Plan de Afaceri Fly Club

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1944
Mărime: 24.76KB (arhivat)
Publicat de: Marieta Tănase
Puncte necesare: 7

Extras din referat

SECTIUNEA 1: PROFILUL AFACERII Descrierea ideii de afacere

FlyClubare ca scop de a oferi oportunitati de distractie atat ziua cat si noaptea in orice sezon.In timpul zilei firma ofera clientilor posibilitatea de a participa la jocuri de biliard si tenis de masa, iar in fiecare sambata seara la discoteca, aceasta incluzand si concerte periodice cu persoane cunoscute in domeniul muzical.Aceasta firma ofera si posibilitatea de a rezerva localul pentru anumite evenimente, dar si posibilitatea de a rezerva mese.In timpul verii clientii au acces si la un strand.

Aceasta firma are toate sansele sa devina foarte cunoscuta deoarece va fi singura firma din judetul Olt care ofera aceste servicii si, totodata, preturile practicate de firma noastra sunt foarte atractive.

Apeland la FlyClub clientii se pot bucura de distractie si petreceri cu varii teme.

Firma doreste sa se impuna in scurt timp pe piata din comuna Ianca, Judetul Olt si sa devina cunoscuta chiar si in alte localitati din judetele Dolj si Teleorman.

Informatii personale

Adresa:com.Ianca, str.Principala, nr.26 jud. Olt

Educatie:

-Colegiul Tehnic "Danubius" Corabia Jud.Olt, specializare-Resurse umane si protectia mediului.

Telefon: 0765265366

E-mail: ela_2358@yahoo.com

Piata tinta si clientii:

Serviciile FlyClub se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre

18 – 45 ani cu venituri medii si peste medie, provenite din mediul rural cat si urban, strategia de piata urmand a fi adaptata acestor segmente de clientela. Acest

segment de clientela este in general exigent si poate fi convins prin prezentarea unei oferte clare, bine structurate si atractive, moderandu-se dupa exigentele financiare, calitative si cantitative ale fiecarui client. Asadar, calitatea serviciilor trebuie sa fie corespunzatoare unor exigente inalte si sa ofere calitate garantata.

FlyClub intentioneaza sa isi atraga clientii prin oferirea unor servicii ireprosabile, oferite cu promptitudine, la preturi accesibile.

In cazul in care un clientii se arata interesati de ofertele noastre, vor fi tinuti la curent cu calendarul evenimentelor prin diferite metode, cum ar fi:infiintarea unui site, anunturi Tv, dar si flyere.

Tendinte ale pietei tintite

In crestere, avand in vedere ca se pune din ce in ce mai mult accent pe distractie in zona respectiva. Pe plan extern, numarul de astfel de societati comerciale este in continua crestere datorita cererii pietei de consumatori.

SECTIUNEA 2: VIZIUNEA SI PERSONALUL

Misiunea FlyClub este de a transforma o simpla seara de discoteca intr-o mega petrecere, de buna calitate si bun gust si de a satisface cerintele clientilor prin serviciille oferite. Astfel, pentru indeplinirea acestei misiuni, societatea si-a propus sa atinga o serie de obiective financiare, de marketing, de resurse umane si alte obiective, cum sunt:

- fidelizarea clientilor;

- promovarea divertismentului prin petrecerile cu tematica;

- recuperarea investitiei facute initial si sporirea veniturilor incasate;

- satisfacerea dorintelor clientilor;

- cresterea profitabilitatii firmei;

- promovarea firmei in judetele vecine;

- plata salariatilor sa se realizeze proportional cu contributia lor.

Gama de servicii oferita de FlyClub este diversificata si poate fi adaptata cerintelor tuturor clientilor, iar calitatea serviciilor este asigurata de pregatirea si experienta personalului in acest domeniu, dotarea cu echipamente si materii prime de buna calitate.

Persoane angajate in cadrul FlyClub:

- 1 manager – perioada nedeterminata

- 1 administrator - perioada nedeterminata

- 1 contabil - perioada nedeterminata

- 1 avocat-perioada nedeterminata

- 2 barmani– contract colaborare

- 2 fotagrafi – contract colaborare

- 1 Dj – contract colaborare

- 2 persoane de serviciu-contract de colaborare

- 2-agenti de paza-contract de colaborare

Angajatii trebuie sa detina studii conform cerintelor postului de munca ocupat.

Salarizarea este conforma grilei de salarizare stabilita initial. Pentru ca angajatii sa isi indeplineasca cu succes sarcinile, sa isi dovedeasca spiritul inovativ si creativitatea, FlyClub va rasplati eforturile angajatilor prin acordarea bonusurilor/discount-urilor din incasarea platii serviciilor prestate.

Personalul trebuie sa respecte un program fix. Managerul va participa activ la toate procesele decizionale din cadrul societatii, va verifica cu atentie cheltuielile ce vor fi facute si se va ocupa de sustinerea si coordonarea activitatiilor firmei.

Preview document

Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 1
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 2
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 3
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 4
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 5
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 6
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 7
Plan de Afaceri Fly Club - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri Fly Club.docx

Ai nevoie de altceva?