Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L.

Referat
10/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2787
Mărime: 30.86KB (arhivat)
Publicat de: Rica Scurtu
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Sef lucrari,dr. ing. Cristian Popescu
Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor
Universitatea Politehnica Bucuresti, Bucuresti

Extras din referat

Domeniul de activitate, misiune și obiective

BUZAU Turism este o companie la nivel local, care activează în domeniul hotelier, cu sediul în orașul BUZAU, județul Ialomița. Compania este specializată în turismul balnear și are oferte pentru vacanțele balneomedicale: destinate relaxării, dar și sănătății. Turismul balnear sau curele balneomedicale sunt considerate a fi forme speciale ale turismului, practicate de aceia care vor să rezolve o problemă de sănătate sau de cei care doresc să prevină anumite boli. Țara noastră este unul dintre statele care au cele mai bogate, dar și cele mai variate posibilități pentru turiștii care fac parte din această nișă, iar zonele ce pot oferi cadrul special pentru turismul balnear au un potențial ridicat pentru o dezvoltare economică semnificativă în acest sens.

Activitatea de baza a firmei se desfașoara în BUZAU în cadrul a trei unități de cazare și 2 unitati de alimentație publică, are aproximativ 150 de angajați.

Misiunea BUZAU Turism este asigurarea de servicii turistice integrate la standarde de calitate și confort.

Echipa BUZAU Turism promovează programe și acțiuni specifice de turism, atât în domeniul balneo cât și de agrement, contribuind astfel la promovarea ofertelor sociale, dedicate persoanelor de vârsta a 3-a dar și persoanelor care au nevoie de tratament și resursa naturală existentă în stațiunile balneo (izvoare, nămol, aer curat).

BUZAU Turism depune eforturi pentru menținerea și exploatarea potențialului turistic și economic existent în locațiile pe care le administrează.

Totodată, BUZAU Turism și-a propus să investească permanent în dezvoltarea și diversificarea serviciilor sale în interesul clienților săi, al locurilor în care își desfășoară activitatea și, nu în ultimul rând, în interesul creării unui renume pe piața de profil, asociat cu calitatea și profesionalismul în turism. De asemenea se pune o mare importanță pe resursa umană: schimbarea mentalității și a atitudinii, un rol deosebit fiind acordat amabilității și modului în care îndeplinim dorințele turiștilor.

Obiective strategice generale ale BUZAU Turism în 2018 sunt:

- Să crească pe scara ierarhică a preferințelor turiștilor;

- Să crească notorietatea stațiunii balneoclimaterice;

- Să crească numarul de angajați de la 150 la 170.

Bunurile comercializate

În prezent, BUZAU Turism oferă turiștilor cele mai avantajoase pachete turistice de relaxare și tratament într-un cadru placut și modern.

Clienții societatii

Clienții acestei organizații sunt în special persoane de varsta a treia, dar și companii ce activeaza în domeniul agențiilor de turism.

De regulă turiștii preferă pachetele standard, cele care includ tratament, cazare și masă. Datorită cererii, pachetele turistice au fost extinse de la 7 zile de tratament la 14 zile în ultimii doi ani.

Hotelurile deținute de BUZAU Turism sunt ideale și pentru vacanțele de familie datorită programelor speciale pentru copii, a bazinelor special adaptate în acest sens și a spațiilor de joacă.

Poziționarea pe piață

În prezent, BUZAU Turism a urcat pe scara ierarhică a preferințelor turiștilor, datorită dezvoltării foarte rapide a serviciilor de turism de familie și business. Deși nu este printre firmele cu cei mai multi angajați au reusit să atragă și să mulțumesca cel mai mare numar de turiști în ultimii doi ani.

Fiind singura societate ce deține hoteluri cu capital privat integral, investițiile au fost numeroase și au schimbat impresia despre întreaga stațiune în scurt timp.

Pe piață mai exista 3 hoteluri de capacitati mai mari, dar și mai mici cu care firma concurează, dar se situează pe primul loc datorită invesțitiilor și gradului de satisfacție al clienților.

Micromediul întreprinderii SC BUZAU Turism SRL, se referă la furnizori, intermediari, consumatori și concurenți.

Principalii furnizori sunt cei care distribuie produse alimentare (Macromex.S.A, Brutaria Sym S.R.L, Alka. S.A), de produse de curațenie (Biazoo. SRL, Clean.S.A), produse consumabile (Conmet.S.A, Conte. SRL).

Intermediarii care interactioneaza cu SC. BUZAU Turism SRL. sunt: Posta Romana, Fan Courier, Macromex SRL.

Consumatorii de servicii turistice sunt toate persoanele care călătoresc atât în interes de serviciu cât și interes personal și au nevoie de servicii de cazare, masa sau tratament.

Preview document

Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 1
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 2
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 3
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 4
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 5
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 6
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 7
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 8
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 9
Prezentarea strategiilor companiei Buzău Turism S.R.L. - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea strategiilor companiei Buzau Turism S.R.L..docx

Ai nevoie de altceva?