Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1863
Mărime: 16.48KB (arhivat)
Publicat de: Zamfir Zaharia
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Prof. Univ. Dr. Rotariu Ilie
UNIVERSITATEA LUCIAN BLAGA SIBIU FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE ADMINISTRAREA AFACERILOR IN TURISM SI SERVICII –MASTER B2

Extras din referat

1. Descrierea organizatiei

SC ATLASSIB SRL este o societate cu capital privat, infiintata in 22 iulie 1993, destinata transportului international de calatori.

In prezent, Atlassib dispune de circa 250 de autocare ultramoderne, cu care deserveste linii internationale in majoritatea statelor europene (Italia , Spania, Portugalia, Germania, Franta, Austria, Suedia, Olanda, Belgia, Anglia, Elvetia, Cehia, Ungaria, Grecia, Republica Moldova), si efectueaza curse ocazionale cu orice destinatie in Europa. Pe de alta parte, efectueaza curse speciale pentru transport spre orice destinatie din Europa.

Compania Atlassib este o societate internationala cu sediul central in Romania, in Sibiu, cu filiale in toate tarile cu care relationeaza.Cel mai mare transportator international de calatori din Romania, Atlassib este o companie de dimensiuni foarte mari, cu peste 1000 de angajati.

Una din principalele misiuni ale companiei SC Atlassib SRL este de a indeplini obiectivele clientilor prin calitate superioara a transporturilor de persoane si bunuri oferite la preturi avantajoase, zilnic, la orele prestabilite si destinatiile precizate.

Pentru companie este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea le este pusa la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de servicii, si disponibilitatea pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in alegerea serviciilor oferite.

Valorile Atlassib - o carte de vizita a companiei:

1. Respectul fata de clienti

Un rol primordial in desfasurarea activitatii il constituie respectul fata de clienti prin dezvoltarea si pastrarea unei relatii foarte calda si prieteneasca cu clientii sai, acest lucru ducand la o mai buna comunicare. Mai mult decat atat respectul nostru s-a manifestat si prin eforturile depuse pentru satisfacerea cu succes a nevoilor clientilor

2. Promptitudine si profesionalism

Compania Atlassib crede cu putere in calitatea serviciilor oferite reactionand imediat solicitarilor de moment ale persoanelor care apeleaza la ea.Un alt element definitoriu care o deosebeste de concurenta este faptul ca tine la desfasurarea in conditii optime a transportului.

3. Integritate si Onestitate

O alta regula de conduita a companiei este reprezentata de absoluta confidentialitate a informatiilor privind: numele expeditorului si a destinatarului, continutul si destinatia pachetelor. Dispune de capacitatea de a face fata situatiilor neprevazute : in cazul anularii unei curse clientii sunt anuntati in timp optim, vor fi redirectionati catre alte curse, le pot fi returnati banii sau le poate fi asigurat transportul apeland la companiile colaboratoare; in cazul aparitiei unei defectiuni tehnice, dispunem de autocare de rezerva;

4. Experienta

O alta trasatura definitorie a companiei este ampla experienta in domeniul transporturilor. De peste 18 ani de cand aceasta este infiintata, a ajuns sa castige teren pe piata in care activeaza, actualmente detinand monopolul. Echipa de angajati se vrea sa fie mai mult decat o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, incercand sa vina in ajutor clientilor in situatii cand factorul timp preseaza.

5. Pasiunea

Dedicarea si implicarea noastra au fost dovedite pe tot parcursul proiectelor realizate, chiar si in cazurile in care a fost necesar suport tehnic pentru situatii de urgenta, 24/24.

6. Eficienta

In cele din urma, toate cele de mai sus constituie elementele definitorii ale conceptului de eficienta, compania Atlassib alegand solutia optima pentru eficientizarea afacerii clientilor.

Preview document

Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 1
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 2
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 3
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 4
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 5
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 6
Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • Impactul Brandurilor Asupra Sibiului - Atlassib.doc

Ai nevoie de altceva?