Cod de conduită etică al SSIF Active International SA

Proiect
5/10 (2 voturi)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3901
Mărime: 30.07KB (arhivat)
Publicat de: Todor Varga
Puncte necesare: 0

Cuprins

  1. Cuprins
  2. I Introducere
  3. II Aplicarea Codului de Conduita Etica
  4. III Linia de etica
  5. IV Valorile fundamentale ale companiei
  6. V Norme de conduita in cadrul societatii
  7. VI Prevenirea spalarii banilor si a finantarii actelor de terorism
  8. VII Respectarea normelor de conduita prevazute de codul de conduita etica.

Extras din proiect

Misiunea firmei Active International S.A.

Misiunea Active International este aceea de a pune la dispozitia clientilor flexibilitatea, seriozitatea, transparenta societatii si politica investitionala, prudenta experienta, traditia, profesionalismul in scopul de a oferi un management eficient al resurselor proprii, prin plasamente financiare diversificate.

Obiectivul major al societatii este profitabilitatea afacerii pe care dorim sa-l atingem fara a ne abate de la respectarea valorilor companiei noastre.

I Introducere -Scopul Codului de Etica

Prezentul cod de conduita etica defineste idealurile, valorile, principiile si normele morale pe care angajatii si colaboratorii Active International consimt să le respecte şi să la aplice în activitatea desfasurata in cadrul societatii. Implementarea codului de etica in cadrul companiei este utila pentru promovarea unei conduite profesionale etice, si evitarea aparitiei unor situatii care ar putea afecta reputatia companiei.

Codul de conduita etica prezintă valorile fundamentale pe care trebuie sa ni le insusim si sa le respectam. Este necesar sa ne asiguram ca activitatile zilnice desfasurate in cadrul societatii, convingerile noastre concorda cu valorile companiei, cu obiectivele acesteia.

Acest cod nu contine răspunsuri la toate problemele care ne preocupă în domeniu sau care pot aparea. Vom rezolva dilemele etice prin aplicare principiilor trasate de prezentul cod si prin judecarea corecta si obiectiva a situatiilor de fapt.

Existenta unui cod de etica protejeaza compania si salariatii onesti de comportamente necinstite sau oportuniste, intrucat persoanele care nu adera la valorile companiei si incalca prevederile codului de etica nu sunt bine venite in cadrul acesteia.

II Aplicarea Codului de Conduita Etica

Codul de conduita etica se aplica tuturor angajatilor societatii, indiferent de functia ocupata de catre acestia. Fiecare angajat trebuie sa cunoasca si sa actioneze in conformitate cu prevederile acestui cod.

Managerii trebuie sa fie modelul de comportament etic care sa inspire angajatii la aderarea si respectarea valorilor si a codului de etica.

III Linia de etică

Pentru orice intrebari, probleme cu conotatii etice, informatii, nelamuriri legate de prezentul cod puteti contacta ofiterul de etica la numărul de telefon : 307 60 20 int 213, de luni până vineri, între orele 9:00 – 18:00 sau pe e-mail: andreea.nedea@active.ro.

IV Valorile fundamentale ale companiei Active International VALORILE MORALE

Integritatea –suntem un colectiv cu o conduita onesta. Loialitatea-suntem devotati companiei si clientilor nostrii in scopul indeplinirii obiectivelor asumate atat in nume personal cat si in numele companiei. Responsabilitatea- ne asumam responsabilitatea pentru activitatile intreprinse de noi, si suntem gata sa suportam consecintele acestora. Respectul legii- respectam prevederile legale si nu ne abatem de la acestea. Incalcarea legii este nepermisa. Echitate-atat angajatii societatii cat si clientii sunt tratati impartial, corect si echitabil.

Preview document

Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 1
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 2
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 3
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 4
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 5
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 6
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 7
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 8
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 9
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 10
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 11
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 12
Cod de conduită etică al SSIF Active International SA - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Cod de Conduita Etica al SSIF Active International SA.doc

Alții au mai descărcat și

Profilul Antreprenorului de Succes

Intre iunie 2005 si ianuarie 2006 in 13 state membre UE si in cele doua tari candidate – Romania si Bulgaria – s-a desfasurat o ancheta (Factorii...

Calitatea Mărfurilor Alimentare

I Obiectul de studiu al merceologiei Merceologia este o disciplina cu caracter economic al carei obiect îl constituie studierea proprietatilor...

Analiza celor patru procese de integrare a pieței bunurilor

A: Politica comerciala comuna Aceasta este denumirea generica pentru ansamblul de masuri, instrumente, politici aplicate în domeniul comercial...

Comerț Electronic

Introducere Comerţul a reprezentat, încă de la începuturile societăţii umane, o activitate importantă pentru supravieţuirea şi dezvoltarea...

Ai nevoie de altceva?