Strategiile folosite de Combinatul de vinuri Cricova

Referat
7/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 20 în total
Mărime: 4.17MB (arhivat)
Publicat de: Boris D.
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Rodica Burbulea

Extras din referat

Introducere cu prezentarea mediului intern

Combinatul de Vinuri Cricova este o companie din Republica Moldova care activează în domeniul producției și comercializării de vinuri. Fondată în 1952, compania deține peste 120 km de galerii subterane de stocare și îmbătrânire a vinurilor, fiind una dintre cele mai mari companii de vinuri din Europa de Est.

Scopul lucrării:

Analiza activității de marketing a Combinatului de Vinuri Cricova.

Obiective:

Caracteristica generală și organizatorică a entității economice Combinatului de Vinuri Cricova.

Analiza mediului de marketing al entității economice Combinatului de Vinuri Cricova.

Analiza componentelor mixului de marketing a Combinatului de Vinuri Cricova.

Caracteristica generală și organizatorică a entității economice a Combinatului de Vinuri Cricova

Întreprinderea Combinatul de Vinuri Cricova are drept obiectiv de a crea vinuri de calitate superioară, prin utilizarea tehnologiilor moderne și respectarea tradițiilor vinicole, pentru a satisface cerințele consumatorilor.

Nu sunt informații precise cu privire la numărul exact de departamente ale Combinatului de Vinuri Cricova, deoarece aceasta poate varia în funcție de dimensiunea și structura organizațională actuală a companiei. În general, companiile mari și complexe, precum Combinatul de Vinuri Cricova, pot avea mai multe departamente, fiecare specializat într-un anumit aspect al activităților lor.

În general, un combinat de vinuri poate avea departamente specializate în producție, îmbuteliere, depozitare, vânzări, marketing, cercetare și dezvoltare, resurse umane, finanțe și contabilitate. Totuși, este posibil ca Combinatul de Vinuri Cricova să aibă și alte departamente, în funcție de structura sa actuală și de nevoile sale de afaceri. Combinatul de Vinuri Cricova a fost fondat în 1952, reprezentând un complex subteran unic, cunoscut în întreaga lume pentru labirinturile sale imense și în special pentru vinurile sale excelente. Un ținut cu multiple podgorii și cu soare din belșug. Aici începe istoria perlelor vinificației moldave, în zona centrală a Moldovei. În 2002, Declararea Combinatului de Vinuri ”Cricova” S.A. obiect al Patrimoniului Național Cultural al țării.

Analiza mediului de marketing al entității economice Combinatului de Vinuri Cricova

Analiza mediului intern al Combinatului de Vinuri Cricova

Resurse financiare

Conținut arhivă zip

  • Strategiile folosite de Combinatul de vinuri Cricova.pptx

Ai nevoie de altceva?