Automatizări feroviare Alstom

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Transporturi
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 948
Mărime: 705.96KB (arhivat)
Publicat de: Augustin Vasiliu
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Marius Minea
Tema pentru cursul de SDTF

Extras din referat

Introducere

Astăzi, transportul feroviar este recunoscut pentru performanţele, siguranţa si confortul intr-un domeniu care a devenit o prioritate: respectarea mediului inconjurator. Piaţa feroviară oferă proiecte de dezvolate foarte semificante, de cand a fost fondat, Altsom Transport a jucat un rol important in această dezvoltare.

De la echipamente de semnalizare până la infrastructură şi mentenanţă, puterea si punctul forte in comparaţie cu competitorii companiei Alstom constă in frunizarea clienţilor a solutiilor globale fabricate după ascultarea cerinţelor.

Alstom este constant focalizat pe calitate şi eficienţă. Strategia de producţie se axează pe consolidarea platformelor inginereşti, păstrând in acelaşi timp flexibilitate industrială maximă. Aceasta reflectă puternica dorinţă de a face clienţii să castige pe cele trei criterii fundamentale a unui contract: calitate, costuri şi timpul de executie.

Alstom este un jucator de top in sectorul lor, pentru că sunt axaţi pe clienţii lor si pe mobilitatea serviciilor care vor genera o reală dezvoltare durabilă. Această focalizare definesc profesionalisimul si existenţa lor.

Automatizare energiei si informarmatiei

Noua afacere a automatizarii energiei si informatiei a fost creata in aprilie 2002 prin fuziunea fostelor afaceri “Protectie si control” si “Managementul energiei si pietei”, ca raspuns a cererilor pentru gestionarea retelelor de energie complet integrate. Afacerea este construita in jurul a trei activitati principale: sisteme de automatizare si informare, produse de automatizare si aplicatii si suport tehnic.

Afacerea livrarilor de echipamente si sisteme de tehnologie a informatiei, inclusiv sisteme computerizate de management al puterii utilizate la exploatarea puterii retelelor de transport, determina nevoile clientilor si regleaza fluxul de putere de la centralele electrice la reteaua de distributie. In special, Automatizarea Energiei si Informatiei ofera solutii sistemelor informationale pentru aplicatii industriale a energiei nereglementate, sisteme SCADA si echipamente de telecomunicatii pentru alimentarea liniilor impreuna cu:

- Managementul sofware a retelelor HV

- Managementul software a retelelor de mica si tenisune medie;

- Aplicatii sofware pentru nereglementarea industriei energiei electrice;

- Linii electrice aeriene;

- Arhitectura sistemului de consultanta;

- Cererea de servicii a furnizorilor.

Automatizarea Energiei si Informatiei produce si echipamente pentru alimentarea retelelor si protectia substatiilor, control si monitorizare impreuna cu:

- Echipamente de protectie pentru retele de energie electrica HV si MV

- Controlul produselor pentru substatii electrice

- Contorizarea produselor si calitatea metrilor de putere pentru retelele de energie electrica

- Substatiile de control si sistemele de monitorizare pentru substatiile electrice

- Sisteme de control pentru distributia retelelor secundare.

Preview document

Automatizări feroviare Alstom - Pagina 1
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 2
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 3
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 4
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 5
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 6
Automatizări feroviare Alstom - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Automatizari Feroviare Alstom.doc

Alții au mai descărcat și

Proiect la transporturi interne și internaționale

Calculul indicatorilor de utilizare a materialului rulant aferent traficului feroviar de marfuri Problema Pe teritoriul unei regionale de cale...

Pompa de Injecție în Linie

Aparitia primelor automobile este strâns legata de descoperirea si perfectionarea masinii cu abur si a motorului cu ardere interna primele...

Instalații de control și comandă a circulației

Pentru statia de cale ferata având configuratia dispozitivului de linii stabilita prin tema proiectului ( codul proiectului), se vor întocmi...

Ai nevoie de altceva?