Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1307
Mărime: 39.33KB (arhivat)
Publicat de: Nicolae Nedelcu
Puncte necesare: 5
ASE BUCURESTI

Extras din referat

1. Definirea problemei

In prezent,cele mai importante branduri de scutece de unica folosinta cum ar fi: PAMPERS,BELLA BABY HAPPY,LIBERO si HUGGIES investesc foarte mult in publicitate.Astfel,pentru a face HUGGIES sa iasa in evidenta in mod clar,departamentul de relatii publice din cadrul organizatiei trebuie sa realizeze un plan de campanie bine definit,bazat pe o viziune pe termen lung si avand drept scop: imbunatatirea notorietatii brand-ului,cat si deplasarea punctului de vedere de la pur atragator spre unul functional si simbolic.De asemenea o anumita atentie trebuie acordata si promovarii produsului,astfel incat sa oferim credibilitate consumatorilor nostri.

Multi dintre actualii consumatori ,in special mamicile nu sunt multumite totalmente de calitatea scutecelor produse pe piata romaneasca,astfel ca planul nostru de dezvoltare va tinde sa implementeze credibilitate cumparatorilor,sa-i convinga prin calitatea inalta oferita de produsele HUGGIES.Vom incerca sa stabilim relatii pozitive intre organizatie si public,cat si schimbarea atitudinii acestora in una mai veritabila.

Pentru realizarea planului bugetul propus este de 70.000 de euro , vizand mamicile cu copii de la 0-3 ani, cu veniturile medii spre mari , bine informate, in cautare de solutii optime pentru sanatatea bebelusilor lor. Planul se va desfasura pe parcursul unui an.

2. Analiza situatiei

Scutecele de unica folosinta au fost inventate acum 50 de ani insa pe piata romaneasca sunt cu adevarat disponibile doar de 20.Cu toate acestea ele au devenit parte integranta si indispensabila a vietii parintilor de la nasterea unui copil pana la implinirea acestuia a 3 ani.

Scutecele de unica folosinta sunt astazi un produs banal dar el a revolutionat igiena coporala si a dus la scaderea imbolnavirilor in randul noilor-nascuti.

Piata tinta principala pentru scutecele de unica folosinta, sau mai degraba utilizatorii finali ai acestui produs sunt copiii cuprinsi intre 0 si 3 ani. La nivel mondial se constata o scadere a varstei la care cei mai multi copii renunta la folosirea scutecelor. Dat fiind modelul cultural care conditioneaza ingrijirea copiilor in Romania, varsta de 3 ani poate fi considerata o varsta medie la care copiii inceteaza sa mai poarte scutece in mod regulat. Insumand numarul de nou nascuti pe perioada 2005-2008, ajungem la aproximativ 640,000 de copii purtatori de scutece in Romania.

In prezent,HUGGIES este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din Romania destinate ingrijirii copiilor. Cu cea mai larga gama de produse pentru bebelusi, Huggies este un pionier in dezvoltarea de produse noi. HUGGIES® Newborn cu bumbac organic a fost premiat cu aur la categoria cel mai bun scutec de unica folosinta, la premiile anuale “Mother & Baby 2010/2011”. Cunoscute ca fiind “Oscarurile” industriei pentru bebelusi, „Mother & Baby Awards” sunt premiile cu cea mai mare notorietate in rândul brand-urilor produselor pentru sugari si copii mici.

3. Stabilirea tintelor actiunii

Scopul campaniei este informarea cumparatorilor in privinta alegerii corecte a scutecelor ce pot oferi o calitate cat mai buna si oferirea unei noi game de produse Huggies ,care sa atraga intr-o masura mai mare publicul-tinta.

4. Definirea obiectivelor

Obiectivele campaniei sunt:

• Eliminarea partiala a concurentilor de pe piata

• Stimularea pietei efective care este de 10 milioane la cea potentiala de 17 milioane de consumatori

• Atragerea unei noi generatii de consumatori si anume tinerile mamici cu varsta cuprinsa intre 18 -20 de ani prin diferite proiecte umanitare.

Preview document

Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 1
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 2
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 3
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 4
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 5
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 6
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 7
Plan de campanie. pregătit pentru Huggies - Sunt un copil mare acum - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Plan de Campanie. Pregatit pentru Huggies - Sunt un Copil Mare Acum.docx

Ai nevoie de altceva?