Cofetăria Julia

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Comunicare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1286
Mărime: 11.89KB (arhivat)
Publicat de: Vlad-Simi Ursu
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Silvia Iacob
A.S.E. Facultatea de Economie,Anul 3

Extras din referat

Obiect de activitate-productia si comercializarea produselor de cofetarie

Cofetaria Julia a fost creata special pentru a raspunde oricand cerintelor celor mai pretentiosi clienti incercand sa satisfaca atat imaginatia bogata a copiilor cat si a celor care isi doresc sa savureze clasica prajitura.

Deasemenea onoram comenzile clientilor care isi sarbatoresc ziua de nastere acasa dar si ale celor care organizeaza evenimente mai mari(nunti,botezuri etc).

Oferim totodata o atmosfera calda cu muzica buna care sa bucure auzul clientilor in timp ce savureaza prajitura preferata.

Cofetaria este amplasata intr-o zona centrala fapt care permite accesul unei game largi de consumatori.

Elemente de cultura organizatorica ale cofetariei Julia

Cofetaria Julia dispune de o echipa formata din profesionisti care anual beneficiaza de o calatorie in scopul schimbului de experienta cu diferite cofetarii din Europa,in special Franta,datorita gustului si aspectului inconfundabil al prajiturilor fabricate acolo.Ei se intorc la noi in unitate cu un bagaj de cunostinte privind bucataria franceza dar si cu idei noi legate de diferite retete imprumutate de la vecinii nostrii europeni.

Un alt reper important de care suntem mandrii este faptul ca produsele noastre sunt 100% naturale deoarece sanatatea clientilor nostri reprezinta un punct de interes pentru noi.

Asadar suntem orientati permanent asupra clientilor,le raspundem prompt ori de cate ori suntem solicitati si ii tratam cu o atentie sporita.

Julia TV

Am creat acest canal de televiziune intern pentru a informa permanent clientii cu privire la modul de fabricare al produselor noastre dar si a vizualizarii retetelor noi aparute in gama noastra de produse.

Dispunem de cateva monitoare in interiorul cofetariei care au rolul de a tine la curent clientii cu eventuale modificari sau promotii legate de produsele noastre.

Scopul acestora este de a informa clientii dar si de a face publicitate.

Parteneriate

Pentru a ne largi gama de produse,cofetaria Julia a incheiat parteneriate cu diferite cofetarii din Franta deoarece produsele acestora sunt renumite atat pentru gustul si aspectul lor inconfundabil , cat si pentru ingredientele lor variate iar costurilor de achizitie si de transport ale tuturor ingredientelor necesare prepararii produselor sunt accesibile fata de alte tari.

Cofetariile cu care avem incheiate parteneriate sunt: Les Florentins, Cacao et chocolat si La maison du chocolat.

Tehnici de negociere cu Franta:

Limba folosita:Desi majoritatea francezilor vorbesc franceza si germana,limba preferata in negocieri este limba franceza.Textele scrise trebuie redactate tot in limba franceza.

Ierarhie si statut:Statutul este apreciat in functie de educatie corelat cu statutul social al familiei si cu starea materiala.

Preview document

Cofetăria Julia - Pagina 1
Cofetăria Julia - Pagina 2
Cofetăria Julia - Pagina 3
Cofetăria Julia - Pagina 4
Cofetăria Julia - Pagina 5
Cofetăria Julia - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Cofetaria Julia.doc

Ai nevoie de altceva?