Dezvoltarea unui AGV flexibil pentru sistemele de fabricație flexibile

Referat
8/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Alte domenii
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 13 în total
Mărime: 1.27MB (arhivat)
Publicat de: Georgiana Epure
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Scop - Lucrarea își propune să descrie proiectarea și dezvoltarea unui vehicul ghidat automat(AGV), care încorporează tehnici inteligente artificiale pentru a crește autonomia și flexibilitatea acesteia. Scopul este dezvoltarea unei AGV flexibile, care funcționează ca un sistem de manipularea a materialelor flexibile (MHS) în medii industriale dinamice. Constatări - Prototipul dezvoltat este capabil să funcționeze în medii parțial structurate și dinamice, este ușor configurat, folosind o descriere aproximativa a locului de muncă și este capabil să se adapteze modificarilor usoare ale aspectului planșelor. Această evoluție arată că tehnologia actuala permite introducerea vehiculelor inteligente în sisteme de fabricație cpmplexe.

Problema de manipulare a materialului constă în modul de a transporta materii prime,produse fabricate partial și mărfuri între diferite locații ale sistemelor de fabricație, depozite etc.

MHS flexibile sunt folositoare in special pentru sistemele de fabricație flexibile (FMS), care de obicei au capacitatea de a procesa sau de a produce produse diferite și de a permite schimbări rapide între ele.

În prezent, AGV-urile comerciale au incorporat mai multe îmbunătățiri, respectândule pe cele vechi.Sistemele de orientare timpurii constau in a induce o frecvență printr-un fir îngropat în podea pentru ca AGV ul sa il poata detecta și sa-l urmeze.

Transportul containerelor pentru logistica portuară în aer liber este abordat de Durrant-Whyte et al. (2007) utilizând AGV-urile care navighează prin rețele fixe de ghidare. Cunoașterea a prioritatii locului de muncă este folosită de Berman et al. (2003) în interior pentru calcularea automată, în urma unui criteriu de traiectorie mai scurtă, a rețelei de ghidare care rămâne fixată în timpul funcționării vehiculului. Acest sistem este capabil să detecteze obstacole neașteptate sau nemodificate, ocolind părțile ocupate ale căilor de ghidare. Pentru a evita dependența ridicată a infrastructurii de orientare (Kelly et al., 2007) încorporează sisteme de ghidare neconvenționale, bazate pe viziune, pentru a permite unui AGV să opereze în medii unde sistemele tradiționale de ghidare nu sunt adecvate. În special, această dezvoltare permite obținerea unor manevre cu precizie ridicată, utilizând viziunea pentru a funcționa în medii subterane fără infrastructură.

Conținut arhivă zip

  • Dezvoltarea unui AGV flexibil pentru sistemele de fabricatie flexibile.pptx

Alții au mai descărcat și

Metode de Prevenire și Stingere Incendii

3.1.Accesul mijloacelor si al personalului pentru interventie in caz de incendiu se asigura in permanenta la toate: a) constructia unitatii cu...

Măsurători Directe de Aceeași Precizie

Masuratorile directe de aceeasi precizie, reprezinta un volum important de lucrari, executate pe teren în cadrul activitatilor geodezice,...

Biometria

Biometria reprezinta totalitatea metodelor prin care se face identificarea sau autentificarea unei persoane pe baza datelor biometrice: amprente...

Ai nevoie de altceva?