Tehnici de promovare Emirates Airline

Referat
9/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3245
Mărime: 83.46KB (arhivat)
Publicat de: Teofil Oros
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. CAPITOLUL I: Scurtă prezentare a companiei Emirates Airline 2
  2. CAPITOLUL II: Strategii de comunicare implementate în cadrul companiei Emirates Airline 4
  3. CAPITOLUL III: Concluzii 11
  4. BIBLIOGRAFIE: 12

Extras din referat

Fondată în 1985, compania aeriană Emirates este una dintre cele mai mari companii aeriene şi cele mai luxoase din lume şi îşi are sediul în Dubai. Compania aeriană este o filială a Grupului Emirates, care este deținută în totalitate de guvernul din Dubai, Investment Corporation Dubai.

Este cea mai mare companie aeriană din Orientul Mijlociu, care operează peste 3.500 de zboruri pe săptămână din Aeroportul Internațional Dubai , în mai mult de 142 de orașe din 78 de țări de pe șase continente. Activitățile de marfă sunt efectuate de către divizia Emirates SkyCargo.

Compania aeriană se clasează printre primii zece transportatori la nivel mondial în ceea ce privește pasagerii şi a devenit cea mai mare companie aeriană din Orientul Mijlociu în ceea ce privește veniturile, mărimea flotei, precum și a pasagerilor transportați din 2007. Începând cu 2014, compania aeriană este a patra cea mai mare companie aeriană din lume în ceea ce privește călătoriile internaționale efectuate și al treilea cel mai mare din punct de vedere al călătorilor - kilometri programaţi de zbor.

Compania aeriană este, de asemenea al treilea cel mai mare din punct de vedere al mărfii (tone-km) programate de zbor. Compania operează, de asemenea, patru din lume cele mai lungi non-stop zboruri comerciale din Dubai la Los Angeles, San Francisco, Dallas / Fort Worth, și Houston.

Emirates operează o flota mixtă de avioane mari Airbus și Boeing, în centru fiind Boeing 777. Emirates este o industrie Bellwether pentru achiziții de aeronave, după ce a cumpărat 200 de aeronave numai în 2013.

Emirates a construit un nume de brand puternic ca un lider în industria de aviație, în special în ceea ce privește excelența în servicii, precum și creșterea foarte rapidă, împreună cu rentabilitatea. Emirates a câştigat numeroase premii - a fost clasat pe locul 8-lea de către Transportul mondial aerian pentru "companie aeriană a anului" în 2012. Premiul a fost oferit pe baza recunoașterii angajamentului său de siguranță și excelenţă operaţională, serviciile pentru clienți, situația financiară.

Încă de la înfiinţare, liniile Emirates Airlines au fost onorate pentru activitate cu mai mult de 400 de premii şi distincţii. Skytrax a acordat în 2001 și 2002 premiul pentru cel mai bun Operator de transport aerian, iar în 2003 şi 2004, liniile au obţinut locul 2 și respectiv 3 în 2005. În perioada 2007-2008, operatorul s-a clasificat pe locul 9.

În anul 2007, companiile aeriene arabe au câştigat la Toronto trei premii la ceremonia Avion Awards pentru “cel mai bun divertisment la bordul unui avion din lume", “cel mai bun divertisment la bordul unui avion din Orientul Mijlociu " şi " realizările remarcabile în domeniul de divertisment la bord ". Ultimul premiu a fost acordat pentru transmiterea rezultatelor meciurilor în timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2006, cu ajutorul sistemului de divertisment montat la bord.

Emirates a fost recunoscut de mai multe ori de-a lungul anilor pentru calitatea preparatelor servite în avion, precum și excelența serviciilor globale. Fiecare premiu conduce la dezvoltarea produselor și servicii companiei.

Fig. 1.1. Logo-ul companiei Emirates Airline

Emirates este evaluată ca o companie aeriană de patru stele, cu grup de consultanță în domeniul aviației Skytrax Compania aeriană a fost votată Compania aeriană a anului în 2013 şi 2014.

În prezent, Emirates Airline acoperă prin zborurile sale întreaga lume, fiind totodată una dintre cele mai importante şi mari companii aeriene intercontinentale.

Bibliografie

http://www.emirates.com/english/

http://worldairlinenews.com/2012/04/09/emirates-launches-its-hello-tomorrow-ad-campaign/

http://www.emirates.com/english/hello-tomorrow/

http://www.emirates.com/english/about/news/news_detail.aspx?article=549368

http://www.mediafax.ro/sport/pele-a-devenit-ambasador-al-emirates-Airline-in-perspectiva-cm-11918127

http://www.utalkmarketing.com/Pages/Article.aspx?ArticleID=1237&Title=Airline_targets_rugger_fans

http://aeronews.ro/emirates-sponsorizeaz-roland-garros/

http://www.utalkmarketing.com/Pages/CreativeShowcase.aspx?ArticleID=3911&Filter=0&Keywords=&Order=LATEST&Page=1&Title=Emirates_Airline_website

https://www.studentuniverse.com/emirates-student-discount

http://www.businessinsider.com/emirates-launches-20-million-campaign-starring-jennifer-aniston-2015-10

Preview document

Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 1
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 2
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 3
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 4
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 5
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 6
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 7
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 8
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 9
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 10
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 11
Tehnici de promovare Emirates Airline - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Tehnici de promovare Emirates Airline.docx

Te-ar putea interesa și

Tehnici Inovatoare de Promovare - Emirates

INTRODUCERE Studiul de caz cu tema ” Tehnici inovatoare de promovare în cadrul companiei Emirates Airline” urmărește evidențiera aspectele ce...

Ai nevoie de altceva?