Separarea cojilor de sâmburi cu o capacitate de 1T pe oră

Laborator
7/10 (1 vot)
Ă
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 14 în total
Mărime: 1.23MB (arhivat)
Publicat de: Valentina C.
Puncte necesare: 0

Extras din laborator

CONSIDERAȚII GENERALE

Introducere

Nucul, Juglans regia L., este un copac din familia Juglandaceae, răspândit în zona temperată și mediteraneană, atât ca floră spontană, cât și în culturi.

Alunul este o formă cultivată de alun, gen Hazel (Corilus), familie mesteacăn.

Noțiuni teoretice privind operația de separare

O metodă de separare este un proces fizic prin care un amestec de substanțe chimice este separat în doi sau mai mulți produși de separare.

Separatorul pentru miez de nuci este o soluție ideală destinată la alegerea (separarea) miezului de deșeuri, frunze, coji, praf și alte impurități

Schema tehnologică de obținere a separarii cojilor de nuca de miez(samburi)

Diagrama de proces a separarii cojilor de nuca de miez(samburi)

1) 1000 kg/h Instalație de decojire și separare nuci

Uzina de procesare a nucilor Kingston 1 T/H

Nucile își încep procesul în mașina de decojit nuci , unde cojile de nuci sunt crăpate și apoi îndepărtate. Rata de decojire este de până la 98%. după decojire, produsele finite sunt un amestec de sâmburi de nuci și coji.

Nucile sunt apoi trimise într- o mașină de separare a miezului și a cojii, care poate realiza o separare excelentă a miezului și a cojilor prin identificarea precisă a diferenței lor de greutate. După ce mașina de separare gravitațională face separarea inițială, nuci își fac drum prin echipamentele care îndepărtează coaja de la nuci.

2)Shuliy Mașină de decojit alune 400kg/h

Masina Shuliy de decojit este pentru a separa coaja de alune de diferite dimensiuni.

Poate fi folosita pentru alune, migdale, miez de piersici . Rola mașinii de decojire poate sparge carcasa tare. Este primul pas în prelucrarea nucilor.

3)1000kg/h MASINA DE DECOJIT ALUNE

Ridicare automată, trebuie doar să puneți materialul în buncăr, mașina poate decoji trei niveluri de nuci în același timp și apoi transporta la separator prin elevatorul cu cupe. După cernuire, miezul de alune și cojile sunt separate.

Procesul de lucru al mașinii de decojit alune la scară largă:

Ridicare -- Nivelare -- Decojire -- Separarea miezului de coajă

4)1000 kg/h Mașină de decojit și separat alune

Mașinile pentru decojirea alunelor pot sparge alunele de diferite dimensiuni simultan. Alunele sunt introduse în mașina de decojit alune și apoi crăpate la presiunea adecvată.

Procedurile multiple de dimensionare asigură pașii completi de crăpare și decojire, evitând munca repetitivă și economisind timp și forță de muncă. Ceea ce trebuie doar să faceți este să puneți alune crude în alimentatoare și să așteptați miezuri de alune pure.

5)Masina de decojit alune/migdale HAS-500 500-600kg/h

Această mașină de decojit de alune este folosită pentru a sparge coaja tare a alunelor . Este potrivit pentru toate dimensiunile diferite ,cum ar fi migdale, nuci de piersici, caise, și alune.

Carcasa poate fi îndepărtată cu ușurință . Semințele de alune nu vor fi rănite după procesare. Capacitatea mașinii este de 500 kg/h și consum redus de energie . Această mașină este cel mai avansat echipament pentru procesarea alunelor

Conținut arhivă zip

  • Separarea cojilor de samburi cu o capacitate de 1T pe ora.pptx

Ai nevoie de altceva?