugat Lucian Lupascu.

Sursa: Adevărul 10 noiembrie 2008

„Zece ani în care am introdus noi canale în grila, am lansat internet şi telefonie fixă, am oferit pachete de programe suplimentare, am intrat în aproape 50.000 de locuinţe din Bacău. Zece an în care am fost alături de bacauani, pregatiţi să le oferim cât mai multe surprize plăcute. Nu ne oprim aici. Am venit cu o nouă surpriză: 10 RON reducere la abonament, pentru a marca momentul aniversar”, a declarat Cristian Diaconu, Director Regional de Operaţiuni UPC Romania.

Sursa: Ziarul Financiar 10 iunie 2007

Până la 6 luni gratuite de abonament pentru serviciile de voce ale Romtelecom

Orice client nou de voce primeşte 3 luni de abonament gratuit pentru contractele încheiate pe o perioadă de 1 an, respectiv 6 luni gratuite pentru cele de 2 ani, plus 30 de minute incluse lunar pentru apeluri catre reţelele de telefonie mobilă, prin opţiunea FixMobil 30, oferita gratuit in primele 6 luni de contract, indiferent de durata acestuia. Mai mult decat atat, toti clientii noi beneficiaza de instalarea gratuita a liniei telefonice. Clientii care incheie contracte de 2 aniprimesc suplimentar si un telefon DECT Siemens Cappuccino. În plus, clienţii noi de voce primesc timp de 3 luni (pentru contractele incheiate pentru 1 an), respectiv 6 luni (pentru contractele incheiate pentru 2 ani), toate beneficiile abonamentului Voce Total, indiferent de abonamentul pentru care optează: apeluri nelimitate în reţeaua Romtelecom, indiferent de palierul orar, apeluri nelimitate către orice reţea de telefonie fixă din România în afara orelor de vârf, cel mai mic tarif către reţelele mobile naţionale – 7 Eurocenţi/minut, fără TVA, în afara orelor de vârf. Acestor facilităţi li se adaugă 60 de minute pe lună disponibile oricând către tarile din UE (catre reţele fixe), SUA şi Canada (retele fixe şi mobile) şi tarif local pentru apelurile internaţionale catre destinatiile mai sus menţionate, de numai 2,7 Eurocenţi/minut, fără TVA, în afara orelor de vârf, după consumarea minutelor incluse. După expirarea perioadei promoţionale de 3, respectiv 6 luni de gratuitate, clienţii se vor bucura in continuare de beneficiile abonamentului pentru care au optat la semnarea contractului. Clienţii care doresc să beneficieze în continuare de opţiunea FixMobil 30, vor plăti pentru aceasta tariful promoţional de 2 Euro/lună, fără TVA. Oferta este valabilă până la 31 decembrie pentru clienţii persoane fizice care aleg unul dintre abonamentele Voce Seara şi Weekend, Voce Internaţional, Voce Mobil, Voce Nelimitat şi Voce Total.

Sursa: Ziarul Financiar 5 noiembrie 2008

Romtelecom scade tarifele cu peste 40% şi redenumeşte serviciile de voce

“Toate aceste schimbări, de preţ şi de nume, ne aduc mai aproape de necesităţile clienţilor noştri. Noile tarife îi vor încuraja pe clienţii noştri să vorbească şi mai mult decât până acum, fără costuri suplimentare, iar noile denumiri vor face abonamentele Romtelecom mai uşor de inţeles pentru clienţii companiei”, a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial segment rezidenţial, Romtelecom.

Preview document

Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 1
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 2
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 3
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 4
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 5
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 6
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 7
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 8
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 9
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 10
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 11
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 12
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 13
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 14
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 15
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 16
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 17
Tehnici Promotionale- UPC și Romtelecom - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale- UPC si Romtelecom.doc

Te-ar putea interesa și

Analiza comparativă a comunicării de marketing pentru Clicknet și UPC-Internet

Partea I: Elemente definitorii ale pietei serviciilor de date 1.1.Caracterizare generala: In Romania, piata internetului este in crestere. Este...

Ai nevoie de altceva?