Managementul turismului - croazieră în Grecia

Referat
7/10 (2 voturi)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 678
Mărime: 2.04MB (arhivat)
Publicat de: Luca Toma
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Gheorghe Nita

Extras din referat

Traseu: Mykonos- Patmos –Rhodos- Creta- Santorini

Durata: 9 zile

Transport: vapor

Cazare:hotel***

Masă înclusa: pensiune completă

Oferta valabila: pană in octombrie 2008

Perioada: 1-9 mai 2008

Tarif: 700 EURO

ZIUA 1. ISTANBUL

Întilnire la ora 8:45 în aeroprtul Otopeni cu reprezentantul agenţie de turism DREAM TOUR. LA ora 10:45 decolare cu o cursă regulată TAROM. Ora 12.00 sosire la Istanbul . Pîna la îmbarcarea pe vas Program : Old City: pietonal Hipodromul, Moschea Albastră datorită motivelor florale si arabescuri in nenumerate tonuri si combinaţii de albastru, este singura moschee din lume prevazută cu şase minarete, Muzeul Sfinta Sofia, Palatul TopKapi localizat în spatele Catedralei Sf. Sofia, a fost cel mai puternic centru al Imperiului Otoman. Timp liber la Marele Bazar care se găseşte spre vest, către zidurile oraşului – o stradă pe care altă dată au păşit viziri şi paşe, acum este plină de magazine (aproximativ 1700 de magazine) pentru turişti. .La ora 18.00 transfer in port şi îmbarcare pe vas . Cină. . Retur pe vas.

ZIUA 2. ISTANBUL .

Timp liber pentru turişti în Istanbul. Tur opţional al „Bijuteriilor secrete creştine” : biserica Chora care adapoşteste cele mai faimoase picturi bizantine, biserica St.Sergius.

Vasul pleaca la ora 18.00 (mic dejun,prinz,cină)

ZIUA 3. MYKONOS

In prima parte a zilei vasul navigheaza . Va puteţi petrece timpul participind la activitaţile variate oferite de echipa de animatie de pe vas . Ora 15.00 ancoram pe insula Mykonos unde stationam 9 ore, ragaz suficient a descoperi frumuseţile acestei bijuterii a arhipelagului Cicladelor : morile de vint , “Mica Venetie” care este in partea vestica a orasului principal (Hora), acolo unde cladirile au fost construite exact pe malul abrupt, avand balcoanele deasupra apei , Biserica Paraportiani, Muzeul de Arheologie . Vasul ridica ancora la ora 24.00).(Mic dejun,prinz,cină)

ZIUA 4. PATMOS si KUSADASI

Dimineaţa , scurtă oprire in mica insula Patmos din Marea Egee , declarată prin lege in 1981 de catre Parlamentul Greciei „insula sacra”. Apoi vasul intra in apele turceşti ajungind la ora 14.30 in Kusadasi , unde stationeaza 8 ore, timp suficient pentru a explora coloratul port . Opţional, excursie la Ephesus cu vizitarea sitului arheologic şi a casei Fecioarei Maria . Plecare ora 20.30 . (mic dejun,prinz,cina)

ZIUA 5. RHODOS

Petrecem întreaga zi in Rhodos , cea mai mare insulă din Dodecaneze si Grecia , al cărei nume este legat de Colosul una din cele şapte minuni ale lumii antice , statuia gigantă reprezentindu-l pe zeul soare Hellios . Opţional , excursie la Lindos şi tur panoramic al insulei . (staţionare :ora 07.00-18.00). (mic dejun,prinz,cina)

ZIUA 6. CRETA si SANTORINI

Dimineaţa devreme sosim în Creta şi petrecem prima parte a zilei in Heraklion de unde plecam la prinz . Optional vizită la Palatul Knossos care este un monument datand din mileniul III I.C. , marturie a existenţei civilizaţiei Minoice, prima civilizaţie europeană si tur Heraklion .

Preview document

Managementul turismului - croazieră în Grecia - Pagina 1
Managementul turismului - croazieră în Grecia - Pagina 2
Managementul turismului - croazieră în Grecia - Pagina 3
Managementul turismului - croazieră în Grecia - Pagina 4
Managementul turismului - croazieră în Grecia - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Managementul Turismului - Croaziera in Grecia.doc

Te-ar putea interesa și

Eficiența economică a firmei Vibilia Tour

1. Denumirea unitatii ,,VIBILIA TOUR” este o firma de management complet al serviciilor de turism. ( Vibilia era, in Roma antica, zeita...

Ai nevoie de altceva?