Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 3084
Mărime: 52.79KB (arhivat)
Publicat de: Arian Chiriță
Puncte necesare: 5

Extras din referat

I. Prezentarea companiei

a. Scurt istoric

Totul a început într-un hambar, în 1900, pe cand compania General Electric avea doar 8 ani de cand era înfiintatǎ. Acel hambar a gǎzduit unele dintre primele tehnologii si idei mǎrete ale companiei, care ulterior au aprins imaginatia lumii.

Charles Proteus Steinmetz, deja un distins om de stiintǎ, a avut o contributie incontestabilǎ ca inginer şef de consultantǎ la General Electric. După ani de persuasiune, Steinmetz a convins conducerea GE că societatea ar avea nevoie de un laborator de cercetare pentru a menţine avantajul pe care îl aveau în iluminat şi energie electrică şi de asemenea sǎ gǎseascǎ noi zone în care îsi pot dezvolta afacerea.

Elihu Thomson, un fondator al companiei, a rezumat misiunea de laborator: "Aceasta mi se pare, prin urmare, că o companie fel de mare ca General Electric Company, nu ar trebui să nu continue să investească şi sa se dezvolte domenii noi: acolo ar trebui, de fapt, să fie un laborator de cercetare pentru aplicatii comerciale de principii noi, şi chiar şi pentru descoperirea acestor principii. "

Charles Coffin, primul CEO GE, fost de acord şi Laboratorul de Cercetare GE a luat nastere în hambarul de depozitare din curtea din spate a lui Steinmetz. Willis Whitney, un tanar profesor de chimie de la MIT,ce a condus realizarea experimentelor pentru GE, a fost invitat să devină primul director.

Unul dintre primele proiecte de laborator a fost să apere activele primare ale companiei - iluminarea incandescentǎ - prin inovaţie. In 1908, omul de ştiinţă GE William Coolidge a inventat filament tungsten ductil care a făcut lampa cu incandescenţă GE semnificativ mai durabilǎ decât designul original. Invenţia i-a asigurat comapaniei GE prima pozitie în domeniul tehnologic pe piaţă şi a rezumat rolul laboratorului de cercetare GE – acela de a aduce inovaţie pe piaţă.

De-a lungul anilor, laboratorul de cercetare a adus numeroase tehnologii noi pentru clienţii GE. Intre timp, oamenii de ştiinţă GE au adunat mii de brevete, şi două premii Nobel: Irving Langmuir a câştigat premiul Nobel în Chimie în 1932 şi Ivar Giaever a câştigat Premiul Nobel pentru Fizică în 1973.

Astăzi, GE Global Research este format din mai mult de 3.000 de angajaţi care lucrează în patru unităţi de state-of-the-art: Niskayuna, New York (la câţiva kilometri de la hambarul original), Bangalore, India (deschis în septembrie 2000), Shanghai, China (deschis în octombrie, 2003), şi Munchen, Germania (deschis în iunie, 2004).

În timp ce Steinmetz şi Whitney ar putea să nu recunoască instalaţiile de astăzi, s-ar simţi foarte confortabil cu misiunea laboratorului - stimularea creşterii GE prin aducerea tehnologiei inovatoare în toata lume.

Compania a fost înfiinţată în New York, cu Schenectady ca sediu pentru mai mulţi ani după aceea. Cam în acelaşi timp, omologul său canadian General Electric, General Electric canadian, a fost înfiintat.

● În 1896, General Electric a fost unul dintre cele 12 companii originalae listate la noul format Dow Jones Industrial Average şi rămâne în continuare după 114 ani, singurua rămasa la Dow..

● În 1911 National Electric Lamp Association (Nela) a fost absorbită în afacerile existente General Electric in materie de iluminat. GE a stabilit apoi sediul diviziei de iluminat la Nela Park în East Cleveland, Ohio. Nela Park este încă sediul central de afaceri al diviziei de iluminat GE. În 1935, GE a fost una dintre primele 30 de companii tranzactionate la Bursa din Londra.

● Radio Corporation of America (RCA) a fost fondata de GE în 1919. GE a folosit RCA ca si cale de vânzare cu amănuntul pentru vanzarile de la radio din 1919, atunci când GE a început producţia, până la separarea în 1930.RCA ar urma să crească rapid într-un gigant industrial propriu.

● În 1986 GE a redobândit RCA, în primul rând pentru reţeaua de televiziune NBC.

● In 2002 partenerii din Francisco şi cei din Venture Norwest au dobândit o divizie a GE numita GE Information Systems.

● În 2004, GE a cumpărat 80% din Universal Pictures de la Vivendi.

● La data de 03 decembrie 2009, sa anunţat că NBC Universal va deveni un parteneriat între GE şi operatorul de televiziune prin cablu Comcast.

● La 1 martie 2010, General Electric (GE) a anunţat că societatea intenţionează să vândă pachetul de 20.85% în Turcia, celor de la Garanti Bank.

● La data de 14 octombrie 2010, GE a anunţat achiziţionarea de migrare de date & simularea SCADA conceputa de specialistii de la Opal Software.

b. Produse (bunuri/ servicii)

General Electric detine o gama larga de produse si servicii, ce cuprinde mai multe arii industriale si clienti din toata lumea.

Preview document

Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 1
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 2
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 3
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 4
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 5
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 6
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 7
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 8
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 9
Lansarea Produsului Discovery pet-ct 690 pe Piața Germaniei - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Lansarea Produsului Discovery Pet-CT 690 pe Piata Germaniei.doc

Ai nevoie de altceva?