Las Vegas - circuit turistic

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 4957
Mărime: 3.84MB (arhivat)
Publicat de: Floriana Mitu
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

CAPITOLUL I

Despre Las Vegas

Unde te poti plimba prin Paris, Venetia, New York si chiar si in Egiptul antic intr-o singura zi? Raspunsul e unul singur: Las Vegas, unde luminile orbitoare, ritmurile muzicale ametitoare, show-urile extravagante si intreg decorul parca reconstruiesc cele mai ravnite destinatii ale lumii. Desi orasul este o multitudine de replici ale faimoaselor simboluri multiculturale, ghidurile turistice din intreaga lume se pun de acord asupra unui fapt evident: Las Vegasul este dovada vie ca America a reusit sa depaseasca orice limite ale imaginatiei.

Aceste spectacole extravagante ar fi fost greu de imaginat in secolul 19, atunci cand negustorii spanioli, in drumul lor spre Los Angeles, trecand prin Las Vegas Valley, au numit-o “calatoria mortii”. Curand, dupa aparitia cailor ferate, populatia a inceput sa se stabileasca in aceste locuri, dand nastere in anul 1905 faimosului oras din zilele noastre. Cand jocurile de noroc au fost legalizate in Nevada 6 ani mai tarziu, putini au constientizat impactul pe care aceasta industrie il va avea, dar dupa cel de-al doilea razboi mondial, turismul si divertismentul oferite de Las Vegas au devenit piatra de temelie a economiei si prosperitatii acestui oras.

Acum, la un secol dupa fondarea sa, orasul este intr-o continua transformare, panorama acestuia schimbandu-se de la an la an. Investitorii vin cu idei pentru hoteluri si atractii turistice din ce in ce mai mari, mai luminoase, indraznete si galagioase. Mai mult de 39 de milioane de vizitatori vin aici in fiecare an si 15 din topul celor mai mari 20 de hoteluri din lume se regasesc aici. Desi industria turistica din Las Vegas a incercat sa se reinventeze ca o locatie pentru familie, in esenta, ramane un oras pentru cei tineri si dornici de distractie. Atractiile destinate familiilor au constituit doar un adaos in profilul turistic al orasului.

Cei care calatoresc in Las Vegas, probabil nu vin pentru a explora imprejurimile sau locurile istorice. Aceste milioane de persoane ajung aici cu un singur scop: distractia si nonconformismul. Hotelurile nu sunt doar locuri pentru a te relaxa dupa o perioada stresanta din viata cotidiana, ci numeroasele activitati propuse de acestea sunt unele din cele mai incitante lucruri pe care le poti face in Las Vegas. Te poti bucura de spectacolul oferit de apele dansatoare ale fantanilor din fata hotelului Bellagio, de duelurile dintre piratii de la Insula Comorilor sau sa fii cununat de catre “Elvis”. Vegasul e o lume cu totul speciala si indiferent de ceea ce putem vedea in filme, senzatiile ce pot fi traite aici depasesc limitele imaginatiei.

Preview document

Las Vegas - circuit turistic - Pagina 1
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 2
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 3
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 4
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 5
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 6
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 7
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 8
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 9
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 10
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 11
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 12
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 13
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 14
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 15
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 16
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 17
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 18
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 19
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 20
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 21
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 22
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 23
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 24
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 25
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 26
Las Vegas - circuit turistic - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Las Vegas - Circuit Turistic.docx

Te-ar putea interesa și

Destinații Turistice pe Glob și în România

Destinaţii turistice pe glob Oferta turistică, sub forma produselor şi serviciilor turistice, se concentrează pe piaţa turistică mondială pe...

Ai nevoie de altceva?