Târgul Comercial Decostyle 2007

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2136
Mărime: 180.05KB (arhivat)
Publicat de: Corvin Farkas
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: A.Monoranu
ANUL 2,FEAA,UAIC Iasi

Extras din referat

Participant

Între 25 si 29 noiembrie 2007, la Romexpo-Bucuresti se va desfasura Târgul Comercial National „DECOSTYLE” editia a 4-a.

De 4 ani, la „DecoStyle” se reunesc renumiti producatori de obiecte de design interior, mobilier din fier forjat si croitorie textila. Târgul a crescut în dimensiune fata de editiile anterioare, oferta fiind mai diversa si mai bogata – 120 de firme din toata tara si-au etalat produsele creand o ambianta placuta si atractiva.

Analiza SWOT

Puncte tari.

Acest târg va oferi firmelor participante posibilitatea de a beneficia de schimburi de experienta cu ceilalti participanti, mai ales cu cei care exporta in afara granitelor. Totodata în cadrul târgului ei vor avea posibilitatea sa-si comercializeze produsele la un pret favorabil si sa încheie, dupa posibilitati, contracte avantajoase cu potentialii parteneri de afaceri(hoteluri,pensiuni turistice,restaurante). Târgul „DecoStyle” reprezinta o veritabila pista de lansare pentru firmele care sunt la inceputul drumului spre ascensiune, prin crearea de legaturi cu marile companii . Ajuns la editia a 4-a, târgul a întrunit 50 participanti – institutii stiintifice si didactice, proiecte internationale, organizatii si firme.

Puncte slabe

Targul nu a beneficiat de o publicitate f .mare, agresiva si de aceea exista posibilitatea ca unele persoane sa nu stie de desfasurarea lui.

Oportunitati.

Necesitatea competitiei între protagonistii acestui târg, precum si utilitatea confruntarii cererii cu oferta, si-au demonstrat eficienta prin rezultate concrete. Participantii la târg au sustinut întîlniri de afaceri, au încheiat contracte si acorduri de colaborare. Studiind cererea si oferta de pe piata decoratiunilor interioare întelegem ca Romania are nevoie de astfel de târguri. Acest fapt reprezinta o dovada a încrederii fata de oportunitatile pe care le ofera expozitia micilor producatori., fiind pentru acestia un prilej sa-si demonstreze maiestria de producatori de obiecte de design interior ,mobilier di fier forjat si croitorie textila. Manifestarea le permite sa valorifice realizarile colegilor, sa faca schimb de experienta, sa gaseasca noi piete de desfacere si sa procure tehnica si materialele necesare.

Riscuri

Existenta unei puternice concurente pentru firmele care abia se lanseaza din partea marilor companii

Obiective

Ca obiective principale, în ceea ce privesc participantii le definim a fi urmatoarele:

- Comercializarea produselor;

- Încheierea de noi contracte pe viitor;

- Formarea relatiilor cu alti participanti;

- Gasirea unei noi potentiale piete de desfacere.

Identificarea pietei

Sondajele efectuate de specialisti printre participantii târgului au indicat urmatoarele: 73,2% din numarul total al expozantilor au luat parte la manifestarile expozitionale pentru mentinerea relatiilor de afaceri cu clientii si stabilirea noilor contracte, 53,9% - pentru prezentarea noilor produse si servicii; 38,9% - pentru cercetarea pietelor de profil si tangentiale. 77,8% au vazut în târguile, la care au luat parte, o metoda eficienta de promovare si publicitate. 77,8% s-au aratat satisfacuti de participare, 79,3% au decis deja de a participa la editia din anul viitor.

Contactare (Rezervare stand)

Pentru a participa la târg, trebuie sa completeze si sa trimita la adresa companiei noastre urmatoarele documente:

1. Cerere-contract - acesta este primul dintre documentele în baza carora compania Dvs poate participa la târg. În document se indica rechizitele companiei, tipul stand-ului comandat, alte informatii relevante. Completarea acestui document este obligatorie.

2. Conditiile pentru participare - acesta este al doilea document obligatoriiu, parte integrala a Cererii-contract pentru participare la târguri. În acest document sunt enumerate clauzele contractuale de baza.

3. Cererea pentru plasarea publicitatii în catalog - acest document trebuie completat daca Dvs doriti sa plasati informatii publicitare despre compania dvs în catalogul publicitar al expozitiei.

4. Cerere pentru plasarea informatiei in catalog - acest document trebuie completat daca Dvs doriti sa plasati informatia despre compania dvs în catalogul partiicipantilor la târg.

5. Cerere pentru rezervare hotel

6. Cerere de participare fara stand la expozitie

7. ADEZIUNE privind prestarea serviciilor vamale de expediere

Toate documentele trebuie citite cu atentie, completate, si expediate în adresa companiei noastre.Hotarirea de participare se va anunta prin fax, la numarul (+021 74-84-20.

Telefon pentru informatii: (+021)75-55-24; (+021)75-55-25

Preview document

Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 1
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 2
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 3
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 4
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 5
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 6
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 7
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 8
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 9
Târgul Comercial Decostyle 2007 - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Targul Comercial Decostyle 2007.doc

Ai nevoie de altceva?