Informatică economică - proiect prezentare Paint

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Calculatoare
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 28 în total
Mărime: 1.30MB (arhivat)
Publicat de: Cristea Cojocaru
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Serban V.

Extras din proiect

Pentru a desena in acest program veti folosi bara de unelte ToolBox. Aici veti gasi diferite butoane pentru desenarea de elipse , dreptunghiuri, poligoane, linii curbe, etc. Pentru a folosi un buton veti face mai intai clic pe el, apoi mergeti in foaia de desen, si tinand butonul dreapta de mouse apasat, schitati desenul dorit. Butoanele folosite pentru desen sunt prezentate mai jos:

1. Ellipse: permite desenarea unei elipse (se apasa butonul apoi in foaia de desen, tinand apasat butonul stanga de mouse trasam elipsa; putem alege de sub bara de unelte modul de desenare: doar cu linie de contur, mat cu suprafata alba, mat cu suprafata colorata).

2. Rounded Rectangle: deseneaza un dreptunghi cu colturi rotunjite (se apasa butonul apoi in foaia de desen, tinand apasat butonul stanga de mouse trasam dreptunghiul; putem alege de sub bara de unelte modul de desenare: doar cu linie de contur, mat cu suprafata alba, mat cu suprafata colorata).

3. Rectangle: deseneaza un dreptunghi (se apasa butonul apoi in foaia de desen, tinand apasat butonul stanga de mouse trasam dreptunghiul; putem alege de sub bara de unelte modul de desenare: doar cu linie de contur, mat cu suprafata alba, mat cu suprafata colorata).

4. Polygon: deseneaza un poligon neregulat. Se deseneaza mai intai o linie, apoi se face cate un clic pe punctele ce formeaza unghiuri. Poligonul se incheie facand clic pe punctul de origine sau dublu clic in foaia de desen.

5. Line: deseneaza o linie dreapta de diferite grosimi

6. Curve: deseneaza o linie curba (se traseaza mai intai o linie dreapta apoi tinand apasat butonul stanga de mouse tragem de linie pentru a o curba; linia se fixeaza cu inca un clic, sau se mai curbeaza o data).

Conținut arhivă zip

  • Informatica Economica - Proiect Prezentare Paint.ppt

Ai nevoie de altceva?