Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Mass Media
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 3076
Mărime: 226.70KB (arhivat)
Publicat de: Cristina Oancea
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. Criza de imagine a companiei de asigurări RCA Euroins
  2. 1. Organizarea și funcţionarea companiei Euroins
  3. 2. Criza de imagine actualã
  4. 3. Planul de comunicare pentru ieşirea din criza
  5. 4. Relee de comunicare
  6. 5. Instrumente și tehnici de comunicare
  7. 6. Prezentarea comunicatului de presă
  8. 7. Strategia de comunicare
  9. 8. Plan cronologic al activitãţilor campaniei de comunicare pentru ieşirea din criza de imagine (tabloul GANTT)
  10. 9. Stabilirea bugetului campaniei pentru fiecare activitate
  11. 10. Evaluarea acţiunilor derulate
  12. ÎI.Anexe pentru susținerea campaniei de comunicare
  13. 1. Comunicat de presă
  14. 2. Invitație
  15. III. Bibliografie

Extras din proiect

I.Criză de imagine a companiei de asigurări RCA Euroins

1. Organizarea și funcţionarea companiei Euroins

Euroins Insurance Group (EIG), din care face parte integrantă Euroins România, pe lângă Euroins Bulgaria, Euroins Macedonia și Euroins Health, este în momentul de fată, principalul motor de extindere a grupului, pe partea de asigurări din Europa.

Unul dintre cele mai mari și independente grupuri din regiune, EIG își propune pe piața de asigurări din România, prin Euroins România, să se poziționeze în top 5 cei mai buni asiguratori și să devină unul dintre cele mai respectate brand-uri.

O tradiție ce-și are începuturile în 1994, SC Euroins România Asigurare Reasigurare SĂ reprezintă acum, pe piața asigurărilor din România, o prezenta notabila ce combina dimensiunea socială a actului de vânzare de asigurări, cu dimensiunea umană, ce are la bază o abordare personalizată pentru fiecare client. Compania a crescut și s-a dezvoltat de-a lungul timpului, adăugând constantă și valoare produselor oferite abordării strategiei de vânzare, conceptului de service-are a clienților, reușind să creeze și să livreze sprijin în preluarea riscului și oferirea unor produse de asigurare cât mai complete. Cei peste 1.000.000 de clienți, peste 500 de angajați și peste 4.500 agenți colaboratori, oferă imaginea a ceea ce înseamnă acum Euroins România.

Cele 2 paliere fundamentale de business ale companiei sunt reprezentate de activitatea de vânzare de asigurări și respectiv, activitatea de daune, ce implica constatarea, reconstatarea evenimentului, deschiderea și gestionarea dosarelor de dauna până în faza finală, și anume: plata dosarului de dăuna, echivalent cu rezolvarea practic a cauzei clientului.

Acum, strategia de vânzări a companiei implica agresivitate, în sensul bun însă al termenului, diversitate și adresabilitate lărgită, însemnând varietate de clienți din diverse medii la nivelul întregii țări, categorii sociale aparte, cărora li se oferă soluții particularizate. Lucram cu o echipă de profesionalisti în vânzarea de asigurări, cu mulți ani de experiență în piață, ce au toate competentele necesare realizării unui process de vânzare coerent și competent: capacitatea de a fi asertivi, de a comunica eficient, de a negocia cu clienții, de a închega, dezvolta relația cu aceștia și rețeaua de parteneri de asemenea, tenacitate, perseverență, putere de muncă.

La nivel teritorial, agenția lucrează cu peste 4.500 de agenți teritoriali, reușind să cuprindă întreaga țară. Dinamicitatea procesului de vânzare poate fi exemplificata, iată, și prin noul proiect demarat, de încheiere de parteneriate rurale, ce au rolul tocmai de a dezvolta rețeaua în teritoriu.

Cel de-al doilea pilon important al activității companiei se referă la segmentul daune, pe care își desfășoară activitatea inspectorii și referenții de daune, atât pentru daunele auto cât și cele non-auto ale clienților asigurați Euroins.

Compania își propune o permanentă îmbunătățire a procedurilor interne de lucru și o mai puternică profesionalizare a relației cu clienții, livrarea unor soluții transparente și corecte acestora și, totodată, încercam să găsim echilibrul atât de necesar dezvoltării unor parteneriate durabile, să oferim servicii de calitate și în timp real clienților noștri.

Ca și viziune, ne propunem dezvoltarea relației naționale de colaboratori, încheierea de parteneriate strategice, bazate pe beneficiile oferite de Euroins România colaboratorilor săi, campanii promoționale în vederea diversificariiportofoliului de clienți, în special pe segmentul non –auto, pregătire profesională continua și training de specialitate pentru angajații și colaboratorii companiei, în scopul promovării produselor competitive ale

Preview document

Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 1
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 2
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 3
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 4
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 5
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 6
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 7
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 8
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 9
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 10
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 11
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 12
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 13
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 14
Criza de Imagine a Companiei de Asigurări RCA Euroins - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Criza de Imagine a Companiei de Asigurari RCA EuroIns.docx

Alții au mai descărcat și

Comunicarea audio vizuală

Televiziunea este mijlocul de comunicare de masa cu cel mai mare impact asupra societatii. Tehnic vorbind, este definita ca un procedeu de...

Publicistica lui Eminescu

Primele articole ale lui Eminescu sunt cele aparute în “Federatiunea”, ziar care aparea la Buda-Pesta sub conducerea lui Alexandru Roman, membru al...

Biserica și Mass Media

Traim într-o lume controversata unde valorile principale si etice ale unei societati se rasfrâng asupra populatiei. Biserica si mass-media...

Genurile Presei

3.GENURILE PRESEI DEF: Genurile presei este un proces cultural de lunga durata care acunoscut in ultima vreme o dezvoltare fara precedent datorita...

Ai nevoie de altceva?