Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Asigurări
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1074
Mărime: 164.87KB (arhivat)
Publicat de: Maria M.
Puncte necesare: 5
Academia de Studii Economice Bucuresti Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori

Extras din referat

SC. Generalli Asigurari. SA

Generali Asigurari este parte a grupului international Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurari din lume. Cu o intrerupere in perioada comunista, compania este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1835. Reteaua teritoriala a Generali Asigurari este compusa din 84 de agentii si puncte de lucru, iar portofoliul companiei include astazi toate tipurile de asigurari.

Generali Group este unul din liderii sectorului de asigurari din intreaga lume, cu o experienta de 176 de ani in domeniul asigurarilor. Generali Grup are 344 companii consolidate, dintre care 126 de holdinguri financiare si 113 societati de asigurare, peste 46 de milioane de clienti in intreaga lume si 67 000 de angajati.

ASIGURAREA CASCO

Riscurile care pot fi acoperite de asigurarea auto Casco:

- Incendiu, explozie, trasnet;

- Furt total sau partial al autovehiculului;

- Avarii accidentale datorate ciocnirilor, lovirilor etc.;

- Evenimente naturale;

- Evenimente socio-politice.

* De asemenea se poate acoperi furtul autoturismului si a partilor componente ale acestuia, precum si pagubele provocate autoturismului ca urmare a furtului sau a tentativei de furt.

Avantaje oferite:

- Calculul primei de asigurare functie de profilul fiecarui asigurat in parte si bonusuri de reinnoire atractive, functie de numarul de ani consecutivi fara daune.

- Gratuit se ofera serviciul de asistenta rutiera ASIST PLUS oferit impreuna cu EUROP ASSISTANCE, (companie membra a Generali Group), in toata tara, 24 de ore din 24, cu apeluri permanente la: 0313 200 222.

- Extindere teritoriala gratuita in afara României, folosind, de asemenea, serviciile complete de asistenta, oferite de reteaua EUROP ASSISTANCE, in toate tarile in care este valabila polita obligatorie RCA, incheiata tot la Generali Asigurari.

- Reteaua teritoriala de solutionare a daunelor, conectata on-line la un sistem informatic avansat, care permite rezolvarea, in conditii optime, a oricarei solicitari de despagubire si optiunea efectuarii acesteia direct catre unitatile service.

- Plata despagubirilor pentru daune externe se face prin intermediul EUROP ASSISTANCE direct la unitatea reparatoare, asiguratul nefiind nevoit sa plateasca efectuarea reparatiei.

Incepand cu data de 18 iunie 2007, Generali Asigurari a lansat o noua varianta a asigurarii auto CASCO, care contine modificari semnificative, atat ca structura, cat si ca tarif.

Noul produs este destinat sa incurajeze conducatorii auto prudenti si responsabili oferindu-le, in noul tarif, reduceri substantiale de prima pentru anumite tipuri si marci de autoturime. Respectiva polita CASCO se emite cu o fransiza minima in sarcina asiguratului. De aceea reducerile de prima generate de noul tarif se dovedesc a fi greu de ignorat din cauza ca ele sunt in directa concordanta cu nivelul fransizei.

Conform acestei oferte, diferenta de prima generata de tarif in favoarea celui asigurat va acoperi valoarea fransizei in cazul inregistrarii unei singure daune pe parcursul anului de asigurare.

Preview document

Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali - Pagina 1
Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali - Pagina 2
Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali - Pagina 3
Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali - Pagina 4
Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Asigurarea Casco - Carpatica, Unita, Generali.doc

Te-ar putea interesa și

Studiu Privind Activitatea Societății de Asigurare Reasigurare Ardaf

INTRODUCERE Lucrarea intitulată "Studiul privind activitatea societăţii de asigurarea reasigurare ARDAF" este structurată în 4 capitole:...

Asigurarea Obligatorie de Răspundere Civilă Auto

Capitolul I: Stadiul cercetării 1.1 Introducere Am ales această temă deoarece piaţa asigurărilor este într-o continuă dezvoltare, mai ales în...

Raport de consultanță pentru firma SC Sandra Trading SRL

1. Introducere 1.1 Contextul general Într-o economie din ce în ce mai vulnerabilă, unde atât contextul politic dar mai ales cel social sunt din...

Ai nevoie de altceva?