Simularea a patru cilindrii hidraulici

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Automatică
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 589
Mărime: 267.53KB (arhivat)
Publicat de: Irinel C.
Puncte necesare: 5

Extras din referat

In acest exemplu avem două modele conexe care utilizează aceleași componente de bază: model cu un singur cilindru și model cu doi cilindri și constrângeri de sarcină.

Modelare

Figura 1 prezintă diagrama de nivel superior a modelului. Acest model are o singură pompă și patru servomotoare. Aceeași presiune a pompei (p1) acționează fiecare ansamblu al cilindrului și suma debitelor lor încarcă pompa. Deși fiecare dintre cele patru valve de control ar putea fi controlate independent, ca într-un sistem de suspensie activă, în acest caz toate cele patru primesc aceleași comenzi, o rampă liniară în zona orificiului de la zero la 0,002 mp

Deschiderea modelului și executarea simulării

Pentru a deschide acest model, tastați sldemo_hydcyl4 la terminalul MATLAB® (faceți clic pe hyperlink dacă folosiți ajutorul MATLAB). Apăsați butonul „Redare” de pe bara de instrumente a modelului pentru a rula simularea.

Modelul înregistrează datele relevante în spațiul de lucru MATLAB, în obiectul Simulink,SimulationOutput. Datele de înregistrare a semnalului sunt stocate în interior, într-o structură numită sldemo_hydcyl4_output. Semnalele înregistrate au un indicator albastru.

Figura 1: Modelul cu patru cilindri și rezultatele simulării Descrierea modelului Debitul pompei începe la 0,005 m3 / sec (la fel ca la modelul cu un singur cilindru), apoi scade la 0,0025 m3 / sec la t = 0,05 sec. Parametrii C1, C2, Cd, rho și V30 sunt identici cu cei din modelul monocilindru. Cu toate acestea, asumând valori individuale pentru K, A și beta, fiecare dintre cei patru cilindri prezintă răspunsuri tranzitorii distincte. Raportul dintre suprafață și constanta arcului este același pentru toți pistoanele, deci ar trebui să aibă aceeași ieșire la starea de echilibru. Constanta de timp dominantă pentru fiecare subsistem de acționare este proporțională cu(rezultat obținut din analiza dimensională), deci ne putem aștepta ca ansamblul pistonului 2 să fie oarecum mai rapid decât ansamblul 1. Ansamblul pistonului 3 este de așteptat să fie mai lent decât 1 sau 2. Ansamblul pistonului 4 are un modul de masă beta semnificativ mai mic ( cum ar fi cazul aerului), ne așteptăm astfel ca pistonul 4 să răspundă mai lent decât pistonul 1

Preview document

Simularea a patru cilindrii hidraulici - Pagina 1
Simularea a patru cilindrii hidraulici - Pagina 2
Simularea a patru cilindrii hidraulici - Pagina 3
Simularea a patru cilindrii hidraulici - Pagina 4
Simularea a patru cilindrii hidraulici - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Simularea a patru cilindrii hidraulici.pdf

Ai nevoie de altceva?