Configurarea Produsului Special One

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3851
Mărime: 496.76KB (arhivat)
Publicat de: Timotei Petcu
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. 1. Configurarea Produsului 3
  2. 1.1 Atribute 3
  3. 1.2 Sistem de sustinere 4
  4. 1.3 Diferentierea marcii 5
  5. 2. Configurarea Pretului 6
  6. 2.1 Strategia de pret 8
  7. 2.2 Nivelul pretului 9
  8. 3. Configurarea Promovarii 9
  9. 3.1 Reclama 9
  10. 3.2 Promovarea vanzarilor 12
  11. 4. Configurarea distributiei 14
  12. 4.1 Extinderea teritoriala a distributiei 14
  13. 4.2 Intensitatea retelei de distributie si structura canalelor 14

Extras din referat

Cap. 1 Configurarea produsului

1.1 Atribute

Studiind cerinţele pieţei şi tendinţele în lumea mondenă oferim colecţii alcatuite dintr-o gamă variată de rochii de seară pentru viitoarele mămici care adoptă diferite stiluri, culori şi mărimi. Luand in considerare faptul că tonurile de alb şi negru nu se vor demoda niciodată, şi o parte dintre femei trebuie să adopte ţinute adecvate pentru diferite evenimente sociale, acestea vor fi prezente în toate colecţiile noastre, completând diversitatea culorilor din colecţie. În noua linie de articole vestimentare din sezonul primăvară-vară predomină nuanţele de galben, roşu, mov, sidefurile, ca auriu si argintiu. Firma SPECIAL ONE , prin culorile vii ale unor rochii, încearcă să evidenţieze frumuseţea interioară şi exterioară a unei femei însărcinate. Designerii noştii vestimentari se angajează să creeze colecţii în funcţie de sezon.

Personalitatea fiecărei femei se reflectă prin stilul vestimentar, noi punându-le la dispoziţie diverse modele: clasice, moderne, sofisticate, simple, romantice, agresive şi retro.

Ţinutele sunt disponibile în magazinele noastre pe mărimi (36-58), care variază în funcţie de etapa sarcinii în care se află femeia şi de greutatea ei. Având în vedere faptul că în această perioadă au loc modificări ale corpului atat bune cat si rele, noi incercam sa scoatem in evidenta frumusetea feminina si sa mascam o greutate pe care nimeni nu si-o doreste De adăugat este faptul că având în colecţie anumite modele unice, acestea vor fi prezentate în magazine doar la mărimea cea mai des întâlnită, adică 42.

Funcţia de bază a unei rochii de seară este de a imbraca si de a scoate in evident in sensul admirativ pe orice femeie care participa fizic la un eveniment. În completare, ea va prezenta şi alte funcţii secundare precum: designul adoptat de fiecare stil de viaţă, confortul, eleganţa şi acoperirea imperfecţiunilor corpului.

1.2 Sistemul de susţinere

Marca conferă identitatea produsului şi îl diferenţiază de cele concurente. Considerăm că numele mărcii este distinctiv deoarece sugerează ca aceasta perioada este cea mai speciala din viata unei femei,in care ea este in centrul atentiei remarcandu-se prin sensibilitatea si stralucirea ei deosebita.Numele marcii este sonor, uşor de pronunţat, de remarcat, de reţinut şi posibil de pronunţat în mai multe limbi.Traducerea numelui de marcă din engleză în romană este “Cea speciala”

Sloganul firmei este : “Ai dreptul la stralucire!”. Am ales acest slogan pentru a sublinia incontestabila eleganţă feminină care este permisă şi în perioada sarcinii.

Logo – încercăm de asemenea ca si logo-ul sa fie unul special,de aceea am ales să fie unul artistic care să conțină imaginea unei femei însărcinate,acesta reprezentând domeniul nostru de activitate:

Toate rochiile sunt expuse în magazin pe umeraşe şi manechine pentru a evita şifonarea şi deteriorarea lor. După cumpărare, produsele sunt ambalate în plăsuţe cartonate care ne promovează deoarece este imprimat logo-ul şi numele firmei SPECIAL ONE Forma este dreptunghiulară de mărimi medii fiind foarte practică. Avantajele diferenţiale constau în culoarea argintie în combinaţie cu roz care ne deosebeşte de concurenţi, ambalajul având un buzunăraş special aplicat pentru catalog şi carte de vizită. Plăsuţa cartonată este rezistentă nu numai la transportul produselor noastre ci şi a altor produse. Ambalajul are rolul de a proteja atât rochia, produsele primite cadou de la firma nostră şi catalogul, cât şi mediul, hârtia fiind un produs reciclabil.

Preview document

Configurarea Produsului Special One - Pagina 1
Configurarea Produsului Special One - Pagina 2
Configurarea Produsului Special One - Pagina 3
Configurarea Produsului Special One - Pagina 4
Configurarea Produsului Special One - Pagina 5
Configurarea Produsului Special One - Pagina 6
Configurarea Produsului Special One - Pagina 7
Configurarea Produsului Special One - Pagina 8
Configurarea Produsului Special One - Pagina 9
Configurarea Produsului Special One - Pagina 10
Configurarea Produsului Special One - Pagina 11
Configurarea Produsului Special One - Pagina 12
Configurarea Produsului Special One - Pagina 13
Configurarea Produsului Special One - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Configurarea Produsului Special One.pdf

Te-ar putea interesa și

SC Biomas SRL

Capitolul 1 1. Alegerea domeniului de activitate al firmei şi piaţa ţintă Firma analizată în acest proiect este S.C.”BioMas”S.R.L., cu sediul...

Plan de Marketing pentru Produsul Nexus One

În primul proiect am prezentat atât firma S.C. Lightning S.A şi produsul Nexus One pe care aceasta îl promovează cât şi piaţa ţintă a acestuia....

Ai nevoie de altceva?