Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului

Referat
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 3482
Mărime: 18.23KB (arhivat)
Publicat de: Frusina Antal
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Dãm mai jos câteva exemple de istorici care mãrturisesc adevãrul integral, dupã morala crestinã, care fac istorie de dragul adevãrului, pentru ca istoricii români sã ia exemplu de istoric neaservit, acela care descrie lucrurile asa cum s-au întâmplat ele si nu cum le vrea Elie Wiesel sau altii atât de interesati a le întoarce pe dos.

SASE MILIOANE DE VICTIME NEVINOVATE

Sub acest titlu gãsim în „JUDAISM AND THE VATICAN „ , de vicompte Leon de Poncins, un capitol în care el rezumã toate lucrãrile lui Paul Rassinier privind holocaustul .

- Sase milioane de morti este o cifrã înspãimântãtoare, cu care organizatiile evreiesti, de o jumãtate de secol , confruntã neîncetat întreaga lume. Aceasta cifrã le-a servit lor ca sã stoarcã de la Germania peste 40 de bilioane de mãrci ca despãgubire pentru cei morti (?) si sã-i cearã Consiliului Bisericii Catolice ca sã modifice LITURGHIA , deoarece din ea ar izvorî ura împotriva evreilor si, în consecintã, moartea celor 6 milioane de evrei .

- Aceasta cifrã de sase milioane nu a fost în nici un fel verificatã si cu toate acestea ea a fost acceptatã ca bazã de acuzare împotriva poporului german si rãspânditã de presã în toatã lumea. Astãzi însã au apãrut multe documente care descoperã adevãrul, încât nu se mai poate pretinde credibilitate pentru astfel de exagerãri.

In timpul rãzboiului în Franta, Paul Rassinier, profesor de istorie la Foubourg de Montbeliard, în sudul Frantei, a intrat în maquis si pe lângã alte activitãti de rezistentã antigermanã, a ajutat si evreilor urmãriti sã scape din zona ocupatã de nemti înspre Elvetia. A fost arestat si internat la Bunchewald. Acolo a stat pânã la sfârsitul rãzboiului. Când a ajuns din nou în Franta, a aflat cã, în lagãrele în care a fost internat ani de zile, au fost gazati evrei, si nu unul sau doi, o sutã sau douã sau câteva mii ci sase milioane. Si d-l Paul Rassinier s-a întrebat cum s-a putut întâmpla una ca asta fãrã ca sã fi aflat ceva cât timp a fost în lagãr ? Au fost si evrei cu el în lagãr si avea relatii bune cu ei, cum de nu s-a aflat nimic în tot acel timp. Si, de dragul adevãrului, d-l Paul Rassinier a început sã caute rãdãcinile acestei povesti, care-i sunt temeiurile? Dupã cercetãrile asidue de ani de zile a descoperit cã totul este o minciunã iscoditã spre sfârsitul rãzboiului în cercurile evreiesti de din afara Germaniei. Ca istoric s-a considerat obligat sã scrie mai multe cãrti despre acest pretins holocaust, pe care Leon de Poncins le rezumã si din care redãm urmãtoarele:

- Concluzia lui Rassinier este cã dupã ce au început deportãrile, în timpul rãzboiului, adicã dupã ce au luat fiintã lagãrele de concentrare, au murit 1.200.000 de evrei cifrã acceptatã si de Centrul Mondial Evreiesc de Documentare Contemporanã. Rassinier citeazã însã cifra data de Paul Hilberg , care dã doar 896.292 de victime.

In „VERITABILUL PROCES EICHMANN SAU INVINGATORII INCORIGIBILI”, cât si în „DRAMA EVREILOR EUROPENI” Rassinier sustine cã :

- Pentru prima datã a fost adusã pe tapet problema pretinselor victime evreiesti, a lagãrelor de concentrare si a camerelor de gazare la procesul de la Nurnberg în 1945-1946.

Preview document

Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 1
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 2
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 3
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 4
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 5
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 6
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 7
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 8
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 9
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 10
Istorie de dragul adevărului - povestea holocaustului - minciuna secolului - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Istorie de Dragul Adevarului - Povestea Holocaustului - Minciuna Secolului.DOC

Alții au mai descărcat și

Experimente Medicale în Lagăre de Concentrare Naziste

Capitolul I. Introducere I.1. Scopul lucrării – salvarea omenirii prin memorie Prezenta lucrare are ca obiect observarea cruzimii umanităţii,...

Dinastia Tudorilor

In secolul XVI un rege sarac ar fi însemnat un rege slab, un rege fara putere asupra parlamentului si nobilimii. Henric al -VII-lea este primul...

Despre Democrațiile Particulare

Are o însemnatate simbolica faptul ca Journal of Democracy – forul numarul unu al teoriei tranzitiei democratice – publica în primul sau numar pe...

Caracterizare generală a epocii elenistice

Termenul elenistic a fost folosit mai intai pentru a desemna limba greaca, pentru ca in secolul al XIX-lea termenul sa desemneze perioada istorica...

Ai nevoie de altceva?