Caiet practică Setrio Soft

Proiect
8/10 (2 voturi)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3120
Mărime: 62.48KB (arhivat)
Publicat de: Valter Robu
Puncte necesare: 9

Cuprins

  1. Introducere.3
  2. 1. Prezentarea bazei de practica:
  3. Prezentare generala Setrio Soft .4
  4. 2. Ordonarea sistematica a activitatilor desfasurate.7
  5. 2.1. Specificul activitatii de reprezentant comercial la SETRIO SOFT .9
  6. 3. Rezultatele perioadei de practica.10
  7. 4. Concluzii si propuneri.11
  8. Bibliografie.12

Extras din proiect

Introducere

Fondata in anul 2004, SETRIO SOFT este, prin definitie, o companie dezvoltatoare de aplicatii software. In decursul celor 3 ani de activitate a reusit sa dezvolte si sa introduca pe piata romaneasca de profil o serie de produse proprii.

In plus fata de orientarea catre aplicatii 100% marca SETRIO SOFT, sunt implicati si intr-o serie de proiecte ce privesc dezvoltarea de pachete software la cerere. Aceste pachete sunt fie versiuni puternic personalizate ale unor programe deja existente, fie integrari intr-o singura aplicatie, mai complexa, si implementari ale unor module care, de regula, functioneaza independent. Tot aici se includ si aplicatiile specifice, construite de la zero, fundamentate pe cerintele clare ale clientului.

Indiferent de natura proiectului ori de destinatia sa, echipa SETRIO SOFT este in legatura directa cu utilizatorul final, oferindu-i, pe toata durata procesului de proiectare, dezvoltare si implementare, consultanta (in faza de pre-achizitie), asistenta tehnica de specialitate (in faza de implementare), servicii de instruire si suport (post-implementare).

De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca, pentru toate aplicatiile pe care le dezvolta, beneficiaza de tehnologii de ultima generatie, ceea ce le permite sa poata asigura atat respectarea si aplicarea standardelor in domeniu, cat si compatibilitatea cu cea mai mare parte a platformelor hardware si software existente.

Securitatea datelor, accesul la informatii vitale in timp real prin intermediul unei aplicatii solide, usor de utilizat, un sistem software complet integrat, capabil sa cuprinda reflexia informatica a tuturor activitatilor desfasurate in cadrul unei firme reprezinta rezultatul interventiei echipei SETRIO SOFT in incercarea de a ajuta ca deciziile ce privesc afacerile oricui sa fie intotdeauna cele corecte.

Asa m-au intampinat cei de la SETRIO SOFT la inceputul celor 3 luni de munca in cadrul firmei lor. Sub indemnul ”Impreuna mereu”, echipa de vanzari trebuia sa fie o extensie a echipei de la programare, si sa colaboreze in contratimp cu cei de la marketing. Sa fie acolo unde trebuie sa fie la momentul potrivit, si sa construiasca prin intermediul produselor si serviciilor oferite un brand de renume.

1. Prezentarea bazei de practica

1.Denumirea agentului economic: SC SETRIO SOFT SRL

2.Sediul agentului economic: Bucureşti, Str. Tabacarilor Nr. 29, Sector 4

3.Numar certificat de inmatriculare la Registrul comertului: J40/12427/2004

4.Capital social:50.000.000 lei

7.Activitati desfaşurate:

a)Activitate de realizare si vanzare a serviciilor soft

b)Vanzarea de componenete de calculator

8.Personalul agentiei: 25

9.Personal cunoscator de limbi straine de circulatie internationala: 25

10.Starea,aspectul cladirilor: buna;

11.Amplasarea spatiului agentiei: parter, etaj 1, mansarda

12.Pozitia agentiei:central

13.Echipamente in dotare: centrala telefonica, fax, calculatoare, xerox, telefoane mobile;

14.Telefon/fax: Tel: +40 21 331 15 40, +40 21 331 15 39

15. Director General: Marius Ciuperca

Obiectul de activitate al societatii

Societatea comerciala SETRIO SOFT SRL are ca domeniu principal de activitate comertul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software-ului – Cod CAEN 518.

Scopul firmei SETRIO SOFT este:

Activitatea comerciala, tehnica si serviciile IT oferite sunt conforme cerintelor de calitate si legislatiei in vigoare. Acestea sunt conforme standardului ISO 9002, societatea fiind in curs de certificare a calitatii prin S.R.A.C. - Societatea Romana de Certificare a Calitatii.

SETRIO SOFT este dedicata total pietei romaneşti de tehnologia informatiei si comunicatii. Ofera 'intr-un singur pas' totala satisfatie a clientului, impreuna cu reducerea costurilor proprietatii produselor, solutiilor si serviciilor furnizate, beneficiind de un puternic suport tehnic propriu si international.

Preview document

Caiet practică Setrio Soft - Pagina 1
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 2
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 3
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 4
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 5
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 6
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 7
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 8
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 9
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 10
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 11
Caiet practică Setrio Soft - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Caiet Practica Setrio Soft.doc

Alții au mai descărcat și

Raport de practică Decathlon România - SC Roumasport SRL

Introducere În această lucrare am încercat să cuprind lucrurile esentiale legate de compania Decathlon România, reprezentată la noi în tară prin...

Raport de practică la SC Nucu-Exim SRL

1.- Introducere S.C Nucu Exim S.R.L are sediul social în Municipiul Bacău, Strada Milcov, nr.7, Bl. 7, Sc.D, Ap.2 , iar punctul de lucrul este pe...

Stagiu de practică SC Clau-Livia Com

Motivaţii pentru care a fost aleasă firma Am ales să efectuez un stagiu de practică în cadrul unei instituţii de comerţ, deoarece am dorit să îmi...

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Ai nevoie de altceva?